benim alacağımdan değil ama sadece 2 farklı kalitede optimum olduğunu belirttim
@gencgrafiker
kesinlikle yalan söylemiş optimumlar amerikadan falan gelmiyor, merak edenlere bizzat özel mesajdan ithalatçı firmanın telefonunu internet aresini verebilirim, açın kendiniz sorun...
bu arada vorenus mk#7 ye laf söyleme hakkına sahip olabilmen için en az onun kadar bilgi paylaşımı yapmış,foruma en az onun kadar fayda sağlamış olman lazım.Senin gibilerin bu foruma hayrı yok demişsin adama bu lafa çok güldüm.Mk#7 bu forumun sayılı adamlarındandır, yaptığı paylaşımlarla çok kişiye çok şey öğretmiştir,ilham kaynağı olmuştur, müsabık seviyesine gelmiş olmasına rağmen, müthiş bir mütevazilikle sorulan her soruya cevap vermiştir, egosuyla şişen bodycilerden olmamıştır.Onun gibi üyelere sahip çıkmamız lazım,kaybetmememiz lazım, gün gelir belki senin de soracak birşeylerin olur çünkü...
ben mk#7 nin optimum ticaretiyle uğraşmadığını biliyorum da acaba sen uğraşıyormusun mesajlarını okuduktan sonra şüpheye düştüm.Bir markayı bu kadar savunmak nedendir bilmem.
Forumdaki supplement ve steroid bölümündeki yazıların amacı her türlü markayı eleştirip insanları en doğru şekilde yönlendirmek.Optimum iyi bir marka olabilir ama şu an amerikadan gelmiyor ve tanıdığım birçok insan da güvenmediği için almıyor.
Merhaba arkadaşlar bende henüz bu üründen sipariş etmiş bulunmaktayım. Günlerdir araştırma içindeydim. İçlerinde en çok fayda gordugum site burası oldu.
Fakat o kadar çok şey okudum ki,(açılan topicler,farklı kullanıcıların yorumları,farklı ürünler,farklı makaleler); neredeyse bi okudugum digerini nötürledi.Kafayı sıyımış bulunmaktayım. en sonunda basacam steroid'i o olacak
))
Şaka bi yana ben çelişki içinde kaldım.
Şİmdi benim sorum şu; Ben zaten bu ürünü sipariş ettim 1-2 güne gelir, peki yanında amino asit falan kullanmalımıyım ? body'e 4 aydır gidiyorum. Ve vücudumu ne kadar açsam kar benim için, kollar,omuzlar,göğüs kısmı. yani hacim yapmak istiyorum.
Boyum 1. 83 ve boyuma gore kilom gayet yerinde( 74 kg) .
Hatta karın kısmında yaglanma bile var ki bunuda 4 farklı karın hareketiyle (mekik vs..) kurtarmaya çalışıyorum.
Kısaca soruma dönecek olursak, bu ürünün protein tozu ile herhangi bi amino asit falan sipariş etmelimiyim acaba,, kimisi gerek yok demiş, kimisi kullan demiş. Hatta spor salonundaki elemanla konustum, ikisini bir alırsan daha iyi olur tabi dedi. AMa ağır gelmezmi vucuda?
Tamam tabikide mucize beklememek lazım sonucta bunlar supp. ama dediğim gibi en etkili yontemi arıyorum. Şimdilik bu toz yeterlimidir.
şimdiden teşekürler!.
4 aydır spor yapıyorsan protein tozu işini görür, ileriki dönemlerde yanına amino asit ve creatin de ekleyebilirsin.
protein değeri yüksek gainer gibi bişidir o zaman prolab veya gasperini nin gaineri gibişimdi + kilo aldırıcı özellikli olanı çıkıyormuş haberi olan varmı ? fiyatı daha uygun.Elimdeki bitince ondan almayı düşünüyorum.
protein değeri yüksek gainer gibi bişidir o zaman prolab veya gasperini nin gaineri gibi
Bu arada ON Whey Extra Milk Chocolate için bir eleştirim olacak. Myofusion ve Syntha-6 sonrası bana çok hafif geldi. Yani nesquick mi içiyorum protein mi çözemedim. İçerisindeki hidrolistat peptitleri arttırıldığı için mi böyle bilmiyorum. Ama kafamda ürün kalitesiyle ilgili soru işareti oluştu. Bunu distribütör firma ile paylaştım. Gelen cevabı sizlerle buradan da paylaşacağım. Yalnız bu ürün kesinlikle diğer protein tozları gibi kokmuyor ve tokluk hissi vermiyor. İlk haftadaki kullanımda bunu söyleyebilirim.