Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
@gencgrafiker

kesinlikle yalan söylemiş optimumlar amerikadan falan gelmiyor, merak edenlere bizzat özel mesajdan ithalatçı firmanın telefonunu internet aresini verebilirim, açın kendiniz sorun...

bu arada vorenus mk#7 ye laf söyleme hakkına sahip olabilmen için en az onun kadar bilgi paylaşımı yapmış,foruma en az onun kadar fayda sağlamış olman lazım.Senin gibilerin bu foruma hayrı yok demişsin adama bu lafa çok güldüm.Mk#7 bu forumun sayılı adamlarındandır, yaptığı paylaşımlarla çok kişiye çok şey öğretmiştir,ilham kaynağı olmuştur, müsabık seviyesine gelmiş olmasına rağmen, müthiş bir mütevazilikle sorulan her soruya cevap vermiştir, egosuyla şişen bodycilerden olmamıştır.Onun gibi üyelere sahip çıkmamız lazım,kaybetmememiz lazım, gün gelir belki senin de soracak birşeylerin olur çünkü...
ben mk#7 nin optimum ticaretiyle uğraşmadığını biliyorum da acaba sen uğraşıyormusun mesajlarını okuduktan sonra şüpheye düştüm.Bir markayı bu kadar savunmak nedendir bilmem.
Forumdaki supplement ve steroid bölümündeki yazıların amacı her türlü markayı eleştirip insanları en doğru şekilde yönlendirmek.Optimum iyi bir marka olabilir ama şu an amerikadan gelmiyor ve tanıdığım birçok insan da güvenmediği için almıyor.

işte arkadaş ithalatçı firmanın hangi ülkelerden mal çektiğini bilmediğinden, bu işi sadece hobi olarak yaptığından hiçbirşeyden haberi yok aslında yoktu ama senin bu mesajından sonra haberi olmuştur, teşekkür ederim :) ben ricamı tekrarlıyorum sen geldiğinde bana bi öm at, burdaki tavrını ayrıca yüzyüze görüşelim o zaman da bu kadar atarcan olabilicen mı bakalım? ;)

Merhaba arkadaşlar bende henüz bu üründen sipariş etmiş bulunmaktayım. Günlerdir araştırma içindeydim. İçlerinde en çok fayda gordugum site burası oldu.
Fakat o kadar çok şey okudum ki,(açılan topicler,farklı kullanıcıların yorumları,farklı ürünler,farklı makaleler); neredeyse bi okudugum digerini nötürledi.Kafayı sıyımış bulunmaktayım:). en sonunda basacam steroid'i o olacak:)))
Şaka bi yana ben çelişki içinde kaldım.
Şİmdi benim sorum şu; Ben zaten bu ürünü sipariş ettim 1-2 güne gelir, peki yanında amino asit falan kullanmalımıyım ? body'e 4 aydır gidiyorum. Ve vücudumu ne kadar açsam kar benim için, kollar,omuzlar,göğüs kısmı. yani hacim yapmak istiyorum. daha öncedende gitmiştim bi kaç ay yani alt yapı var.

Boyum 1. 83 ve boyuma gore kilom gayet yerinde( 74 kg) .

Hatta karın kısmında yaglanma bile var ki bunuda 4 farklı karın hareketiyle (mekik vs..) kurtarmaya çalışıyorum.
Fakat kollarım falan Gerçekten ince..

Hoca protein tozu ve amino önerdi. veya ayrı ayrı anlamadım ben tam. :)

Kısaca soruma dönecek olursak, bu ürünün protein tozu ile birlikte Kullanmak üzere ; herhangi bi amino asit falan sipariş etmelimiyim acaba,, kimisi gerek yok demiş, kimisi kullan demiş. Hatta spor salonundaki elemanla konustum, ikisini bir alırsan daha iyi olur tabi dedi. AMa ağır gelmezmi vucuda?

Tamam tabikide mucize beklememek lazım sonucta bunlar supp. ama dediğim gibi en etkili yontemi arıyorum. Şimdilik bu toz yeterlimidir.

şimdiden teşekürler!:).

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende henüz bu üründen sipariş etmiş bulunmaktayım. Günlerdir araştırma içindeydim. İçlerinde en çok fayda gordugum site burası oldu.
Fakat o kadar çok şey okudum ki,(açılan topicler,farklı kullanıcıların yorumları,farklı ürünler,farklı makaleler); neredeyse bi okudugum digerini nötürledi.Kafayı sıyımış bulunmaktayım:). en sonunda basacam steroid'i o olacak:)))
Şaka bi yana ben çelişki içinde kaldım.
Şİmdi benim sorum şu; Ben zaten bu ürünü sipariş ettim 1-2 güne gelir, peki yanında amino asit falan kullanmalımıyım ? body'e 4 aydır gidiyorum. Ve vücudumu ne kadar açsam kar benim için, kollar,omuzlar,göğüs kısmı. yani hacim yapmak istiyorum.
Boyum 1. 83 ve boyuma gore kilom gayet yerinde( 74 kg) .

Hatta karın kısmında yaglanma bile var ki bunuda 4 farklı karın hareketiyle (mekik vs..) kurtarmaya çalışıyorum.

Kısaca soruma dönecek olursak, bu ürünün protein tozu ile herhangi bi amino asit falan sipariş etmelimiyim acaba,, kimisi gerek yok demiş, kimisi kullan demiş. Hatta spor salonundaki elemanla konustum, ikisini bir alırsan daha iyi olur tabi dedi. AMa ağır gelmezmi vucuda?

Tamam tabikide mucize beklememek lazım sonucta bunlar supp. ama dediğim gibi en etkili yontemi arıyorum. Şimdilik bu toz yeterlimidir.

şimdiden teşekürler!:).

4 aydır spor yapıyorsan protein tozu işini görür, ileriki dönemlerde yanına amino asit ve creatin de ekleyebilirsin.

4 aydır spor yapıyorsan protein tozu işini görür, ileriki dönemlerde yanına amino asit ve creatin de ekleyebilirsin.

Eyvallah, teşekür ederim. Öyleyse ben senin dediğin gibi yapıyım hocam,, başta sadece toz daha sonraki dönemler yanına söylediklerinide alırım. Şimdilik bütçeyide sarsmamış olurum işime gelir:)
tekrardan zaman ayırdıgın için teşekürler.

Arkadaslar rahat bi 30 sayfa üşenmeden okudum. fakat kullanım miktarı konusunda belirli birşey söylenememiş. Kendimce çıkardığım sonuç şu: ben 73 kg biri olarak,
antremandan önce 45 dk once falan 1 scoop suyla, ve antremandan hemen sonra 1 scoop kullanmayı planlıyorum.

Doğrumudur ?

Birde shaker'ların üzerinde ölçüler yazıyor mu ? yoksa shakeri agzına kadar doldururum valla 1 scoop için :)))

Veya 2'şer scoopmu katmalıyım acaba o shaker'a antreman öncesi ve sonrası.
Tesekurler.

Ve ilerde animal pak almayı düşünüyorum, umarım yanlış bişey yapmıyorumdur.
Şimdilik sadece bu toz var elimde ve 1'er scoop yeter mi merak ettim antreman öncesi ve sonrası ?

Bu arada haftada 6 gün spor yapma imkanına sahibim. ona göre cevap alırsam daha faydalı olur. sagolun tekrardan.

Son düzenleme:
şimdi + kilo aldırıcı özellikli olanı çıkıyormuş haberi olan varmı ? fiyatı daha uygun.Elimdeki bitince ondan almayı düşünüyorum.

ben burdaki yetkilisinden aldım.amerikadan getirttiğimle karşılastırdım.TAT VE KOKU FARKLI arkadaslar.ambalaj kalıtesı farklı.nerede uretıldıgı kesınlıkle belli değil.ısteyen olursa yarı fıyatına verebılırım illa gercektir dıyen varsa.

tavsiyem extra bı guven yoksa burdan bu urunu kullanmayın.

arkadaşlar bu üründe aspartam var mı? ve 4082mg olan amdde bildiğimiz glutamin mi?

Herkese merhabalar,

Bir süredir farklı markaların ürünlerini cylce etmekteyim. İlk zamanlar kullandığım ON Whey ürününü 2 farklı ürün denedikten sonra tekrar kullanmaya başladım.

Diğer iki ürün BSN syntha-6 ve Gaspari Myofusion ürünleriydi. Syntha-6 için konuşmak gerekirse tadı harika, karışması çok iyi yalnız kutu başına porsiyon miktarı düşük ve porsiyon başına protein miktarı da 20gr'idi. Ayrıca 13gr gibi bir karb içermekte. Gaspari myofusion ise kutu başına 63 porsiyon ve porsiyon başına 25gr protein ile iyi bir üründü. Vitamin profili daha zengindi. Karb düşüktü. Ayrıca aspartamsız bir üründü. İki üründe de fark ettiğim, standart whey ürününe göre ara öğünlerde alındığında daha yoğun olması, daha tok bir hissiyat vermesi oldu. Ara öğünlerde badem ve fındıklar ile birleştirdiğim bu proteinlerden güzel sonuçlar aldım.

Bu ay tekrar ON Whey'e dönüş yaptım. Bu proteinin sevdiğim yanı kutu başına 73 porsiyon ile fiyatına göre en fazlasını vermesi ve porsiyon başına 25gr protein miktarı.

Bu farklar dışında gelişim olarak mücizeler görmedim. Sonuçta protein zaten :) Yalnız dip not olarak eklemekte fayda var ki Gaspari Myofusion daha dolu bir hissiyat verdi bana. Ama bunun sebebini direk bu proteine bağlamak doğru değil. O yüzden ON bitince tekrar Gaspari'yi deneyip kesin bir fikir sahibi olabilirim sanırım.

Popüler bir kaç ürün ile ilgili kendi karşılaştırmam böyledir. Özetle fiyatına göre en çok porsiyon ve protein sunan ürün ON olsa da Gaspari Myofusion'ı da bir ara denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Özellikle de ara öğünlerinizi protein tozlu tariflerle hazırlıyorsanız.

Arkadaslar benim bu ürünü almaktaki tek amacım kaslarımı geliştirmek.Hacim'i artırmak, kolları omuzu göğüs'ü iyice hacimlendirmek..

Acaba sadece protein tozu yetersiz mi kalıyor, universal'in animal pak'ı almaya gerek varmı acaba* ??

çünkü @Extravaganza adlı arkadas fazla bisey beklememk lazım sonucta protein bu demiş. kafam karıştı.

GÜnde antremandan once 1 ölcek ve antremandan sonra bi ölçek şeklinde kullanıyorum bu protein tozunu. cevapları bekliyorum tesekurler.

.

Son düzenleme:
Evet çünkü whey tipi ve kompleks protein tozları diyetinizdeki protein miktarındaki açıkları kapatmak ve idman sonrası vücuda hızlı emilim sağlayacağı proteini vermek içindir. Diyetiniz iyi olmadığı sürece hiçbir supplement gerektiği şekilde işe yaramaz. Supplement'ler adından da anlaşılacağı gibi, diyetinizi desteklemek içindir. Çok güzel bir diyet ile alındığında ancak etkisini gösterecektir. Elbette pozitif etkileri vardır ve ispatlanmıştır, ama hayalperest kazanımlar içinde olunması doğru değildir.

---

Bu arada ON Whey Extra Milk Chocolate için bir eleştirim olacak. Myofusion ve Syntha-6 sonrası bana çok hafif geldi. Yani nesquick mi içiyorum protein mi çözemedim. İçerisindeki hidrolistat peptitleri arttırıldığı için mi böyle bilmiyorum. Ama kafamda ürün kalitesiyle ilgili soru işareti oluştu. Bunu distribütör firma ile paylaştım. Gelen cevabı sizlerle buradan da paylaşacağım. Yalnız bu ürün kesinlikle diğer protein tozları gibi kokmuyor ve tokluk hissi vermiyor. İlk haftadaki kullanımda bunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Bu arada ON Whey Extra Milk Chocolate için bir eleştirim olacak. Myofusion ve Syntha-6 sonrası bana çok hafif geldi. Yani nesquick mi içiyorum protein mi çözemedim. İçerisindeki hidrolistat peptitleri arttırıldığı için mi böyle bilmiyorum. Ama kafamda ürün kalitesiyle ilgili soru işareti oluştu. Bunu distribütör firma ile paylaştım. Gelen cevabı sizlerle buradan da paylaşacağım. Yalnız bu ürün kesinlikle diğer protein tozları gibi kokmuyor ve tokluk hissi vermiyor. İlk haftadaki kullanımda bunu söyleyebilirim.

Zaten neden artık sadece bu yeni aromayı satıyorlar anlayamadım. Şu anda çilek-muz aromasını kullanıyorum. ON'dan başka hiçbir whey kullanmadım. Bundan sonra daha kompleks bir ürün olsa da Myofusion'u deneyeceğim. Tam olarak antrenman sonrası için ideal bir ürün olmasa da isolate protein ağırlıklı olması dikkat çekici geldi.

Şahsen Myofusion için kefilim :) Çok başarılı bir protein takviyesi. Şu ana kadar popüler markaların hemen hemen hepsini denemiş birisi olarak favorim olduğunu söyleyebilirim.

Niye gittin ON aldın derseniz sürekli chocolate armolasınından kullandım, başka aromasını göremeyince ON deniyim tekrar dedim. Meğersem çileklisi mevcutmuş. Önümüzdeki ay başka markalara bakmam, direk myofusion çilekli tercihimdir :)

---

Yalnız ON için bu çok hafif ve kokusuz oluşu konusunda ciddi olarak araştırmalara devam edeceğim. Ya adamlar harika bir whey yapmışlar, gerek aroma gerekse sindirim olarak inanılmaz bir ürün; ya da ürün kalitesinde bir terslik mevcut.

Optimum whey çikolatalıyı 2 haftadır kullanan biri olarak gayet memnunum ..Alıcak ya da almayı düşünen arkadaşlarında memnun kalıcağını düşünüyorum. Çok yoğun ve ağır bir tadı yok ...******** den aldım bu arada ihtiyacı olanlara..

Extreme milk chocolate aromalı olanını, dikkat ederek kullanmaya devam ediyorum. Gerçekten sindirim ve aroma olarak inanılmaz.

Yalnız önceden dediğim gibi, Whey ağırlıklı bir ürün olduğu için uzun süredir alıştığım kompleks protein ürünlerine göre tokluk hissi çok fark ediyor. Ama bende bıraktığı hissiyat mükemmel bir whey proteini olduğu yönünde.

Extreme milk chocolate aromalısı inanılmaz lezzetli. Ben yalnızca antrenman sonrası kullanıyorum, 300ml'nin yarısını yağsız süt, diğer yarısını su ile dengelediğimde güzel bir lezzet ortaya çıkıyor. Köpürme diye bir şey asla yok, etkileri için elbette beklemek gerekir.

Back
Yukarı