Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
1 ölçek mi yoksa 2 ölçek mi kullanılmali

eğer iyi besleniyorsan günlük ihtiyacın olan proteini besinlerden karşılıyorsan bir ölçek , ( tavsiye edilen aslında budur ) bende bu şekilde bir ölçek sadece ant.sonrası alıyorum
eğer beslenmen düzenli değil yeterli proteini sağlıyamıyorsan iki ölçek kullanabilirsin , ama yine bir ölçek mutlaka ant.sonrasına denk gelsin weightlifter

arkadaşlar merhaba
bi kaç sorum var bu ününün distribütörü kim? internette on distribütörü yazan yer var ama onlarda da sadece double rich chocalate kalmış çilek muzu nereden bulabilirim acaba? distribütörün elinde olması lazım nereye baktıysam stokta yok
bu ürünü edinebileceğim bir yer var mı?
çilek muz alamazsam tadı güzel olan başka bir ürüne geçmek istiyorum on eşdeğeri tavsiyelerinizi de alabilirsem çok iyi olur
teşekkürler

gittigidiyor tarzı sıtelerde de satılıyor ama onlarda distribütörden temin ediyorlar. o yuzden bıraz bekle ıstersen.stokta urun oldugunda alırsın.
aroma olarak tavsıye ıstemışsin; ben double çikolata kullanıyorum.tadı fena değil.nesquik tarzı urunlerın tadını çağrıştırıyor.

Son düzenleme:
bir fark göreceğin kesin ama hangi yönde bilinmez.syntha 6 dan optimuma geçmek attan inip eşşeğe binmek gibi birşey olsa gerek :)

birkere syntha 6 ile optimum gold whey arasında fark var protein içerigi bakımından ayrıca kaldı ki bsn i cok begensemde fiyat verim acısından hala optimumun üzerine protein tozu yoktur. aromalara gelince distribütör markaya mail attım haziran ayı içerisinde stok girişi olucakmıs kendilerine biraz beklerseniz gelicektir.ben mochalısını kullanıyorum cokta memnunum muzlu cilekli ve birtanede vanilyalı hydrowhey deniycem en kısa zamanda.

hardline de amino asit yok ondandır.önemli olan amino asitlerdir zaten optimum al;)

Amino asit içermeyen protein tozu!!!!1111!!!1!!!!

Duyduk duymayan kalmasın.....

MADEM BU KONULARA BU KADAR UZAKSIN, NE DIYE YORUM YAPARSIN.

Cesaretını yenı bırseyler ogrenmek konusuna aktarmalısın bence, korkmadan bıraz forumun sabıt konularını fılan okumalısın, cesaretını toplayıp google amcayı kullanmalısın.

bir fark göreceğin kesin ama hangi yönde bilinmez.syntha 6 dan optimuma geçmek attan inip eşşeğe binmek gibi birşey olsa gerek :)

hadi yaaa , pek bir bilgim yok benim . Hocaya sordum syhta 6 diye ama daha önce hiç duymadım dermiş gibi baktı : ) optimum al tavsiye ederim dedi , o yüzden optimum aldım , bugün geldi kargoyla , 2-3 saat kadar önce ...

Beslenmem çok aşırı düzenli değil ama kötü de değil . Antdan önce 2 ölçek ant'dan sonra 2 ölçek içsem abartmış olur muyum ?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Ben iki yıl kadar bb yaptım ve düzgün bir vücut yapmıştım. 2 sene önce mide rahatsızlığım oldu ( reflü) ve hızlıca kilo kaybım oldu. yaklaşık 15 kilo verdim. şu sıralar kendimi biraz toparladım ve tekrar kilo alarak bb yapmak istiyorum. ama daha önce hiç destek besinler almamıştım ve kilom da yerindeydi. şu anda ise bir türlü kilo alamıyorum hatta bb yaptıkça daha da vermeye başladım. bi de rahatsızlıktan sonra kollestrol ve trigliserid im yüksek gidiyor ( bunun sebebini de hiç anlamadım hem spor yapıyorum hem de kilo veriyorum fakat bu değerler artıyor.) Ben kilo alarak kas geliştirmek istiyorum. bunun için destek besin önerirmisiniz? ek besin olarak bana protein mi karbonhidrat mı önerirsiniz ( tabi bu besinler kollestrol falan fazla arttırmayacak şekilde olursa çok sevinecem)? hangi markayı ve tipini önerirsiniz? lütfen yardım. teşekkürler arkadaşlar.

Arkadaşlar ben bu ürünü alıcam ancak kullanımı ne şekilde olmalı? Sabah 2 kaşık , öğlen 2 kaşık, akşam 2 kaşık alsam yeterli olur mu sizce?

bence yeni başlayan biri için daha küçük paketler (900-1200 gr arası ) almaları denemeleri için daha iyi olur.
eğer sağlık sorununuz yoksa ilk denenecek firmalar optimum,universal,weider,nanox gibi bilinen markalar olabilir.bunlarla ilgili yerli yabancı bodybuilding sitelerinde değerlendirmelere bakabilirsiniz.yani google da arasanız bile çok şey bulabilirsiniz.ancak fiyat konusu bir sorun çünkü türkiyede abd ürünleri pahalı.internetten alırsanız gümrükte takılma ihtimali var.bu yüzden her birini tek sefer kendiniz deneseniz en iyisi bu yol bence.
bir de tatlandırıcının ne olduğu önemli bence aspartam içeren bir ürünü her ne kadar abd ve ab onaylasa da şahsen ben tercih etmem.

Son düzenleme:
Back
Yukarı