Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Merhabalar,

Safra Reflüsü hastasıyım. Malum spor yaparken iyi beslenmek gerekiyor fakat suan sürdürdügüm mide asitini düzenlememe yardımcı olması icin hazırlandı.

Acaba Optimum Whey beslenmeme yardımcı olurmu ? Reflüme bir sıkıntı verirmi yani mide asitini arttırırmı ?

Malum reflusü olanlar kafein tarzı seyleri kullanamıyor, bende ürünün icerigindeki maddeleri iyi bilmedigimden dolayı bilmeden birsey yapmak istemiyorum.

Umarım yardımcı olursunuz, Tesekkurler.

buna başarısız diyen arkadaşlar acaba hangisini öneriyor, farklı olucam diye şaklabanlık yapmayın....

ki fiyatı muscle tech veya bsn ye göre çok daha uygun

arkadaşlar yorumları okumaya vaktim pek yok ürünü alıcam fakat tadı için kararsızım, çilek muz nasıl acaba kullanan arkadaşlar var mı?

gayet hüzel içimi rahat tawsiye ederim ...
thums:

Yok direk elden bu,ama dediğin gibi bulma şansın varsa biraz daha bakınırım,gerçi netten 120 ye alıp kargo vs. + bekleme süresi olunca,135 te iyi.

135 TL kargo ile alıyorsanız şu anda piyasada en iyi fiyat bildiğim kadarıyla. Doların artmasıyla 116 TL den bu değere çıktı 2 ayda.

135 TL kargo ile alıyorsanız şu anda piyasada en iyi fiyat bildiğim kadarıyla. Doların artmasıyla 116 TL den bu değere çıktı 2 ayda.

ben doların artmasından değil de , distribütör firmanın ürüne olan ilgisini farketmesinden ve bunu kötüye kullanarak yaptığı zamdan kaynaklandığını düşünüyorum :evil:
3. kutu ıbs optimum whey i kullanıyorum , bundan sonra farklı bir marka deniyicem , hem vücud buna çok alıştı hemde fiyatı hiç de ucuza değil artık ne yazık ki :mad:

ben doların artmasından değil de , distribütör firmanın ürüne olan ilgisini farketmesinden ve bunu kötüye kullanarak yaptığı zamdan kaynaklandığını düşünüyorum :evil:
3. kutu ıbs optimum whey i kullanıyorum , bundan sonra farklı bir marka deniyicem , hem vücud buna çok alıştı hemde fiyatı hiç de ucuza değil artık ne yazık ki :mad:

ne düşünüyorsun
fiyat ve marka değeri olarak başka ne var

Meraba arkadaşlar, iki yıl önce sporu bıraktım, şimdi tekrar yeni başladım. Daha önce hiç protein tozu kullanmadım, kilom:60kg boyum:170cm. Dün optimum whey protein aldım 5lbs. Ne ölçüde kullanayım sadece antrenman sonraları mı?

Meraba arkadaşlar, iki yıl önce sporu bıraktım, şimdi tekrar yeni başladım. Daha önce hiç protein tozu kullanmadım, kilom:60kg boyum:170cm. Dün optimum whey protein aldım 5lbs. Ne ölçüde kullanayım sadece antrenman sonraları mı?

önceki sayfaları oku ya da forumda arama yap aradığın cevap zaten defalarca verildi..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:58 ----------

ne düşünüyorsun
fiyat ve marka değeri olarak başka ne var

bir marka belirlemedim ama optimum a 145 tl verdikten sonra üzerine biraz daha koyup başka markalara yönelirim diye düşünüyorum ,
hemde dediğim gibi üçüncü kutuyu kullanıyorum artık vücud iyice alıştı optimuma zaten ekim kasım gibi de geiner kullanmayı hacim almayı planlıyorum inşallah dumbelllls

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:03 ----------

arkadaşım kullanma onu. birine sat.

bence satma , eğer son kullanma tarihine daha varsa beklet elinde , ilk altı aydan sonra kullanabilirsin thums:
ama ağzını iyi kapat hava almasın güneş görmesin... ;)

Selam arkadaşlar bende 2lb sini aldım fakat spor u bıraktığım için içemiyorum öyle duruyor günde 12 saat mesaili çalıştığım için fabrikada spor yapacak ne zamanım ne de dermanım kalmıyor eğer almak isteyen arkadaş varsa % 70 hala duruyor 2012 son kullanma tarihi almak isteyen arkadaşlar 50 tl ye verebilirim kargo size ait olmak koşuluyla birde gene yanında gnc den aldığım TONALİN CLA yağ yakımı kapsüllerinden oluşan beslenme desteğini yanında vereceğim onda da % 30 a kadar dolu onunda son kullanma tarihi 2012 almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler evde durup eskiyeceğine kullanacak bir arkadaşa vereyim faydası olsun 555 749 08 09 burdan irtibata geçebilirsiniz

Selam arkadaşlar bende 2lb sini aldım fakat spor u bıraktığım için içemiyorum öyle duruyor günde 12 saat mesaili çalıştığım için fabrikada spor yapacak ne zamanım ne de dermanım kalmıyor eğer almak isteyen arkadaş varsa % 70 hala duruyor 2012 son kullanma tarihi almak isteyen arkadaşlar 50 tl ye verebilirim kargo size ait olmak koşuluyla birde gene yanında gnc den aldığım TONALİN CLA yağ yakımı kapsüllerinden oluşan beslenme desteğini yanında vereceğim onda da % 30 a kadar dolu onunda son kullanma tarihi 2012 almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler evde durup eskiyeceğine kullanacak bir arkadaşa vereyim faydası olsun 555 749 08 09 burdan irtibata geçebilirsiniz

ucretsız kargo ve tamamı dolu 2 LBS fiyatı zaten 80 tl.

bu sartlarda alan olacagını sanmıyorum.

1 senedir bu sporu yapıyorum ve bundan almayı dusunuyorum spor hocalarımda vucudumun gorunen kadarıyla artık buna ıhtıyacı oldugunu soledı. bunu uygun fıyata nereden bulabılırım ıstanbulda arkadaslar ve gunde ne kadar almamı ne sekılde almamı onerırsınız ?

arkadaşlar ben 1 yılı aştı v.g yapıyorum..sonunda protein tozu kullanmaya niyetim olmaya başladı ...en büyük etken..düzenli beslenemiyorum haliyle buda idmanlarda bana eksi yönde yansıyor..besin takviyemi protein tozu kullanrak karşılayabileceğimi düşünüyorum...

merak etiğim konu şu : ben kilo verme çabbası içerisindeyim fazla olan 8-10 kilomu vermek istiyorum..ancak protein tozu kullanmaya başalrsam kilo vermemde skıntı yaşarmıyım..kısacası protein tozu kilo yaparmı...

özellikle göbek yaparmı...bölgesel kilo vermek yoktur o nedenle vücuttan toplam 8-10 kiloyuı verdiğimde otomatikman göbek alanımda azalacaktır..bu nedenle protein tozu göbek veya kilo yaparmı...

yardımcı olursanız çok sevinirim...

Protein takviyesi diyet döneminde kesinlikle kullanılması gereken 1-2 supplementin başında geliyor.
Gün içinde protein açığını kapatmana ve antremandan sonra vücudu katabolik süreçten çıkarmana büyük yardımcı olacaktır.
Protein tozu yağ vb. şekilde kilo aldırmaz.
Tabi normal şekilde kullanırsanız.

Back
Yukarı