Herkese selamlar..*
5aydir duzenli olarak adaptasyon programlari yapiyorum.. yeterince yumurta süt tavuk peynir tükettigimi dusunuyorum

ve simdi sira takviye proteinde..
Uzun zamandir arastiriyorum..Artik kafa kalmadi ve burdaki profesyonel amator yardimlasmasi benide cekti..hikayemi anlatiyim yardimci olursaniz cok sevinicem cok mutlu olurum..
İlk olarak herkes gibi benimde karsima
Musscletech Nitro-tech Hardcore pro çikti..Kendisinin çok komplike bi ürün oldugunu ve ilk basliyanlar icin tavsiye edilmedigi sonucuna vardim.(sizce?) Hatta bu ürünün biraktiktan sonra kaslarda küçülmeye yol actigi bile soleniyordu..(sizce dogrumu?)
Daha sonra haliyle
Optimum %100 whey gold adli urune yoneldim.. bu ürün icinde cok cesitli iddaalar gördüm.. profesyonel olarak bu sporla ugrasan turkiye dereceleri olan arkadasim emrah bu ürün icin türkiyede satılanların %90ının sahte oldugunu cok emin bi sekilde söledi ve ciddi olarak uyardi..ve ayrica forumdaki sivilce yaptigi ve gulitamine oraninin cok oldugu vs iddaalari..
Uzun lafin kisasi arkadasim emrahla konusana kadar optimuma karar vermistim ama simdi kararsizim ve sizlere bir kac sorum olucak.. once beklentilerimi paylasiyim..
BEKLENTİLERİM(sirasiyla)
:arrow:en önemlisi bir gün bu ürünleri biraktigim yada ara verdigim zaman kas kücülmesi sarkma yağlanma vb etkiler yasamamaliyim..bu bence herseyden daha onemli..yani ürün nankör olmamalı!
:arrow:ürünü kullandigim süreçte kaslarin aşırı şişmesi su toplaması vucudun yuvarlak hatlara sahip olmasi ve bulk bi gorunume sahip olmasi kesinlikle olmamali..
:arrow:yan etkileri (sivilce,gaz,mide yanmasi vb) mumkun oldugunca az olmali
:arrow:kesinlikle sahte şüphesi olmamali..
:arrow:tat tuz fiyat topaklanma köpüklenme gibi seyler umrumda degil..
SORULARIM
1-optimum gold whey ve yukaridaki beklentilerim ne ölçüde örtüşüyor sizce?
2-optimumu alicaksam distribitorundenmi almaliyim.
3-beklentilerim kısmında ilk siraya yazdigim gibi sizce bu ürünlerin icinden en az NANKÖR olanı hangisi?
4-double choclate ve normal choclate arasindaki fark sadece tatmi? deger farki varmi? klüpten bi arkadasim double olanindan kullanmis ve baya sivilcelenmis..
5-nitro-tech deki geçici kaslanma durumu neden? gulitaminlemi alakali yada carnitinelemi? optimumda bu oran sizce nasil? kullanma esnasi ve sonrasinda zarari varmi?
6-optimum whey goldmu?(neden)*
muscletech nitrotechmi(neden)
simdiden cok tesekkur ederim.. biliyorum cok detaya girdim ama benim icin tat tuz topak köpükten cok vucudumun saglik anlamindaki gelecegi önemli.. bence bu sorular hepimizin iyiligi icin.. bilen arkadaslarim iyi analiz ederse cok sevinirim!*
bu arada herkes yazmis bende yaziyim

boy:1.83
kilo:80
yas:24