Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bunun kilo aldırıcısı mass ta creatin varmı ve ne oranda bilen varsa sevinirim..ek olarak bu ürün enerji vermek gibi bir etkiye sahipmidir?

wishdropper

weider premium ve gaspari myofusion'a bir göz attım nette

BN'yi baz alırsak gaspari ON ile aynı fiyatta hemen hemen alma şansımız var ama

weider BN ve Netrition'da yok burada da 2kg'ı 260tl harbiden uçuk fiyat.

weider ve gaspari'yi kıyaslarsan hangisi daha iyi acaba ?

ikisini kıyaslayamam çünkü biri whey birisi mix protein.ama genel ürün profili olarak gaspari daha iyi ama aminoasit deseydin weider 3050 nin ötesi yoktur.ikisinide kullandım.ama whey alıcaksan sadece weider daha güzeldir.optimum da çok kaliteli kaç paket bitiridm bilmiyorum optimumdan gece taksime giderken bile whey içiyodum bi ara.

gasparinin ürünü whey değil.ama sen sadece whey protein alıcaksan çok profesyonel değilsen ve fabrikatör çocuğuda değilsen optimum alarak doğrusunu yapmışsın emin ol.

wishdropper cevap için çok teşekkür ederim.

Birde aklımda şu soru var,

bu akşam ben whey içerken anneminde canı çekti

bil ölçek whey shake onun içinde yaptım içti :))

spor yapmayan bir insanın günde kilsonun 0,8-1 katı arasında gr olarak protein alması gerekiyorya

ben hergün anneme 1 ölçek (30 gr = 100 kalori) whey versem sağlık yönünden faydası olur değil mi ?

öylede sadece whey protein alması gerekmiyor.

ama sonuçta hiçbir zararı olmaz faydası bile olur tabiki zaten bu ürünler bu yüzden üretiliyor.mersinde incirlik üstündeki amerikan askerleri bu ürünleri ucuza satıyorlar.çünkü onlara amerikan ordusu besin takviyesi olarak bu tozlardan veriyor.bizim ordudaki gibi kurtlu mercimek değil.

bence günde 1 ölçek içmesi gayet güzel olur.kuru üzüm badem fındık da yemek güzel olacaktır.bunları alışanlık haline geitrmeliyiz.

2008 Mr. Olympia Dexter Jackson bir röportajında karaciğer desteği için kayısı kurusu yediğini ve kayısı kompostosu içtiğini söylemiş.dünyanın en ucuz ve en kaliteli kaysılarının ülekmizde olduğunu unutmayın.sadece tozlardan medet ummak yanlış olur.dengeli beslenmeyi bu nutrition larla desteklemek doğru olandır.yani beslenmeyen birisinin bu tozları içerek bir yere varması imkansızdır.çünükü bu ürünler 2000 kalorilik diyete göre üretilmiştir ve üzerindede bu uyarı yazmaktadır.

insan vucudunun soy proteinede , egg proteine de , et proteinede casein(süt) proteinede ihtiyacı var.ama protein çeşitleri arasında en etkili whey olduğu için whey kullanıyoruz.fakat bu diğer proteinleride almıycaz anlamına gelmiyor.günde 1 avuç fındık ya da badem yiyerek ve makarna mızıda yiyerek soy protein ihtiyacımızı karlşılıyoruz , tavuğumuzu,balığımızı yada etimizi yiyerek et proteinini alıyoruz , sabah 4-5 yumurta yiyerek egg proteini alıyoruz ama whey yani peynir altı suyu proteini adından da anlaşılacağı gibi peynirde var.en çok ve en yağsız şekilde lor peynirinde(özellikle kaşar loru) bulunmaktadır.peynirden wheyi alabilmemiz için günde yarım kilo peynir yemek gerekeceğinden ve diğer protein çeşitlerini alabilmemiz için daha lezzetli şeyler yiyebileceğimiz için whey proteinin tozunu alıyoruz.parasıyla whey dışındaki proteinleri almak lükse kaçar bence.yoksa egg proteinin de tozu var soy unda ama gerek yok.sen yarım paket makarna yiyerek tüm soy protein ihtiyacını fazlasıyla karşılıyosun ve 50 kuruşa maloluyor sana.yumurtanın 5 tanesi 1,5 tl ye geliyor.tavuğun kilosu (göğüs) 7-8 tl.ki günde 300 gr yiyoruz (en az) (bir öğünde 100-125 gr) oda 2,5 tl ye maloluyor.

whey proteini yani peyniri lor olarak alırsak oda çok ucuz.yarım kilosu 2 lira marketlerde.ama boğazınıza dizilecek ve yemeniz zor olacak.bu bakımdan whey protein için nutrition kullanımına baş vuruyoruz.

wishdroper...ben universal gain fast alayım diyorum..kalori protein oranı inanılmaz.ayrıca içindekiler daha yeterli? nedersin?

çilek&muz olanını dün itibariyle kullanmaya başladım tadı okadar kötü ki anlatamam ayrıca gaz yapıyor.

Aynısını bende kullanıyorum

KESİNLİKLE katılmıyorum yorumuna

çilek muzun tadı süper hiç kimyasal bir tadı yok doğal bir tadı var

Su ile iç gaz yapmaz.

Muz&çilek aromalı olan gercekten tadı çok kötü su ile içtigimde fazla gaz yapmadı evet ama bi ara yagsız sütle içtim bir gaz yapıyor anlatamam yani motor tam takır çalışıyor cürük yumurta atıyorsunuz resmen içinizden çok fena yani birisinin yanında bıraksanız direk bayılır

serious mass ve optimum whey aldım ikisini nasıl kullanmalıyım öneriniz nedir?
sabah whey antremendan sonra serious mass ve yatmadan önce whey kullanmayı düşünüyorum ....

Gece yatarken sütle alın deniyor ama benim bildiğim, sütteki laktoz oranı sebebiyle özellikle definasyon sırasında gece süt kullanımı tavsiye edilmiyor..Ben de önceden gece protein tozunu sütle tüketiyordum, ancak son zamanlarda antrenörümün uyarısıyla casein protein tüketmeye başladım..

Not : Yanılıyorsam lütfen düzeltin..

whey yerine casein alman en mantıklısı eğer amacın vücudu beslemekse o konuda yanıldığını kimse iddaa edemez zaten de diğer konuyu bilemem ama sütle alımı 2 defa yaptım bugüne kadar hayatımda onlarda tadları deneme amaçlıydı

Antrenman günleri antrenmandan önce ve sonra 1 ölçek optimum whey ve seriouss mass, diğer günler ise yatmadan önce ikisinden de 1 ölçek kombine edip suyla içiyorum. (Shaker ile)

optimum whey ile serious massı kombine ederek kullanmaya başladığımdan beri gece uyurken midemde ve midemin üst kısmında yanma olmaya başladı. Sadece serious mass kullandığımda herhangi bir yanma olmamıştı ve gece kalkıp su içmeme rağmen yanma yine de devam etti.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Back
Yukarı