Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar bir kerede en fazla yarım ölçek alın ve geç saatte içmeyin derim ben artık böyle kullanıyorum hiçbir sorun yok oh bee:)

Arkadaşlar Whey'i bir döngü halinde mi kullanıyorsunuz yoksa

sürekli mi kullanım karaciğeri zorlar mı ?

Sonuçta işlenmiş sanayi ürünü.

karaciğer de bir problem yaratmaz, ancak alırken mutlaka önerilen ölçüde kullanılmalı. bir kere de maksimum 30 yada 25 gram kadar. su ile alınırsa gaz sorunu olmuyor ama tadı azalıyor maalesef.
Döngü olarak şu sekilde, spor yapılan günlerde mutlaka uyanır uyanmaz, spordan hemen sonra, spordan bir saat kadar sonra yada yatarken içilirse harika olur. yani günde 3 kere idealdir.

Öncelikle Merhaba , Ben bu üründen aldım. Boyum 1.93 Kilom:85 Body e başlayalı 1 hafta oldu. Sizce bu ürünü nasıl kullanmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Öncelikle Merhaba , Ben bu üründen aldım. Boyum 1.93 Kilom:85 Body e başlayalı 1 hafta oldu. Sizce bu ürünü nasıl kullanmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
öncelikle ilk hafta için supplement erken
kullanma konusunuda senden iyi kimse bilemez ortalama günlük protein ihtiyacın 170 gr sen gün içerisinde yeteri kadar protein alabiliyosan ürüne gerek bile kalmaz kendine bi sayı belirle mesela minimum 150 gr gün bitimine kadar ne kadar protein eksiğin varsa o kadarını karşılayabilirsin ürünü istediğin zaman kullanabilirsin ama benim tavsiyem her antrenman bitişinden en geç yarım saat sonra 1 ölçek kullanırsan faydasını görürsün...

1 ayda degil 2 haftada testesteron kullanan eleman tanıyorumda ne kadar dogru ne kadar yanlıs oldugu tartısılır.. bana göre ilk 1 ay degil 3 ay hic birsey kullanma

selam arkadaşlar ben forum a yeni üye oldum bb e bir kaç yıl önce başlayıp bırakmıştım şimdi yeniden başladım ... bu üründen almak istiyorum ancak sitenin sponsoru olan sitede ürün yok başka bir site adres verebilirmisiniz bana benim bulduğum birkaç site ve adres var ama önce sizin önerinizi duymak istiyorum. buarada bu 73 sayfanın nerdeyse 55 60 sayfasını okumuşumdur şayet daha önce herhangi bir adres verdi iseniz sayfa numarasını söylerseniz çok sevinirim ...

Back
Yukarı