Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bir arkadaş yazmış "rocky road"lusunu deneyi diye. Kendisine gönülden katılıyorum. 3 kutu double chocolate bitirdikten sonra onu denedim ilk içişte biraz farklı geliyor ama nasil diyim kremşantili milkshake gibi bişiler ama süper. bir kutu öyle bitirdim. Ondan sonra 2 kutu daha double kullandim(2. su an bitmek üzere) bundan sonra vanilyalisini denicem bakalım.

bir arkadaş yazmış "rocky road"lusunu deneyi diye. Kendisine gönülden katılıyorum. 3 kutu double chocolate bitirdikten sonra onu denedim ilk içişte biraz farklı geliyor ama nasil diyim kremşantili milkshake gibi bişiler ama süper. bir kutu öyle bitirdim. Ondan sonra 2 kutu daha double kullandim(2. su an bitmek üzere) bundan sonra vanilyalisini denicem bakalım.

şu ana kadar 6 kutu bitirmişsin anladığımız kadarıyla...ama kaçar gr lık bilmiyoruz....6 kutu bitiren sporcuda herhalde etkisinden bahsedecek dereceye gelmiştir...biraz bahsedersen bizede yol göstermiş olursun.

ürün daha yeni elime geçti benim kullanım şeklim 1 litre suya 3 ölçek atıyorum hergün 200gr sabah 100gr öğlen 300gr antrenmandan 1.5 saat önce 200gr antrenmandan sonra geri kalan 200gr uyumadan 1 saat önce içiyorum.
kullandıktan sonra tecrübelerimi paylaşıcam...

Yani günde 1KG protein tozu mu içiyorsun ?

Bazi arkadaşlar sütle kulanilmamasi gerektiği konusunda fikirlerini söylemişler bende tam tersini uyguladim süt ile kulandim max verim aldim diye bilirim.bence bir numara

güvenilir bir internet sitesinden apple pie aromalisını istedim fakat üzerinde apple cider yazıyor, nette araştırdım elma şırasıymış bu ve kilo vermek için alınırmış. kafam karıştı şimdi acaba değiştirdiler mi ne diye düşünüyorum nete baktım böyle bir aroması yok

bir diğer sorumda bunu nasıl muhafaza edebilirim balkona koydum orda bozulma olmaz değil mi?

Arkadaşlar ben haftada 4 gün antrenmana gidiorum. Antrenman günleri sabah kalkınca 1 ölçek 300 ml suya karıştırıp içiyorum ve antrenmandan çıktıktan sonra 15 dk içinde 1 ölçek aynı miktar suya karıştırıp içiyorum. Off günlerimde ise sadece günde 1 ölçek sabah kalkınca içiyorum. Sizce bu şekilde kullanım doğru mudur? Ben protein bakımından da zengin beslendiğimi düşündüğüm için sadece vücudumun isteği kadar protein tozu vermeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar ben haftada 4 gün antrenmana gidiorum. Antrenman günleri sabah kalkınca 1 ölçek 300 ml suya karıştırıp içiyorum ve antrenmandan çıktıktan sonra 15 dk içinde 1 ölçek aynı miktar suya karıştırıp içiyorum. Off günlerimde ise sadece günde 1 ölçek sabah kalkınca içiyorum. Sizce bu şekilde kullanım doğru mudur? Ben protein bakımından da zengin beslendiğimi düşündüğüm için sadece vücudumun isteği kadar protein tozu vermeyi düşünüyorum.
bu senin aldığın protein miktarıyla ilgili eğer sen günde kilonun iki katı protein alabiliyorsan protein tozu kullanmana bile gerek kalmaz...

bu ürünün tableti varmı yada başka bi proteinin tableti bu ptotein tozunuda aldım içemedim 2. protein tozu vakası nedense içer içmez geri çıkartıyorum bi türlü protein tozu içemiyorum bu ürünle ilgisi olan bişey deil önerebilceğiniz tablet protein varmı ?

bu ürünün tableti varmı yada başka bi proteinin tableti bu ptotein tozunuda aldım içemedim 2. protein tozu vakası nedense içer içmez geri çıkartıyorum bi türlü protein tozu içemiyorum bu ürünle ilgisi olan bişey deil önerebilceğiniz tablet protein varmı ?

hocam
çok ilginç valla,protein tozunu içemiyen tabletini hiç içemez gibime geliyor fakat genede söyleyim;tablet şeklinde kullanım istiyosan amino asit kullanmanı öneririm fakat,protein tozundan aldıgın protein miktarını alamazsın tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
çakma mı :)

kafa_arkadaşlar almanyadan kuzenım optimum whey getırmıs double choclate ancak
1) kutusu her zaman aldığım 5 LB lık kutudan bıraz daha basık.eskıden aldığım ve muhtemelen çoğumuzdakı gıbı açtığımızda ağzına kadar dolu olmuyordu.almanyadan gelen urun bıraz daha basık olduğundan ağzına kadar dolu

2) shake edınce bu ürün köpürüyor:) daha oncekıler hiç köpürmezdı

3) bu urunun gramajında diğerlerınden farklılık var 5 LB 2322 gr yazıyor ve 74 servıslıkmış.

bu şekilde deneyım yaşayan var mı? acaba dıyorum sahte birşey mı aldı.
alınan yer bır alman suplement sıtesı.

yardımcı olacak bılgılere ıhtıyacım var.

suyla karışıyorsa sorun yok .sahte olduğunu karışmamasından anlarsın.bir kısmı karışır bir kısmı karışmaz.hafif sandoz gibi ses çıkmalı gerçeğinde erirken ve whey suyla çok kolay karışır gainera göre.önce suyu koy sonra tozu.

Tad kişiden kişiye değişiyor.
Bence de dbl chocolate rezalet. Bir kaşık nesquik katmadan içemiyorum. Adi bir çikolata ve çamur tadı var. Suyla karıştırdığımı baz alarak söylüyorum. Diğer kullanım şeklim de sabahları bol cici bebe, süt ve bir ölçek toz. O zaman biraz katlanılır gibi oluyor.
Bir dahakine başka bir aroma sipariş edeceğim ama ithalatçı firma ne yazık ki bizi 2 aromaya mahkum etmiş durumda. Arayınca da "sadece bunlar rağbet görüyor" gibi bir açıklama geliyor. Bence tamamen stok ertime stratejisi. Ya da umarım öyledir.

karışık meyvalısını almıştım inanın içerken ölüp ölüp diriliyodum başka türlü denemek istedim havuç suyuna koydum portakala,greyfurta koydum neye koyarsan koy o tat gitmiyo içemediğim için verdim belki bana kötü gelen başkasına iyi gelebilir o yüzden kafanızı karıştırmakta istemem sadece yaşadıklarımı yazdımki bilginiz olsun

karışık meyvalısını bilmemde ben double rich chocolate aramolasını seve seve iciyorum... zevk meselesi .

22a.jpg
Arkdaşlar şuana kadar hiç Protein tozu kullanmadım genelde hep yiyeceklerden karşıladım. Ama meraktan denemek istiyorum 2 lbs düşünüyorum. BN'den alıcam kısmetse İlk defa duyduğum aromalar var bunları test eden arkadaşımız oldumu acaba ? Caramel Toffee Fudge, Chocolate Malt, Egg Nog, Extreme Milk Chocolote gibi.

Back
Yukarı