Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
yalan söylüyorsun demiyorumda az çok matematiğe kafası basan adam hesaplıyor işte... ilk mesajımda hesabını yaptım ve mümkün olmadığını söyledim...hala da mümkün olmadığını iddia ediyorum....neyse afiyet olsun...
her ölcek 30 gr mdan olsa idman günleri 3 ölcek desen 90 gr günde,3 gün idman var 270 gr haftada,aydada 4 hafta var 810 gr ayda yapar, off günlerde 1 ölcek alıyorum 30 ar gramdan haftada 120 gr yapar . yani 1 ay kullanılablir ben daha 20. günümdeyim

arkadaşlar konudan sapmayalım sonuçta bu başlık daha çok kalitesini tartışmak için açılmış ben şimdiye dek supplement almadım ilk alacağım whey pro bu olacak önümüzdeki ay muscletech creatine hardcore ile birlikte bu ürüne başlamayı düşünüyorum ilk supplement deneyimime bunlarla başlayacağım gelişmeleri ilerleyen vakitlerde aktarırım...

her ölcek 30 gr mdan olsa idman günleri 3 ölcek desen 90 gr günde,3 gün idman var 270 gr haftada,aydada 4 hafta var 810 gr ayda yapar, off günlerde 1 ölcek alıyorum 30 ar gramdan haftada 120 gr yapar . yani 1 ay kullanılablir ben daha 20. günümdeyim

Dediğini pek anlamadım ama anladığım kadarıyla son hesabın yanlış "off günlerde 1 ölcek alıyorum 30 ar gramdan haftada 120 gr yapar . "demişsin.
Sen 810 gram ile 120 i toplamışsın ama 120 1 haftalık off gün toplamı 120x4 =480 gram ile toplaman gerekiyordu. :)

Dediğini pek anlamadım ama anladığım kadarıyla son hesabın yanlış "off günlerde 1 ölcek alıyorum 30 ar gramdan haftada 120 gr yapar . "demişsin.
Sen 810 gram ile 120 i toplamışsın ama 120 1 haftalık off gün toplamı 120x4 =480 gram ile toplaman gerekiyordu. :)
orada anlatmak istedigim off günlerde kullanmadan gayet rahat 1 ay ı cıkarılabilecegiydi.

idman günleri 90 gr * 3 gün=270 gr

boş günler 30gr * 4 gün =120 gr

toplamda 1 haftalık 270 + 120 =390 gr

3 haftadır kullanıyormuşsun 390 * 3 = 1170 gr
.......................................................................................
optimum güzeldir hoştur...biraz ılık su ile tadı belirginleşir,soğuk suda tadsız bir hale gelir...tek başlarına hiçbir şey değildirler...öğün yerine hayatta geçmez...ne de olsa fabrikasyon olduğu için fazla kullanımlardan sonra bir kaç ay ara verilmesi tavsiye edilir...ayrıca ilk zamanlar optimum en iyisiymiş diye sorduğumda bilenlere ,oooooo daha ne markalar var artık onu sollayacak cevabı aldığım bir toz dur...ayrıca git gide fiyatı düşmektedir....160 tl ye aldığım şu anda 130 tl ye düşmüştür...bu durum sevindirici olsada optimumların artık gitmediği kanısını oluşturmuştur bende...bir gerçek daha var..çok şey beklediğimiz ve hiçbir zaman etkisini ölçemediğimiz besin takviyeleridir....bir nevi bağımlılık yapıyor ve içmediğimiz zamanlarda sanki boşu boşuna çalışılmış hissi veriyor...paralar yine abd ye gidiyor...

haqoo ürünü alıp kullanmaya başladın mı? ben bu markanın pro complexini kullandım bir kutu çok iyiydi ama 1045gr 140 ytl civarı bunun 908 gr 70 ytl civarı bunu almayı düşünüyorum devamında veya animal max. kararsızım kullananlar biraz detaylı bilgi versinler lütfen

haqoo ürünü alıp kullanmaya başladın mı? ben bu markanın pro complexini kullandım bir kutu çok iyiydi ama 1045gr 140 ytl civarı bunun 908 gr 70 ytl civarı bunu almayı düşünüyorum devamında veya animal max. kararsızım kullananlar biraz detaylı bilgi versinler lütfen

yok bu aralar ekonomik krizdeyim önümüzdeki ay alıcam inşallah :) muscletech creatine de almayı düşünüyorum ikisini birden kullanmaya başlıcam şimdilik beklemedeyim :)

ürün daha yeni elime geçti benim kullanım şeklim 1 litre suya 3 ölçek atıyorum hergün 200gr sabah 100gr öğlen 300gr antrenmandan 1.5 saat önce 200gr antrenmandan sonra geri kalan 200gr uyumadan 1 saat önce içiyorum.
kullandıktan sonra tecrübelerimi paylaşıcam...

ürün daha yeni elime geçti benim kullanım şeklim 1 litre suya 3 ölçek atıyorum hergün 200gr sabah 100gr öğlen 300gr antrenmandan 1.5 saat önce 200gr antrenmandan sonra geri kalan 200gr uyumadan 1 saat önce içiyorum.

suyla karıştırdıktan sonra bekletmek doğru bişey mi bozulmaya uğramasın ???

çok yanlış ve sağlıksız bi kullanma biçimi,iyi zehirlenmiyorsun.

mocha cappuccinolusunu sifir yagli sutle karistirip iciyorum, bence tadi starbucks in mocha sindan daha guzel su ile karistirmaya hic gerek oldugunu dusunmuyorum, sutten alinacak kalsiyum bence hayat boyu gerekli. Ayrica 2 bardak sutte vucudun ihtiyac duydugu kalsiyumun %75 ini, fosforun %60 ini, iyotun %25 , b2 ve b12 vitaminlerin %77, ayrica A vitamini, C vitamini, magnezyum ve fazadan 3-4 gramda protein alirsiniz.

Hergun 1 scoop kullaniyorum, calisma gunleri antreman sonrasi, off gunlerde yatmadan 2 saat once filan iciyorum.

mocha cappuccinolusunu sifir yagli sutle karistirip iciyorum, bence tadi starbucks in mocha sindan daha guzel su ile karistirmaya hic gerek oldugunu dusunmuyorum, sutten alinacak kalsiyum bence hayat boyu gerekli. Ayrica 2 bardak sutte vucudun ihtiyac duydugu kalsiyumun %75 ini, fosforun %60 ini, iyotun %25 , b2 ve b12 vitaminlerin %77, ayrica A vitamini, C vitamini, magnezyum ve fazadan 3-4 gramda protein alirsiniz.

Hergun 1 scoop kullaniyorum, calisma gunleri antreman sonrasi, off gunlerde yatmadan 2 saat once filan iciyorum.

2 bardak sütte 10-12 gram protein olur eksik yazmışsın :)

Back
Yukarı