Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaslar ben hıc begenmedım hıc bı yararnı gormedım bi kutu bitirdim cok fena gobek yaptı
bu cümlenden ötürü beslenme bilginin olmadığını yada çok yetersiz olduğu kanısına varıyorum ve,
protein tozunu kullandığın donemde;
nasıl bir beslenme uyguladın?
nasıl bir antreman programı uyguladın?
sorularının en az birisi yanlış uygulanmıştır ki, o yüzden göbek yaptı diyosun.
ayrıca bu yada başka bi markayı alsan da aynı etkiyi görürsün hemen hemen.
önemli olan beslenme programın ve içeriklerindir.

bu cümlenden ötürü beslenme bilginin olmadığını yada çok yetersiz olduğu kanısına varıyorum ve,
protein tozunu kullandığın donemde;
nasıl bir beslenme uyguladın?
nasıl bir antreman programı uyguladın?
sorularının en az birisi yanlış uygulanmıştır ki, o yüzden göbek yaptı diyosun.
ayrıca bu yada başka bi markayı alsan da aynı etkiyi görürsün hemen hemen.
önemli olan beslenme programın ve içeriklerindir.

+ 1 aynen katılıyorum.

arkadaslar ben hıc begenmedım hıc bı yararnı gormedım bi kutu bitirdim cok fena gobek yaptı
ecel kutuyu bitirdim diyorsun aldıgın gün bana mesaj attıgını söylemistin tarihe baktım 12 gün önce..... 12 gün gibi bir sürede 941 gr protein tozunu nasıl bitirebildin? ayrıca bence bu kadar kısa bir süre de bitirdigin bu ürünü gereksiz yere bolca kullandıgın kanısını veriyor bana .

Arkadaşlar uygulanması zor bir önerim var türkiyedeki bilincli spor yapan bodyciler bu siteye kesin üyedir biraz saçmalayacağım ama bir süre bütün ürünleri protesto etsek 3-5 ay satın almasak kaçak temin etsek ne bileyim yurt dışından alsak bir süre fiyatların düşmesine azda olsa etki yapmazmı
????
????

Şuan ben bundan kullanıyorum fakat. Sabahları aldıgım bir ölçeği suyla karıştırdım. Hafifden midem bulandı hatta bulanmadıda. Tiksindim. Acaba nedendir yada bu duruma napsam kafidir ?

idman günleri 3 off günlerde 1 ölcek kullanıyorum yaklasık 20 gündür kullanıyorum 943 grmnı ve daha dibini gördügümü söyleyemem

haftada 3 idmana gitsen 9 ölçek + 4 gün off birer ölçek kullansan 13 ölçek haftada 943 gr lık toz nasıl 20 gündür gidiyor...?daha dibini görmedim diyorsun..o zaman ölçünde bir sorun var..ya tamdoldurmuyorsun yada başka ölçekle katıyorsun....bana ters geldi...

bende 2300 gr lık olanı var ve 77 servis...senin zaten 20 günde haftada 13 servisten 40 servis yapmış...943 gr lık toz zaten kaç servislik ki....kesin yanlışlık var sende...

Son düzenleme:
yok ya bu optimumlar cidden bitmek bilmiyor.2300 lük kullanıyorum ben,daha önceki 2300 lük 3 ay gibi bi süre dayandı,yani dipsiz kuyu gibi bitmiyor,belkide 2300 den fazla koyuyolardır içine :)

haftada 3 idmana gitsen 9 ölçek + 4 gün off birer ölçek kullansan 13 ölçek haftada 943 gr lık toz nasıl 20 gündür gidiyor...?daha dibini görmedim diyorsun..o zaman ölçünde bir sorun var..ya tamdoldurmuyorsun yada başka ölçekle katıyorsun....bana ters geldi...

bende 2300 gr lık olanı var ve 77 servis...senin zaten 20 günde haftada 13 servisten 40 servis yapmış...943 gr lık toz zaten kaç servislik ki....kesin yanlışlık var sende...

haftada 3 gün idmana gittigim dogrdur... yalan söylicek halim yok yalan söylesem ne kazanıcakmi? tek amacım yardımcı olmak

ölçegide agzına kadar dolduruyorum her kullanısımda .

haftada 13 ölçek ve 1 ölçek yaklaşık 30 gram...
haftalık 13*30=390 gram
aylık 4*390=1560 gram...

bu kadar sürede nası hala bitmemiş oluyo anlamadım sanırım sizin proteinler ürüyo :)hyper_
bilmiyorum artık ancak bitmemesinden memnunum keske ömür boyunca üreseler:)

Back
Yukarı