farukfaruk
Üye
Arkadaşlar yeni supplementler denemek konusunda forumda kendi kanaatim olarak sayılı insanlardan olduğumu düşünüyorum.
Bu ürünle ilgili birkaç noktaya değinmek istiyorum;
- Göz alıcı paket dizaynı yanıltıcı olabiliyor
- Emin olmamakla birlikte USA de bir arkadaşım FDA onayının olmadığını söyledi. Bende pakette FDA onayıyla ilgili birşey okumadım
- Aroması güzel. Ama yeterince değil. Acı protein tadını almak zor değil
- Karışma konusu çok güzel. Suyla basit bir kaşık yardımıyla karıştırılabiliyor. Topaklanma yapmıyor. Bu büyük bir artı.
- Etki konusuna gelince, verdiğiniz parayı göz önünde tutarsanız neredeyse sıfıra yakın. Herhangi bir whey kullanmanın yanında size verdiği bir avantaj söz konusu değil. Bir zamanlar favori olup sonra unutulan Weider CFM ile bile kıyaslanamaz.
- Paket aldatıcı. Reklamlar yanıltıcı... 1 Tane 5 LBS 2 tane 10 LBS bitirdim. Ve sonunda birdaha böyle bir ürün için paramı sokağa atmamaya karar verdim. Umarım almayı düşünüp tereddüt eden arkadaşlar için aydınlatıcı olmuştur.
Bide şu yönden bakın. Ambalaj gerçekten albeni li ... Üstelik isim özenle seçilmiş %100 whey.. İçeriği %100 protein olmasa bile.. Yani bu ürünün esas müşteri kitlesi, amerikada yarı bilinçli kullanıcılar. Lütfen tuzağa düşmeyelim.
peki hangi protein tozunu tavsiye edersiniz, saygılar...