Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
zVqQ7Y.jpg
Arkadaşlar 175 liraya optimum gold double rich chocolate aldım içi böyle normal değil sanki şu beyaz şeyler falan çok garip sizde atar mısınız tozun resmini

Hocam seninki sahte olabilir piyasanın çok altında almışssın bu ürünü bendede var optimum whey gold standart çilekli hiç böyle birşey yok sendeki gibi. Ben supplementler.com dan aldım 215 liraya. Zaten piyasada bu fiyatta var Türkiyeye Y*akamoz gıda getiriyor buda Optimum Nutritonun yasal web sitesinde resmi disbiratör olarak geçiyor tek firma olarak bu getiriyor ve yasal bayi Toptancıdan ondan bundan alınanlara güven olmaz hocam

Ben de bugün yeni aldım dostlar,suplementler.com Güvenilir diye düşünüyorum,214 lira fiyatı vardı çikolatalı kalmıştı sadece.. Dikey vitamin faturalı geldi ürün,umarım bir sıkıntısı yoktur! 1 ölçek yaklaşık 280 ml su ile kullanıyorum,4. Aya girdim bugün sizce antrenman sonrası için yeterli midir yoksa sabahta alayım mı?

Ben de bugün yeni aldım dostlar,suplementler.com Güvenilir diye düşünüyorum,214 lira fiyatı vardı çikolatalı kalmıştı sadece.. Dikey vitamin faturalı geldi ürün,umarım bir sıkıntısı yoktur! 1 ölçek yaklaşık 280 ml su ile kullanıyorum,4. Aya girdim bugün sizce antrenman sonrası için yeterli midir yoksa sabahta alayım mı?
yapıcağın iş basit kilon diyelim 100 alıcağın protein 200 gr protein şimdi diyelim 600 gr pişmiş tavuk yiyorsun bundan alıcağın protein 100 grmında 17 gr olsa 6*17=102 gr protein yapar geriye 98 gr protein ihtiyacın kalıyor prinç de yesen 300 gr bundanda gelen bitkiseldir ama hadi 30 da o olsun geriye kalan 68 gr proteinide wheyden alacaksın tamam.

Hocam çok su koyma protein tozunun içine az koyman lazım.

ben tadı kastetmedim yalnız?Protein tozu milkshakemi de suyun miktarını önemsesin?Tadını alınca dahamı çok faydası var?Adamın damak zevkine nasıl geliyosa

Bende su oranının pek birşey değiştirdiğini düşünmüyorum zaten bunu kullanan bir insan gün içinde normalden daha fazla su içmesi lazım,ben 250-300 ml arası su ile kullanıyorum 1 ölçek gayet güzel tadı :)

Sporda 1. yılım doldu, 3.5 Ayda 25Kg vermiş biri olarak cardio ve beslenme konusunda saglam bilgilere sahibim ama,kas gelisimi konusunda bazı ikilemlerim var.Optimum bildigim uzere Weiderden sonra gelen 2. Marka yani önerilen ve sağlam bi marka.Bu yüzden etkisinin HardLineden daha güclü olacagina inaniyorum.Ama sizce 75Kg ve hiç supplement kullanmamis biri Optimum Whey başlarsa kaç ayda gözle görünür bi sonuç alir? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Hocam protein tozunun etkisi diye bir olay yok aslında sadece günlük protein ihtiyacını bir nebze olsun karşılamak için bunlar sonuçta.Ahım şahım bir etki vermez zaten hangi ürün bütcenize uygunsa onu tercih edin.

Sporda 1. yılım doldu, 3.5 Ayda 25Kg vermiş biri olarak cardio ve beslenme konusunda saglam bilgilere sahibim ama,kas gelisimi konusunda bazı ikilemlerim var.Optimum bildigim uzere Weiderden sonra gelen 2. Marka yani önerilen ve sağlam bi marka.Bu yüzden etkisinin HardLineden daha güclü olacagina inaniyorum.Ama sizce 75Kg ve hiç supplement kullanmamis biri Optimum Whey başlarsa kaç ayda gözle görünür bi sonuç alir? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
weider optimum nerden alıyor whey proteini yani hangi fabrikadan yada 3. sıradaki bunu çok merak ettim.

Hocam protein tozunun etkisi diye bir olay yok aslında sadece günlük protein ihtiyacını bir nebze olsun karşılamak için bunlar sonuçta.Ahım şahım bir etki vermez zaten hangi ürün bütcenize uygunsa onu tercih edin.
Etkisi diye birşey yoksa marka,duyulmuşluk yüzünden sanırım markalar arası fiyat uçurumu.[DOUBLEPOST=1442767988][/DOUBLEPOST]
weider optimum nerden alıyor whey proteini yani hangi fabrikadan yada 3. sıradaki bunu çok merak ettim.

Sıralamayı en çok tercih edilen protein tozu Weider olduğu için 1. olarak söyledim ki araştırırsanızda öyle.Bide 3.'yü merak etmişsiniz Dymatize'dır oda.

Etkisi diye birşey yoksa marka,duyulmuşluk yüzünden sanırım markalar arası fiyat uçurumu.[DOUBLEPOST=1442767988][/DOUBLEPOST]

Sıralamayı en çok tercih edilen protein tozu Weider olduğu için 1. olarak söyledim ki araştırırsanızda öyle.Bide 3.'yü merak etmişsiniz Dymatize'dır oda.
aminoasit,karb ve yağ içeriğine göre fiyat deişiyor protein yine protein yani

aminoasit,karb ve yağ içeriğine göre fiyat deişiyor protein yine protein yani

Ozaman etkisi diye birşey oluyor :) Aminoasit,karb,yağ içerikleri farklı farklı iki marka düşünün.Bi markada yağ,karb fazla ise kilo aldırır (Birazda olsa hatta 2gram bile olsa) , Diğer markanın ise yağ değerinin çok düşük olduğunu düşünün oda kilo aldırmaz (aldırsa bile 1gram aldırır ve buda diğer markadan daha azdır). Oyüzden etkisinde fark oluyor.

1-2 gram yağ,karb için 50-100 lira fazla vermeye gerek varmı?.Ayrıca aminoasit farklarıda o kadar önemsencek bir durumda deil düzenli beslenmeniz varsa weidera felan para saçmanın anlamı yok.Ayrıca 1-2grm yağ,karb öyle insana 3000-5000 kalori vermez çok farketmez.

Kardeşim geçmiş olsun bu ürün bariz sahte.. Ürün üzerinde türkçe etiket yok yani ithal eden firma ile ilgili hiç bi bilgi yok. Normalde ithal olan ürünlerin tamamında bu bilgi olması ithalat kuralıdır. Ve optimum gold u 8-9 kez kullandım beyaz parça filan yok.. protein içinde zaten glutamine görülmez o proteinin içindeki değerdir. Glutamin diyenlerde cehaletten söylemiş.. distribütörü 214 liradan satıyoken 175 tl ye alıyo olman zaten sahteliğin başka bi kanıtı.

Romanya malıdır ordan sahte ürünleri sokuyorlar ülkeye ve her yerde var kutusuna kadar yapıyorlar yazık soya proteini satıyor adamlar iyide yapıyorlar bazıları optimum görse ben bu işi beceremiyorum der piyasadan çekilir [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı