Arkadaşlar 175 liraya optimum gold double rich chocolate aldım içi böyle normal değil sanki şu beyaz şeyler falan çok garip sizde atar mısınız tozun resmini![]()
yapıcağın iş basit kilon diyelim 100 alıcağın protein 200 gr protein şimdi diyelim 600 gr pişmiş tavuk yiyorsun bundan alıcağın protein 100 grmında 17 gr olsa 6*17=102 gr protein yapar geriye 98 gr protein ihtiyacın kalıyor prinç de yesen 300 gr bundanda gelen bitkiseldir ama hadi 30 da o olsun geriye kalan 68 gr proteinide wheyden alacaksın tamam.Ben de bugün yeni aldım dostlar,suplementler.com Güvenilir diye düşünüyorum,214 lira fiyatı vardı çikolatalı kalmıştı sadece.. Dikey vitamin faturalı geldi ürün,umarım bir sıkıntısı yoktur! 1 ölçek yaklaşık 280 ml su ile kullanıyorum,4. Aya girdim bugün sizce antrenman sonrası için yeterli midir yoksa sabahta alayım mı?
Ben de bugün yeni aldım dostlar,suplementler.com Güvenilir diye düşünüyorum,214 lira fiyatı vardı çikolatalı kalmıştı sadece.. Dikey vitamin faturalı geldi ürün,umarım bir sıkıntısı yoktur! 1 ölçek yaklaşık 280 ml su ile kullanıyorum,4. Aya girdim bugün sizce antrenman sonrası için yeterli midir yoksa sabahta alayım mı?
bir fark olmaz canın nasıl istiyosa istersen 1lt su koy![]()
weider optimum nerden alıyor whey proteini yani hangi fabrikadan yada 3. sıradaki bunu çok merak ettim.Sporda 1. yılım doldu, 3.5 Ayda 25Kg vermiş biri olarak cardio ve beslenme konusunda saglam bilgilere sahibim ama,kas gelisimi konusunda bazı ikilemlerim var.Optimum bildigim uzere Weiderden sonra gelen 2. Marka yani önerilen ve sağlam bi marka.Bu yüzden etkisinin HardLineden daha güclü olacagina inaniyorum.Ama sizce 75Kg ve hiç supplement kullanmamis biri Optimum Whey başlarsa kaç ayda gözle görünür bi sonuç alir? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Etkisi diye birşey yoksa marka,duyulmuşluk yüzünden sanırım markalar arası fiyat uçurumu.[DOUBLEPOST=1442767988][/DOUBLEPOST]Hocam protein tozunun etkisi diye bir olay yok aslında sadece günlük protein ihtiyacını bir nebze olsun karşılamak için bunlar sonuçta.Ahım şahım bir etki vermez zaten hangi ürün bütcenize uygunsa onu tercih edin.
weider optimum nerden alıyor whey proteini yani hangi fabrikadan yada 3. sıradaki bunu çok merak ettim.
aminoasit,karb ve yağ içeriğine göre fiyat deişiyor protein yine protein yaniEtkisi diye birşey yoksa marka,duyulmuşluk yüzünden sanırım markalar arası fiyat uçurumu.[DOUBLEPOST=1442767988][/DOUBLEPOST]
Sıralamayı en çok tercih edilen protein tozu Weider olduğu için 1. olarak söyledim ki araştırırsanızda öyle.Bide 3.'yü merak etmişsiniz Dymatize'dır oda.
aminoasit,karb ve yağ içeriğine göre fiyat deişiyor protein yine protein yani