Optimum Nutrition Superior Amino 2222 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 144 44,3%
  • Orta karar,

Votes: 158 48,6%
  • Başarısız.

Votes: 23 7,1%

• Total voters
    325
Teşekkürler,

Bir arkadaşımda, sabah uyanınca 3, antreman öncesi 3, antreman sonrası 4 şeklinde almamı önerdi.
Hala karar veremedim ama denicez bakalım :)

bence arkadaşının önerdiği sistem güzel,bir kutuyu al ve bitirene kadar aynı şekilde kullanıp dene derim.

arkadaşlar tavsiye etmem.kaliteli bir ürün değil.prolab alın hem aynı para hem daha etkili.keşke para olsada herkes weider 3050 alabilse.bu ürünü aldıysanız günde 15 taneden aşağı içmeyin etkisi olmuyor ve ayrıca sivilce yapıyor.ayrıca whey protin de değil.karışık.prolab sadece whey proteindi ben ondan çok memnun kaldım.

biraz komik gelecek size ama bu ilacı kullanmayı şu sebepten dolayı bıraktım; bunu kullanmaya başladığımdan itibaren felaket bir iç hemeroid problemim oluştu acıdan işe gidemedim, bıraktıktan iki gün sonra kesildi.belki tesadüftür böyle bişey ama yine de paylaşmak istedim bilginiz olsun ;)

Aynı sorunu bende yaşadım şimdi tekar kullanmam konusunda kararsızım

arkadaşlar 2 aydır kullanmaktayım antreaman öncesi 2 tablet olarak yutma zorluğu dışında tek sorunun mide çalıştığım günlerde ülserimi tetikliyor başkada bi sorun görmedim

Bazı günler sivilce yapıyor onun haricinde başka bir sorun yaşamadım.
Ancak çok da yararlandığımı söyleyemeyeceğim. Bir tek performans anlamında iyi verim aldım, geçen antrenmandan önce içmeyi unutmuşum, hep rahat kaldırdıgım kilolarda bile çok zorlandım.
İlk kutu bitti bitiyor, genel anlamda olumsuz yazdıklarıma ragmen 2. kutuya başlamaya kararlıyım :)

arkadaşlar merhaba...ben foruma henüz üye oldum.Şuan Optimum 2222 kullanıyorum.Son kullanma süresi 03/10 olarak geçiyor.Alalı baya olmuştu fkat yeni kullanmaya başladım. Mart ayının sonuna kadar kullanmamda bir sakınca var mıdır acaba? şimdiden teşekkürler...

arkadaslar bu urunu yeni aldım gercektende cok buyuk 2ye bolup zorlanarak icicegime 4 e bolup cok rahat bir sekilde iciyorum. her ogunden once 1 tane ve ant. once-sonra 1 er tane sizce bu yaptıgım yanlısmı ??

Arkdaşlar lütfen bu gibi büyük aminoları çiğneyerek bol su ile alın bütün olarak yutmayın benim gibi boğazınızı tıkayıp ölüm tehlikesine marus kalmayın :)

Ürünü aldm, çoğu mesajda yazılandan farklı olarak gerçekten yutma konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Çalışmamdan yarım saat önce 3, hemen sonrasında ise 4 tablet alıyorum. 3. Haftamı geride bıraktım ve gerçekten iyi sonuclar aldığımı hissediyorum. Kutuyu bitirdiğim anda, tavsiye konusunda da yorumlarımı buraya yazacaım.

softgel versiyonundan almıştım bende ama şöyle bir sorun oldu belkide sorun değildir bilmiyorum ama softgel tabletlerin üstü yağlanıyor. anlamış değilim bunu. yapısına bi zararı olur mu acaba. tablet değil softgel

herkese merhaba diyorum öncelikle bende aranıza yeni katıldım ayrıca bu sporada başlayalı yaklaşık 1 ay oldu bende amino asit kullanmaya başlayacağım fakat aklıma takılan bi soru var bu amino asitlerin ve diğer destek maddelerin içerisinde doping içeren madde varmı ??? bunu araştıran ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Biraz bakındım siteye Amino Asitler bölümüne ama tam olarak ne işe yaradıklarını çözemedim. Biraz kısa ve net olarak bilgi verebilirmisiniz.

Türlü türlü tablet tarzı haplar kullandım ama bu kadar büyük olanını görmedim. Hap yutmada sıkıntı çekiyorsanız hiç almayın yutamazsınız ama onun dışında çok kaliteli bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilir ve tavsiye ederim. Fiyatı 160 tablet için 50-60, 325 tb için 90-100 civarında(TR Fiyatları)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:55 ----------

herkese merhaba diyorum öncelikle bende aranıza yeni katıldım ayrıca bu sporada başlayalı yaklaşık 1 ay oldu bende amino asit kullanmaya başlayacağım fakat aklıma takılan bi soru var bu amino asitlerin ve diğer destek maddelerin içerisinde doping içeren madde varmı ??? bunu araştıran ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Doping içeren madde yoktur, rahat rahat kullanabilirsiniz

ürünü kullandım memnun kalmadım.weider in yanından bile geçemez hatta aynı klasmanda bile değil.protein tozu çok güzel optimumun ama amino asitlerinde iş yok bence.wider en iyisi ama biraz pahalı tabi.prolab almanızı tavsiye ederim.prolabın amino asitleri bodybuilding com da da en iyi seçilmiş bende kullandım çok memnun kaldım.en azından bunun içinde soy var prolab sadece whey.

açıkçası optimum amino kullanmadım ama forumda okuduklarım beni tatmin etmedi, wishdropper arkadaşım weider veya prolab daha iyi demişsin hangisini tavsiye edersin.. weiderın hangi ürünü??

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:14 ----------

tesadüf eseri bakarken gördümde o alıntı yaptıgın arkadaş benim :)

bana o zaman ayhan bey amino 3001 ve optimum whey için o kullanım şeklini önermişti fakat maddi yetersizlikten dolayı 3001 bittikten sonra amino2222 aldım optimum ve bununla devam ediyorum yoluma.şunu söylemek isterimki amino3001 cidden en az 2 kat daha başarılı bir üründü.amino2222 yi antremandan önce 5 antremandan sonra 5 alıp 1 yarım saat sonrada 1 ölçek whey içmeme rağmen o 3001 deki etkiyi göremediğimi üzülerek belirtmek isterim.yutma konusuna gelince ben 3001 ile başlamıştım amino alımına ve o zaman tableti 4 e bölerek zar zor yutabiliyordum,1 hafta geçtikten sonra değil 1 tüm tableti nerdeyse 2 tableti aynı anda yutabilir pozisyona gelmem beni çok şaşırtmıştı.amino2222 ise 3001 e göre daha ufak ve yutması hiç ama hiç problem değil benim için.tek sorun 1 haftalık bir aminoya alışma aşamasını başarıyla atlatmaktan geçiyor.bi süre sonra nası yutcağınızı öğrenyorsunuz diyebilirim.tad ve koku olarak 3001 çok daha fena bişeydi,2222 daha light kalıyor onun yanında ama inanın 3001 in o kendine has doğasını çok özledim :)

purulence arkadaşım, universal 3001 i daha başarılı bulmussun sende, optimum yerine weider, prolab veya universal den birini tercih edeceğim artık ama bi türlü karar veremedim, bide onları inceleyeyim.. ama weider biraz pahalıymış...

arkadaşlar ürünü 1 kutu kulandım fakat bişi öğrendim ürünün üzerinde INGREDIENTS: Whey Protein Concentrate yazıyo.
bu da amino asit değil protein tozunun hap şeklini almış haliymiş :S bilgisi olan arkadaşlar war mı ?

Merhaba arkadaşlar.Whey gold ve amino 160 tablet kutusunu içeren bir paket satın almıştım.Ancak malum bu tabletler çok büyük olduğu için yutamıyorum.2 ye 3 e de bölsem olmuyo.Ancak bunu toz haline getirip suya katıp içeyim dedim onu da midem kaldırmadı.Whey çikolatalı olduğu için gayet lezzetli. Toz haline getirdiğim amino tabletler ile whey i karıştırıp suya katıp tadını düzelterek içmeyi planlıyorum sizce bir sorun olur mu?Planlamam şu şekilde;

Antrenman öncesi ve sonrası yarım ölçek whey ve 2 tablet amino tozu karışımı

Back
Yukarı