Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Dün bayrama özel bir indirim vardı aldım.Haftada üç gün spora gittiğim için kahvaltıdan sonra veya spor öncesi yarım ölçek, spor sonrası yarım ölçek, yatmadan önce veya akşam yemeğinden sonra yarım ölçek olmak kaydıyla bir buçuk ölçek kullanmayı düşünüyorum.

Nereden aldınız ??? Gnc ??? Nekadardi ?

Arkadaşlar şuan whey kullanıyorum.2 hafta sonra bu ürünü alıcam.1.82 boy 74 kiloyum.Amo kolum ve omzum zayıf.Bu ürünü alırsam üst bölgeden kilo alırmıyım ? yoks göbek,yağ,yüz şişmesi filanmı ?

Bu ürünü kullanırken göbek olur ve bunu engelleyemezsin.

Cardio yaparak bunu engellemeye çalışırsan da kilo alamazsın.

Zamanında bu ürünü kullanırken ne kadar göbek yaptığımı hatırlıyorum.

Yapacağın şey istediğin kiloya ulaştıktan sonra yağ yakımı olayına girmen.

Hocam madem göbek yapıyor başlayalı 1 ay oldu 2 ay sonra direk protein tozu alayım ? Hacimlenmek istiyorum ektomorfum ama sırf göbek olacaksa almayayım:(

Hayır sadece göbek yapmaz.

Yağ ve kas olarak kütle alırsın. Örneğin 10 kilo aldığını varsayarsak 8 kg. yağ, 2 kg kas gibi düşün yani. (Rakamları örnek olsun diye veriyorum. Bünyeden bünyeye, beslenmeden beslenmeye ve ürünü nasıl kullandığına bağlı olarak değişir.)

Durumun varsa gainer + protein tozu kullan. Yeterli kütleye ulaştığını düşündüğünde gainerı kesip protein tozu kullanmaya devam edebilirsin. Tabi aldığın fazla yağları yakmak için definisyona da başlayabilirsin.

Yani hepsi sana kalmışthums:

Hayır sadece göbek yapmaz.

Yağ ve kas olarak kütle alırsın. Örneğin 10 kilo aldığını varsayarsak 8 kg. yağ, 2 kg kas gibi düşün yani. (Rakamları örnek olsun diye veriyorum. Bünyeden bünyeye, beslenmeden beslenmeye ve ürünü nasıl kullandığına bağlı olarak değişir.)

Durumun varsa gainer + protein tozu kullan. Yeterli kütleye ulaştığını düşündüğünde gainerı kesip protein tozu kullanmaya devam edebilirsin. Tabi aldığın fazla yağları yakmak için definisyona da başlayabilirsin.

Yani hepsi sana kalmışthums:

Sağolun hocam gainerımı alayım önce, optimum kullanayım diyorum en fazla protein içeren o, sonrasında protein tozu ile devam edeceğim okadar para veremem açıkçası bir anda.

Optimum mu Masstech mi kararsızım????? 1 aydır bu sporu yapan bir ektomorf için ne önerirsiniz?

Selam arkadaşlar ben bu ürünü 3 gündür yatmadan önce tam porsiyon şeklinde kullanıyorum (1.84 boy ve 72 kiloyum.) kullanım şeklimi değiştirmeli miyim yoksa daha hızlı kilo artışı için bu yaptığım ideal midir ?

Arkadaşlar ben Bosna Hersekteyim.Bu ürünü burda 5kg torbada 70Euroya adım.MUzlu tadı gayet güzel.Ama kabı büyük bildiğiniz gibi.O kabı 1 gün boyuncamı içicez ? mesela antremandan sonra ve yatmdan once olmak uzeremi ?

Merhabalar Kilo aldırıcı olarak bunu kullanmak istiyorum sadece bu yeterli olur mu ? yoksa protein tozuda almam gerekli mi ?

Merhaba Ben sporcu değilim.. ama oldukça zayıf biriyim... kilo almam laızm..:) ne kullanmamı önerirsiniz karbonhidratmı protein mi ya da şöyle diyeyim hangi ürünü tavsiye edersiniz.. yorumlar için şimdiden tşkler...

gnc nin sitesinden bu ürünün siparişini verdim seriouss yazısındaki ve mass yazısındaki sondaki s lerin üzerine band çekmişler turuncu bir band bu nasıl iş anlamadım çakmamı bu ürünler ?

gnc nin sitesinden bu ürünün siparişini verdim seriouss yazısındaki ve mass yazısındaki sondaki s lerin üzerine band çekmişler turuncu bir band bu nasıl iş anlamadım çakmamı bu ürünler ?

İlgili bakanlık tarafından bazı kelimelerin ürün üzerinde kullanımı engellendiği için bazı harfleri kapatmak zorunda kalıyorlar. Ürünün orijinalliği ile ilgisi yok yani. Çakma olsa neden en kolay şekilde taklit edilebilecek yazıyı kapatsınlar.

İlk defa gainer alacak olupta ağzının tadına düşkün olanlar almasınlar. Çok kötü bir tadı var. Vişne suyuna kattım olmadı suya kattım olmadı süte kattım yine olmadı :) . Çikolatalısıda çıkmıyor zaten.

arkadaşlar bu ürünü ******dan 97 TL gibi bir rakama almakmı yoksa 125 TL verip BSN True mass mı almak mantıklıdır.

1 ay önce çilekli True mass aldım 125 TL'ye yaklaşık 2 kg kadar kütle kazandım. Yani etkisini hissettim diyebilirim. Fakat şimdi bitmek üzere yeni bir arayışa geçtim. Sanırım bu üründe true mass'a kıyasla yarı yarıya daha az protein mevcut , bsn'de 150gr'da 50grm protein , bunun 150 gramında 20gr kadar protein var önceliği kilo almak olan biri için bu protein farkı çok şey değiştirirmi ?

Merhaba amashe,

Beslenmeni ve çalışma düzenini değiştirmediğini varsayarsak BSN de daha az göbek yaparsın ve daha az yağlanırsın.

Göbek ve yağlanma benim için çok sorun değil diyorsan ON S. Mass alabilirsin.

seytantuyu ,
öncelikle alakadar yorumun için teşekkür ederim, Şimdilik haftada 2 gün spor salonunda 50 dk, tüm hareketler 3x10 şeklinde çalışıyorum , evde de kendi 7kg dumbellerimle 1 gün , yine aynı süre zarfında aynı setler halinde dumbell'in izin verdiği çoğu hareketi yapıyorum. Daha önce 60kg'dım ,3 haftada bu şekilde göbeksiz,yağsız 62kg'a ulaştım , ayrıca 21 yıldır kilo almak konusunda sıkıntı yaşayan bir bünyeye sahibim. 62 rekorum desem anlarsınız sanırım. 7 Günlük besin programımda mutlaka 2 öğün pilav yada makarna, tek öğünde de 100-150gram beyaz et bulunur. Sebze meyve yemeyi eksik etmem... BSN' bir nevi beni düzenli beslenmeye itti diyebilirim. Öncesinde belli belirsiz sürelerde en fazla 2 öğün yerdim , şu an en az 2 en fazla da 4 öğüne kadar çıkabiliyorum. Ortalamam 3 öğündür. Neyse çok uzattım sanırım. Fiyatının cazibesi ile O.N. Mass deneyeyim demiştim ama insan bildiğinden şaşmamalı... Çalışan saati tamir etmeye hiç gerek yokmuş :)
saygılar.

Bende 19 yaş 59kiloym 1.79 boy bsn true mass kullandım 57 idim 59 oldum 1 kutuda bana cok az geldi üstelik sporda yaptım ama biraz düzensiz kullandım. Şimdi Buna benzer bi ürün daha almak istiyorum bu kilo ile sizce yine gainer mı alsam yoksa protein tozu alsam daha mı iyi kas olrak hacimlenmek istiyorum.Whey %100 protein için erken mi ?

2.7 kg bsn ile kaç kilo almayı düşünüyordunuz bir de beslenme düzeniniz iyi miydi?
senin yerinde olsam gainer ile devam ederdim

ürünü satan arkadaslar üstüne basa basa yemekten hemen sonra alınmalı diyor ben yarım saat sonra veya bır saat sonra ıcılse daha mantıklı deyılmı dedıgımde hayır hemen sonra dıye ısrar edıyolar yemekten hemen sonra ıcılmez ki kusası gelıyor ınsanın forumun baslarında herkes yemekten bır saat sonra seklınde kulllanmıs ve satan arkadaslarda oyle dıyorlardı ama nolduda bırden bıre hemen sonraya dondu anlamadım arayın sorun anlamıs deyılım dorusu bende ne zaman ıcecegımı şaşırdım

ürünü satan arkadaslar üstüne basa basa yemekten hemen sonra alınmalı diyor ben yarım saat sonra veya bır saat sonra ıcılse daha mantıklı deyılmı dedıgımde hayır hemen sonra dıye ısrar edıyolar yemekten hemen sonra ıcılmez ki kusası gelıyor ınsanın forumun baslarında herkes yemekten bır saat sonra seklınde kulllanmıs ve satan arkadaslarda oyle dıyorlardı ama nolduda bırden bıre hemen sonraya dondu anlamadım arayın sorun anlamıs deyılım dorusu bende ne zaman ıcecegımı şaşırdım

En temiz zaman sabah kalkinca ve idman sonrasi, ancak ne zaman icerseniz icin sonucta amac fazla kalori edinip kilo almak.

Kritik zaman derseniz sabah direk kalkinca ve idman sonrasi insulini arttirmak adina olur,

Back
Yukarı