Optimum Nutrition Serious Mass

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

  • Çok başarılı,

    Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

    Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

    Votes: 67 8,4%

  • Total voters
    795
Hocam çok hafif göbek var 60kg 174 boyundayim yas 18.

Bu ürünü spor yaparken kullanicam göbek olmaz değil mi?
 
Hocam çok hafif göbek var 60kg 174 boyundayim yas 18.

Bu ürünü spor yaparken kullanicam göbek olmaz değil mi?

Bu ürünü kullanırken göbek olur ve bunu engelleyemezsin.

Cardio yaparak bunu engellemeye çalışırsan da kilo alamazsın.

Zamanında bu ürünü kullanırken ne kadar göbek yaptığımı hatırlıyorum.

Yapacağın şey istediğin kiloya ulaştıktan sonra yağ yakımı olayına girmen.
 
Optimum Nutrition

Merhaba. Foruma yeni üye odum sırf bu sorunumu sorabilmek için. Başlık da açamıyorum. 1 gün önce Optimum NUtrition Glutamin 600g ürününden aldım. ( GNC dükkanından ) . Kutunun kapağını açıntığımda koruyu film vs. yoktu. Ayrıca toz kapağın etrafına dökülmüştü. İçinin açıldığında şüphelendim ama akşam yatmadan önce 1 çay kaşığı glutamini bir bardak suya karıştırıp içtim. Sabah tuvalette toz halinde kabarmış olarak gördüm. Aldığım gibi attım galiba. Bu normal midir ?
 
Bu ürünü kullanırken göbek olur ve bunu engelleyemezsin.

Cardio yaparak bunu engellemeye çalışırsan da kilo alamazsın.

Zamanında bu ürünü kullanırken ne kadar göbek yaptığımı hatırlıyorum.

Yapacağın şey istediğin kiloya ulaştıktan sonra yağ yakımı olayına girmen.

niye kilo alamasın kardio yaparak :)

bulk döneminde insanlar kardio yapmıyorlar mı,en büyük yanlış bulkd döneminde kardio yapmamak
 
Gainer kullanırken kardiyo yapmak kütle alımını olumsuz etkileyebilir. Kilo almak için gainer alıp bir yandan da kardiyo yaptığınızda özellikle mass ürünlerinde istediğiniz verimi almanız güçleşir. Arkadaşın boy kilo oranına baktığınızda ciddi anlamda kütle eksiği olduğunu anlayabilirsiniz. Hardgainer bir bünye belli bir kütleye ulaşmadan cardio yaptığında ne doğru dürüst büyüyebilir ne de amacına uygun bir şekilde yağ yakabilir.

Ben gainer kullanarak kas kazanıyım cardio yaparak da yağ yakayım böylece temiz kütle kazanırım derseniz yerinizde sayarsınız.

Kaldı ki soruyu soran kişinin asıl amacı göbek yapmadan ve yağsız kas kütlesi alabilmek. Gainer kullanarak bunu başarmanız çok kolay değil. Yani böyle ürünlerle hem kas hem de yağ olarak büyürsünüz.

Bulking programlarının genelinde cardio post workout olarak haftada ortalama 2-3 defa 10-15 dk. olmak üzere önerilir. Ancak bu programlar belli bir kas kütlesine ulaşan ve daha fazla büyümek isteyen sporcular için daha uygundur.
 
Genelde herkes muz ve çileklisini kullanmış ve tadı iyi değil diyor.Peki çikolatalısını kullanan varmı? yorumlarını yazarsa seviniriz..
 
Hocam kilom artsin da şu aşamada yemişim yağını çok zayıfım ectomorf yapılıyim

Şimdi önerilen ölçekte kullanırsak 2.7 kg lik paket nekadar gidiyor? 16 gün mü?
 
Bir serviste ne kadar kalori ne kadar protein ve karbonhidrat var .kutunun üzerinde yazanlar bir servis içinmi?kafama takıldı.
 
Hocam 10 günde biter böyle kullanılırsa ???

Sabah alma şansım yok, idmandan hemen sonra ve yatmadan önce gece saat 1 gibi alsam nasıl olur? Yarım ölçek yarım ölçek toplamda 1 ölçek kullansam?
 
Hocam 10 günde biter böyle kullanılırsa ???

Sabah alma şansım yok, idmandan hemen sonra ve yatmadan önce gece saat 1 gibi alsam nasıl olur? Yarım ölçek yarım ölçek toplamda 1 ölçek kullansam?

zaten amaç çabuk bitmesi
yani bir protein tozu gibi bakmamak lazım gainerlara
ayrıca kullanım tamamen kişiye bağlı,günde 300 gr karbo alman gerekiyorsa ve hepsini gainer kullanmadan alabiliyorsan zaten içme,ama baktın hesapladın 150 gr anca alabiliyorsun normal beslenmeyle,o zaman açığını bunla kapatabilirsin
sen vericen yani kararı
 
Dün bayrama özel bir indirim vardı aldım.Haftada üç gün spora gittiğim için kahvaltıdan sonra veya spor öncesi yarım ölçek, spor sonrası yarım ölçek, yatmadan önce veya akşam yemeğinden sonra yarım ölçek olmak kaydıyla bir buçuk ölçek kullanmayı düşünüyorum.
 
Back
Yukarı