Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Herkese merhabalar,
Yaklaşık 20 sayfa okudum herkese yorumları için teşekkürler.

Ürünü almaya karar verdim ancak güvenilir bir yerden almak istiyorum, bu konuda tavsiyesi olan var mı? shaker da olmadığı için ikisini birden alabileceğim bi yer tercihim olur.

teşekkürler
******güvenilir fakat stoklarında bitmiş 3 haftadır arayıp sorabilirsin

öncelikle merhaba,

forumu daha önceden üye olmadan takip ediyordum dedim üye oluyum kafamdakileri soruyum..

sorum su boya göre çok zayifim 1.88 cm boy 64 kg daha önceden(6ay kadar önce) 2 ay bb yapmıştım ve weider 7000 mega mass kullanmıştım 5-6 kg 1.5 ay içerisinde aldım ama sonrasında var olan reflu ve gastritin artması sonucu bırakmak zorunda kaldım ve kilolaları da verdim.. 2 haftaya kadar tekrar başlamak istiyorum bb ye weider çok iyi ama çok aşırı pahalı optimum kafama yattı ama su an ben bulamadım stoklarda yok diğer gainer yorumlarını da okudum benim için su ile içildiginde gaz yapmayacak ve fiyatı da bu civarda olan başka gainer önerisi olan var mı acaba özellikle gastrit ve refluye karşı herhangi bir yan etki yapmaması önemli şunu da belirtiyim yemem de problem yok ilac aldigim icin gayet iyi yiyiorum ama metabolizma çok hızlı .. :(

Ürün Neredeyse 3-4 aydır hiç kimsenin Stoğunda Yok Heleki 5kg lık olanını bulmak Ölüm kafa_ Aradım taradım kimsede kalmamış arkdaş.

içinden çıkan ölçek kürek gibi
birde 2 ölçek koyun diyorlar
eşek kadar bardağa 2 kürek koyunca zaten süt yada su koycak yer kalmıyor :D

serious mass stokta yokmuş aynen...
kardeşime xpro aldım
onunda gramajlar çok çok fazla
ama fiyatta şaka gibi çok makul 2.5kilosu 65TL bide 5 taksit :D
neyse içsin hıyarağası işi ne? evde toz bulamayınca bnm proteinlere dadanıyo hödük :D

arkadaşlar bu ürünün yanında başka bi ürün kullanan var mı ?

bulk olma gibi bir amacım yok ama gerçekten işe yarasın istiyorum, tabi ki düzgün beslenme programıyla.

arkadaşlar bu ürünün yanında başka bi ürün kullanan var mı ?

bulk olma gibi bir amacım yok ama gerçekten işe yarasın istiyorum, tabi ki düzgün beslenme programıyla.

1 ayda 4 kilo desem yeterli mi :) Bende işe yaradı. Düzenli ve düzgün beslenme ile tabiki. bench_O

İçinde çıkan ölçeğe günde 3 kere, 95 gr tozdan koy.
Antremandan 45 dk önce
Antremandan gelince ama önce besin takviyesi yap(Makarna,süt,yoğurt,pilav,tavuk vs biliyorsundur zaten) Sonra gene iç
Ve en son akşam yemeğinden sonra iç hocam. Gerçekten artışı hissedeceksin.

Ama sakın ve sakın yemeklerden önce içme hiçbir faydası olmaz.

Bu arada sen yeni mi sipariş verdin ? Verdiysen nereden verdin ? Benim ki 1 hafta önce bitti ve çoğu yerde yok...

yemeklerden once ıcme bi faydası olmaz mantıgı cok yanlıs ne alakası var oyle bişi olamaz aç karnınada yemeklerden once alınabılır öğün yerıne gecmez o ayrı

Öğün yerine geçmez şişirir yemek yiyemezsin tıkanırsın o yüzden alınması saçma yemeklerden önce :)

Sizce bumu iyi yoksa perfect Mass gainer mi?

beyler son karar bu kilo aldırıcıdan almaya kara verdim diğerlerinin iyi olmadığı kanısındayım ? şimdi beyler bunun fiyatı nasıl ne derecedir kilo alanlar ne durumda iyi kilo aldırıyor mu ?

kilo :50

boy : 1.70

evet beyler çok zayıfım ve acilen kilo almak için bunu almam lazım ve 65-70 kiloya çıkmak istiyorum alıyım mı memnun musunuz ?

Back
Yukarı