Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
cvp ıcın skywalker ve serkos tşk. şimdi şöyle bişi olabilir vicut toza alıstıkca kılo alımı durabılır ama almıssınız sonuçta sahte olması ımkansız ama bide skywalker protein tozunla kombine edıorum demıssın senınkı dahada iyi neden durdu kılo alımı anlamadım walla baska care yok arkadaslar devamm haftada 3 gun spor 15 20 kilo alanlar var 3 kutuda falan durmak yok devamm :) ya bide şöyle bire sorun oldu benım kutu açık geldi o süt ketçap açarken kendımız açıyoruz ya ağzındakı dalgayı o benım acık geldi sorun olmaz dedıler aradım ******dan aldım

yahu yorumlar çok olumlu. kullanmaya başlayalı 5-6 gün oldu günde 160 gr sabah 160 gr akşam yemekten sonra fakat 1 kg bile alamadım bakalım hayvan gibi de yiyorum ileri günlerde bu durum değişecek mi.

İlk ayımda bende bi gelişim görmedim çunku aldıgım 5.5 kiloluk gainerın 2 ay idare etmesi için gunde 100 gramı bile geçmeyen toplam 2,antreman gunleri 3 kez kullanıordum.ancak 2.ay salondaki hocamla görüşünce haftada 1 kilo almamı tavsiye edince yüklendim..ve o hafta almaya başladım vucüt kendine geldi valla.

İçinden çıkan ölçekle 100ml hizasında atarsanız üstüne sütüde 350 500 ml arası dökerseniz çok da leziz tadı oluyor..az yada çok su kullanmanız tadını bozar,suyla kullanmanızda size kötü bi tat verir.

Neyse son olarak şunu söylemek istiyorum.
Antrenman günleri Sabah kahvaltısı 1 saat sonra gainer,Antrenman öncesi ve sonrası olmak üzre günde toplamda 3 kez için
Off günler sabah khvaltıdan ortalama 1 saat sonra ve akşam yatmadan önce
dediğim gibi verim alamıyosanız dozları artırın..Ayrıca günde 3 öğün yemeyi asla ve asla ihmal etmeyin.Sabah kahvaltısında yumurtayı eksik etmeyin hayna gibi 6-7 yumurtada yeyin demiyorum ama en azından 2-3 yumurta beyazı yemenizi tavsiye ediyorum.Kimisi övüne övüne günde 10 yumurta yiyorum diyor sanırım hala protein tozu gainer vs dan haberi yok.Ayrıca bıkarsın be kardeşim hergün 10 yumurta mı yenir..
Sonuçta aldıgınız ürün bi besin takviyesi ona göre kullanın hepinize başarılar..

Son düzenleme:
ne kadar artırınca verım almaya basladın arkadasm thy ? mesela bir olcek 6 tepeleme yemek kasıgına gelıo ben üçe bölüyorum 2 şer kasık 3 öğün alıorum yani günde bir ölcek edio ama paketinde 2 ölcek içilmesi gerektıgı yazıo tabiki o satmak ıcın olabılır tamamen ticari bi acıklama

ne kadar artırınca verım almaya basladın arkadasm thy ? mesela bir olcek 6 tepeleme yemek kasıgına gelıo ben üçe bölüyorum 2 şer kasık 3 öğün alıorum yani günde bir ölcek edio ama paketinde 2 ölcek içilmesi gerektıgı yazıo tabiki o satmak ıcın olabılır tamamen ticari bi acıklama

kesinlikle 1 ölçeğin tamamını veya 2 ölçek kullanmak bir öğünde çok saçma vede cebe zarar diye dusunuyorum.
Ben içinden çıkan ölçeğin biliyosunuz 250 ml yazıo onu 100 ml hizasına getiriyorum.antrenmandan sonra 125ml hizasında oluyo.yemek kaşıgı kullanmıyorum.senin aldıgında normal yani 3 kaşık diyosan içinden çıkan ölçegin yarısını almak benim dedigime göre 125mle tekabül eder oda bence normal ama sana az geliyodur yada çok geliyodur buna sen ve senin gelişimin karar vericek.sürekli tartıya çıkıpta durma ama haftalık tartıl umarım yararını görürsün..

ben 10 gündür kullanıyorum sabah 200 gr akşam 200 gr 1 kilo bile alamamışım 60 kiloyum buna ne diyeceksiniz?

smooky urun sahte flan olmasın kardesım nerden aldın egzersız yapıomusun
hocam tabiki yapıyorum dumbıll göğüs yay bükme yay şınav gibi ev hareketlerini 2 güne bir yapıyorum.
portein7 adlı siteden sipariş ettim eğer kilo aldırmazsa dava açıcam

Son düzenleme:
geldıgınde kutusu nasıldı içindeki beyaz kağat açıkmıydı senmı açtın hani şu sütte ketçapta olupta kendımız açtımız zamazingo

Herkese Selam arkadaşlar

Tam 5 aydır BB yapıyorum. Ve şuana kadar hiçbirşey kullanmadım.
Yaşım 18. Boy 1.85 :) Kilo 73...

Boy ve kilo oranım orantısız olduğumdan tercihim karbonhidrat oldu ve O.N serious mass 2727 gr. olanı dün itibariyle aldım. Benim ölçülerime sahip birinin bu ürünü nasıl kullanması gerekiyor? Ürünün arkasında Günde iki ölçek almamız gerektiği yazıyor yalnız forumu okuduğumda bunun sadece ticari amaçlı olduğunu hızlı bitmesi ve tekrar alınmasının amaçlandığını söylüyor arkadaşlar şiddetle. Ve Kilonuzun iki katı ( gr. ) Şeklinde almalısınız diyenler var. ( 73 *2 = 146 gr. ) şeklinde. Bu konuda kafamda soru işaretleri var. Yanlış kullanmamak için henüz başlamadım serious mass ı kullanmaya. Günde kaç gram ve hangi zaman aralıklarında alacağım, kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler...

arkadasım champi hep hazırcısınız walla biraz araştır bulursun geriye doğru git okuya okuya örenırsın sen nrden aldın

ben 10 gündür kullanıyorum sabah 200 gr akşam 200 gr 1 kilo bile alamamışım 60 kiloyum buna ne diyeceksiniz?

bu başlık altındaki son 2 mesajımı okursan hangi dozda alman gerektigi konusunda fikir sahibi olabilirsin.ben haftada 1 kiloyu bitiriyorum ortalama.yine söylüyorum fayda vermezse tekrar hocanla görüşmen ve o dogrultuda devam etmen menfaatine olacaktır.
Dava falan demişsinde eminim ona ayıracagın vakti salonda harcasan daha karlı çıkarsın,sonuç alamazsın..
Başarılar...

THY2009 Bu içerisindeki 250 ml lik ölçek kaç grama denk geliyor ? günde kilomuz x2 gram kullanmamız gerekiyormuş. Senin dediğin gibi yaptım 350-500 ml arası sütle ölçeğin yarısı kadar yani 100-125 ml de toz kattım. spordan yarım saat önce bunu aldım. Spordan hemen sonrada aynı şekilde kullanıcam. Doğru yolda mıyım ?

THY2009 Bu içerisindeki 250 ml lik ölçek kaç grama denk geliyor ? günde kilomuz x2 gram kullanmamız gerekiyormuş. Senin dediğin gibi yaptım 350-500 ml arası sütle ölçeğin yarısı kadar yani 100-125 ml de toz kattım. spordan yarım saat önce bunu aldım. Spordan hemen sonrada aynı şekilde kullanıcam. Doğru yolda mıyım ?

içinden çıkan o 250 ml ölçek 167 grama tekabül ediyor.
Tekrarlıyorum
Antrenman günleri sabah kahvaltısından bi yarım saat 45 dk sonra 100 ml hizası.
antrenmandan önce yarm saat yada 45 dk önce ve antrenmandan sonra
akşam yatmadan önce yine 100 ml (ben akşamları gittiğim için döndügümde alıyorum.. yani günde 3 kez.. (not antrenmandan sonra 125 ml hizasına yani biraz artırabilirsin çunku vucüt yapılanma içine giriyor..)

Off günler
Sabah kahvaltıdan yarım saat 1 saat sonra ve akşam yatmadan önce..

ayrıca kilomuzun x2si mi demişsin.
o günlük almamız gereken ideal protein oranı yani 60 kiloysan günlük 120 gram ortalama protein alman gerektigi..
dediğim ölçeklerde kullanırsan başaracagına inanıyorum.
Son olarakta arkadaşlar ben ******** yada optimum çalışanı diilim bende sizler gibi sporcuyum ve hiçbir çıkarım da yok.
Sadece memnun kaldım bu yöntemle ve tavsiye edilen alım şekli bu oldugu için sizlerle paylaştım.
Umarım sizde sonuç alırsınız.
Saygılar..

ya bu urun illa yemeklerden sonramı alıncak mesela sabah ilk kalktımızda aç karnına içilip üstüne 1 saat sonra yense etkisi olmazmı

ya bu urun illa yemeklerden sonramı alıncak mesela sabah ilk kalktımızda aç karnına içilip üstüne 1 saat sonra yense etkisi olmazmı

bahsettiğin ürün besin takviyesi.
tabiki istediğin zaman alabilirsin sonuçta bu bir ilaç değil ancak onu içtikten sonra kahvaltı edemezsin yada asıl yemen gereken öğünün geçer o yüzden ara öğünlerde kullanılıyor.üstünde yazar zaten asıl öğünlerinizin yerine geçmez diye..
O yüzden ara öğünlerde en verimli sonucu alırsın.
Acıkacaksın yemeğini yeyip ekstra takviyenide alacaksın,aksi sonuç vermez..

benım kahwaltı saatim sabah 10 ama ben saat 8 de wcye kalkıorm sabah 8 de kalktımız zmn ıcsek diyorum faydası olurmu olmaz mı 10 da kahwaltı yapıp 11 de ürünü alınca arada saat farkı oluyo sabah vucut enerji alsın istiyorum yani anlatmak istedim faydası olmaz mı boşamı gider ürün onu nerden anlıcaz 8 de içip 10 da kahwaltı boşamı gider ürün illakide yemeklerden sonramı alınıcak

selam ben burdurda yaşıyorum bu gainerı internet harici nerde bulabilirim nerelerde satılır söylermisiniz eğer illa internetten alınıyorsa bana güvenilir site verebilirmisinz bende ordan alayım ama gidip kendim almak istiyorumda nerden alabilirim.

arkadaşlar merhaba.

serious mass 3000 aldım lakin icinden cıkan ölcek hayvani ebatta 250cc yazıyor tepeleme doldurdugumuzda. 2 ölcek bundan koyarsak bu ürün 2 haftada biter. 2.7kg lik üründen aldım.

2 yemek kasıgı anteramandan önce alıyorum
2 yemek kasıgı uyumadan önce alıyorum.

kullanımım dogrumudur?

arkadaşlar merhaba.

serious mass 3000 aldım lakin icinden cıkan ölcek hayvani ebatta 250cc yazıyor tepeleme doldurdugumuzda. 2 ölcek bundan koyarsak bu ürün 2 haftada biter. 2.7kg lik üründen aldım.

2 yemek kasıgı anteramandan önce alıyorum
2 yemek kasıgı uyumadan önce alıyorum.

kullanımım dogrumudur?

Günlük besinlerden aldığın kaloriyi hesap edip onun üzerine alman gereken kalori miktarıyla bir hesaplama yaparsan daha etkili bir sonuç elde edersin. Yani ürünü çabuk bitirme durumunda da kalmazsın.

Bana 1.5 ölçek gayet yetiyordu sütle beraber

Back
Yukarı