Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
ben bir ölçek yani (250 ml=160 gr) antreman sonrası
bir ölçekte yatarken içiyorum..300 ml suya karıştırarak.
yani günde toplam 2 ölçek alıyorum..bakalım faydası nasıl olacak

1 ölçek fazla değilmi ? ama bu miktar ne kadar süredir body yaptıgına ve vicudunun ölculerınede baglı.

arkadaşlar yoğun iş temposundan dolayı her ne kadar beslenmeme dikkat etsemde yeterince kalori alamadığımı düşünüyordum. Zira 1.75boy ve 65 64 kg arasında gidip gelen kg dan dolayı kas kütlem zayıf vücudumdan dolayı pek de istediğim görüntüyü vermiyordu. Çünkü açıkçası bir oturuşta 5 yumurta yiyebilme veya tabaklarca pilavı mideye indirebilme takaatim yoktu :) Zaten işimden dolayı en erken 8:30 başladığım spor 10:30 11'lere kadar varıyor bu da yüksek enerji tüketimiyle beraber kg kaybıma neden oluyordu.

Gözlemerim bu şekilde netleşirken Gainer başlığında tüm markalara yapmış olduğunuz görüşleri tek tek okudum. Sonuç olarak ise hem fiyat hem de performans açısından Serious Mass ürününün uygun olduğunu düşündüm. SAlı gününden itibaren kullanıma başladım. İlk olarak tadı bence gayet tatmin edici. Herkesin beklentisi farklı olabilir ama klasik bir benzetme yaparak aynı nesquick diyebilirim. Topaklanma sorunuyla hiç karşılaşmadım. Hem su da hem sütte çok başarılı bir şekilde çözüldü. Tabi bir sheaker şart!

Hazımsızlık, gaz vs. gibi herhangi bir yan etkiyle karşılaşmadım.(BSN XPlode beni bazen gazdan patlatacak hale getiriyor) Lezzet bakımından süt ile içmeyi daha çok tercih ediyorum.Bunun dışında kesinlikle tokluk hissi uyandırmadı bende. Yani içtikten sonra tabi 1 saat falan bişey yiyemiyorum ama bunun süresi daha fazla uzamıyor. Hatta ciddi anlamda iştahımı arttırdı dersem yalan olmaz. Normal yemek porsiyonlarımın üstüne çıktım. Psikolojik midir yoksa fizyolojik bir tepkimedir tam çözemedim.
Ölçü olarak çoğu arkadaşımızın hem fikir olduğu tepeleme 1 ölçeği iş zamanları ikiye bölerek, hafta sonları ise üçe bölerek alıyorum. 2. ölçek tavsiyesine gözlemlerime, ve vücudumun tepkimelerine göre karar vereceğim.

Evet geliyim ne gibi geri bildirimler aldım. Bu ürün 3 gün içinde nasıl bir değişim yaratır bilemiyorum ama salı günü 66 kg bugün 67 kg çıktım. hiç mübağla etmiyorum arkadaşlar direk karşılığını aldım. sanki daha bir hacimli bir forma kavuşmuş gibiyim. her ne kadar kas gelişimimi artırsamda o hafif zayıflık beni biraz rahatsız ediyordu. Şu an bu etkiden kurtulmuş gibiyim. Ürün bitince nasıl bir durum olur tahmin bile etmek istemiyorum. Ha biraz da korkmuyor değilim, ipin ucunu kaçırırmıyım diye. o yüzden gözlemleyerek ürünü almaya devam edeceğim.

unutmadan şunu ekliyim bende biraz uyku yaptı sanırsam vücudum aradığı kaloriyi bulunca rehavete çöktü :)

bugünden itibaren değiştiridm kullanma şeklimi
-yarım ölçek (200ml suya 125 ml toz) antremandan yarım saat önce
-1 ölçek ( 300 ml suya 250 ml toz) antremandan hemen sonra
-yarım ölçek yatarken.
kahvaltıda almıyorum çok sağlam yapamıyorum.
yani günde 2 tam ölçek kullanıyorum, bence fazla değil. her ne kadar para tuzağı diyenlerde olsa, deniyorum

Arkadaşlar benim kafamda fena sivilceler cıktı 3 kiloda aldım 5lbs lık olanı bıtınce ama sivilce yaptı belkı kullanımdandır. önceden sivilce yoktu.

sertkan aynı sorun bendede oldu.alnımda ve şakak bölgesinde sivilceler oldu.sendede olduğuna göre aynı sorun üründen kaynaklanıyor olabilir

Evet kullanımı azalttım sadece aksamları ve arada içmiyorum felan azaldı sivilceler hemde baya saglam sivilcelerdi.

bende tamamen bıraktım.ergenliğe mi girdin diye çevremdekiler tarafından alay konusu oldum bunalıma girdim resmen.ne patlıyor ne geçiyor.kızamık geçirmiş gibiyim.doktorada gittim fayda etmedi.

bende 110 lira bayılıp aldım bu üründen bakalım 2 gün oldu daha sporada başlıyalı 1 hafta oluyo 60 kiloydum hemen 63 oldum fazlamı hızlı kilo alıyorum anlamadım

fox18 suan serıouss mass calkalarken bu yazıyı yazıyorum.
yaklasık 1.5 haftadır bu urunu kullnaıorum ve 2 kılo aldım ama snn 2 günde alman bıras abartı gıbme geldı ve spora baslayalı 1 hafta olmus neden boyle bır urune basvurdun forumda hıc arastırma yapmadınmı supp ler hakkında antrönörün eyer tavsıye ettıyse galıba bırde antrönörün getırmıs cunku bu urun gördüğüm heryerde 100 tl shaker ıle bırlıkte.

svmdsvmd ben içinden çıkan ölcekle kullanmıorum ama antrönörüm bana bir ölcek verdı onla kullanıorum ama ölcekle snn için ölçtüm
Hemem hemen 2 tepeleme yemek kaşıgına denk gelıyo.Şu şekilde kullanıyorum
2 t.y.kasıgı+350 ml süt

Antremanın oldugu gunler
Antremandan 45 dk önce
Antremandan hemen sonra
Yatmadan hemen önce

Off günler
Öğle yemegınden sonra
Yatmadan önce
1 parsiyon daha sabah kahvaltıdan sonra içebilirsin ama ben 7 de kalkıorum ıcemıorum

Bu şekilde kullanıyorum.Daha kapsamlı konusmak ıstersen msn adresımı ekleyebılırsın.

1.85 boy 65 kilo vücut yapımdan gayet memnunum cılız değilim en azından.amacım fotomodel vücudu yapmak yani 72 73 kilolarda dolaşsam yeter..boğazım iyi bu ürünü kullanmak için bb ye gitmek sizce şartmı ? düzenli olarak basketbol oynuorum..

Ben serious mass aldım 2700 gr olanından. hemen sonrasında 5.4 kg hardline progainer getirttirdim. sizce bunları nasıl kullanmalıyım ilk serious mass bitirip daha sonra hardlineı yavaş yavaş 2 ayda mı bitireyim ne dersiniz?

yahuu ürünün içeriğinde hepsinde nereye baktıysam ant. öncesi yazıo ama kullanan arkadaslar genelde hep ant. sonrası almıslar ve o sekılde onerıolar onu anlıyamadım ıcınden cıkan olcek 250 ml 165 gr. mı gelıor tartan varmı ?

yahuu ürünün içeriğinde hepsinde nereye baktıysam ant. öncesi yazıo ama kullanan arkadaslar genelde hep ant. sonrası almıslar ve o sekılde onerıolar onu anlıyamadım ıcınden cıkan olcek 250 ml 165 gr. mı gelıor tartan varmı ?

batu, ben her sabah bir ölçek alıyorum, akşamda yatmadan önce yarım ölçek ile tamamlıyorum. spor günleride aynen bu şekilde oluyor. hatta spor sonrası proteinle karışım yapıyorum.

Bu arada arkadaşlar ilk 2 haftada ciddi bir verim aldım. Önceki entrylerimle karşılaştırırsak şu an kas yapım daha hacimli. Gerçekten de benim sağlam bir karbonhidrat takviyesine ihtiyacım varmış. yalnız bu aralar kg artışım biraz durdu sanki. hatta oranı artırmama rağmen tekrar bir patlama göremiyorum. acaba belli bir zaman sonra vücut alınan karbonhidratı işlemiyor mu nedir? İştahım artmasına rağmen o ilk etkiyi görememeye başladım.

Yoksa bana mı öyle geliyor tam kestiremiyorum

batu, ben her sabah bir ölçek alıyorum, akşamda yatmadan önce yarım ölçek ile tamamlıyorum. spor günleride aynen bu şekilde oluyor. hatta spor sonrası proteinle karışım yapıyorum.

Bu arada arkadaşlar ilk 2 haftada ciddi bir verim aldım. Önceki entrylerimle karşılaştırırsak şu an kas yapım daha hacimli. Gerçekten de benim sağlam bir karbonhidrat takviyesine ihtiyacım varmış. yalnız bu aralar kg artışım biraz durdu sanki. hatta oranı artırmama rağmen tekrar bir patlama göremiyorum. acaba belli bir zaman sonra vücut alınan karbonhidratı işlemiyor mu nedir? İştahım artmasına rağmen o ilk etkiyi görememeye başladım.

Yoksa bana mı öyle geliyor tam kestiremiyorum
Bende de öyle oldu ilk 2 hafta 2 kg aldım sımd 2 haftada 0.50 kg aldım.

Evet 1 ölcek 165 ölçtüm.

Merhabalar,başlığı görünce görüşlerimi bildirmek isterim kısaca.. Bu ürünü alacak olanlara %100 tavsiye edebileceğimi rahatlıkla söyleyebilirim.Bu spora başladıktan kısa bir süre sonra bu ürünü alıp kullandım.52 kilo civarındayken şu an 65-67 kilo arasında değişiyor kilom.(ki bir türlü kilo alamama rağmen) Gerçekten bende çok etkili oldu.Tabi sadece toz değil diyetime de çok dikkat ettim.Yalnız ,ülkemizde çok sahte ürün dolaşıyor.Ben bu üründen aldığım etkiyi Muscletech nitrotech'den alamadım.Özellikle araştırıp netten aldım.Sahte olduğu kanaatindeyim.Maalesef ülkemizde bu ürünler ticaret kapısı halinde lakin çok sahte ürün var,dikkatli olmak gerekiyor..

yahu yorumlar çok olumlu. kullanmaya başlayalı 5-6 gün oldu günde 160 gr sabah 160 gr akşam yemekten sonra fakat 1 kg bile alamadım bakalım hayvan gibi de yiyorum ileri günlerde bu durum değişecek mi.

Back
Yukarı