RealOgrish
Üye
yatmadan onceye hic ama hic katilmkiyorum yaganirsiniz ben biraktim koillarimdaki yaglar gitti
yahuu ürünün içeriğinde hepsinde nereye baktıysam ant. öncesi yazıo ama kullanan arkadaslar genelde hep ant. sonrası almıslar ve o sekılde onerıolar onu anlıyamadım ıcınden cıkan olcek 250 ml 165 gr. mı gelıor tartan varmı ?
Bende de öyle oldu ilk 2 hafta 2 kg aldım sımd 2 haftada 0.50 kg aldım.batu, ben her sabah bir ölçek alıyorum, akşamda yatmadan önce yarım ölçek ile tamamlıyorum. spor günleride aynen bu şekilde oluyor. hatta spor sonrası proteinle karışım yapıyorum.
Bu arada arkadaşlar ilk 2 haftada ciddi bir verim aldım. Önceki entrylerimle karşılaştırırsak şu an kas yapım daha hacimli. Gerçekten de benim sağlam bir karbonhidrat takviyesine ihtiyacım varmış. yalnız bu aralar kg artışım biraz durdu sanki. hatta oranı artırmama rağmen tekrar bir patlama göremiyorum. acaba belli bir zaman sonra vücut alınan karbonhidratı işlemiyor mu nedir? İştahım artmasına rağmen o ilk etkiyi görememeye başladım.
Yoksa bana mı öyle geliyor tam kestiremiyorum
yahuu ürünün içeriğinde hepsinde nereye baktıysam ant. öncesi yazıo ama kullanan arkadaslar genelde hep ant. sonrası almıslar ve o sekılde onerıolar onu anlıyamadım ıcınden cıkan olcek 250 ml 165 gr. mı gelıor tartan varmı ?