Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Arkadaslar belkı konuyla alakalı gelmıycek ama :(
Bnde bu ürünü almak istiyorum ama şu soru acayıp aklıma takıldı..

Bu arada Boy 180 Kilo 61 Yaş 15 body de 4. ayım

Diyelım bu urunu aldım 5-6 kilo aldım ama bu urun bıttıkten sonra ıllakı buna devam edıp veya whey protein gibi ürünler kullanmak zorundamıyız...

Yanıtlarsanız cok sevınırım.. :(:(
iyi vg ler...

Sorununa kendimce yanıt verim:)

Vücüt geliştirmeye erken başlamışsın bu normalde boyunu etkiler ama boy 180 maşallahhyper_

15 Yaşında bana sorarsan supplement gereksiz çünkü 15 yaşında vücutta öyle bi testesteron oluyorki zaten çok yağlı yemediğin sürece aldığın her proteini kasa çeviriyor.
Suppelementa bence 1 sene veya en erken 17 yaşında başla o zaman vücüdün ihtiyacı artacak ve besinlerden karşılayamadıklarını gıda takviyeleriyle karşılayabilirsinthums:

İyi Günler.

Sorununa kendimce yanıt verim:)

Vücüt geliştirmeye erken başlamışsın bu normalde boyunu etkiler ama boy 180 maşallahhyper_

15 Yaşında bana sorarsan supplement gereksiz çünkü 15 yaşında vücutta öyle bi testesteron oluyorki zaten çok yağlı yemediğin sürece aldığın her proteini kasa çeviriyor.
Suppelementa bence 1 sene veya en erken 17 yaşında başla o zaman vücüdün ihtiyacı artacak ve besinlerden karşılayamadıklarını gıda takviyeleriyle karşılayabilirsinthums:

İyi Günler.
Öncelikle teşekkür ederi..
ama bnm probleımım proteın alıp kas yapmkta değil kilo alamamam bu yuzden bu ürünü kullanmak istiyorum kulanmmda bır sorun olusurmu ??

ben 20 yaşındayım 178 boy 56 kiloyum . bu üründen aldım. nasıl kullanırsam daha yararlı olur acaba? haftada 3 gün spora gidiyorum. buna ek olarak ne yemeliyim. tecrübeli arkadaşlar yemek listesi konusunda yardımcı olursa çok sevinirim.

dozdoz çok zayıfsın boyuna göre ve yaşına göre ne zamandan beri bu sporla ilgileniosun eğer 3 4 ay yaptıysan başla derim çünkü ben öle başladım

Öncelikle teşekkür ederi..
ama bnm probleımım proteın alıp kas yapmkta değil kilo alamamam bu yuzden bu ürünü kullanmak istiyorum kulanmmda bır sorun olusurmu ??

Kilo Alma olayı tamamen farklı başta söylesenehyper_

Tek bir cümle yazıcam.True-Mass Bunu al doğru düzgün çalış güzel beslen alamassan sana havale ile parasını yolliyim:)

Kilo Alma olayı tamamen farklı başta söylesenehyper_

Tek bir cümle yazıcam.True-Mass Bunu al doğru düzgün çalış güzel beslen alamassan sana havale ile parasını yolliyim:)
Peki abicim mesela gainer kullandım 1 ayda 6-7 kilo aldım dıyelım bu ürünü veya devamında whey gibi supp lerı kullanmak zorundamıyım ??

Peki abicim mesela gainer kullandım 1 ayda 6-7 kilo aldım dıyelım bu ürünü veya devamında whey gibi supp lerı kullanmak zorundamıyım ??

Canım kardeşim bak şimdi,

1.1 ayda o kiloyu kas olarak alamassın 2 yıl falan lazım
2.Bu ürünleri kullanma amacın besin olarak almanın pek mümkün olmaması:( Wheyin yerine geçebilecek antreman sonrası besin yok
3.Gainer acığını bol bol pirin.,esmer pirinç kısaca kaliteli karbonhidratlara alabilirsin ekmek değil yağlandırır o
4.Body yaptığın sürece ya besinden alacan ya bu üründen kullanmayı bıraktığında besinle kapatamassan arayı vucüt gene kas kaybeder yani.

Yardımcı olabildiysem sevindimthums:

70.5 Kg'ım boyum 189 yada 90 spora ilk başladığımda 64.5dum. Serious mass ile true mass arasında çok fark var mı? Birde fiyatı nekadar ortalama bahsettiğiniz ürünün, Optimum'un muz aromalı 5.5 Kg'lığını 170Tl + Shaker hediyesi ile birlikte ücretsiz kargoyla aldım.

Ürün dün elime ulaştı ve kullanmaya başladım, yararı konusunda şimdilik bir yorum yapamayacağım ama tat konusunda kesinlikle harika. Muzlu Kido sütlere benziyor süt ile karışım yapılınca. Su ile de oldukça güzel bir tadı var. Hardline'ın vanilya aromalısını su ile karıştırınca pek güzel olmuyordu. Gerçi ben tada pek önem vermem ne bulursam yerim. Ama şeker tadını sevmiyorsanız Hardline'ı öneririm suya benziyor tadı :)

Saygılar

Ürünün hayırlı olsun kardeşim..Ama Şunu Söyliyim Optimum true massın yanından bile geçemez fiyatı 189 lira falan bu ara true mass ı aldıktan sonra bek bişe almana gerek kalmıyor zaten hangi gainerda 145 gramda 50 gram protein var dimi:):D

Yanlıs hatırlamıyorsam Cyto Gainer in bir ölceğinde 50 gr proteın var 2.753 gramı 80 lira...

Bir ölçeğinde değil kardeşim:o
3.25 Lbs. Chocolate Malt
Serving Size4Scoops(150g)
Servings Per Container10
Protein 54g 108%

4 ölçeğinde 50 gram var
Bu ürünü daha önce görmemiştim güzel birşeymiş ama türkiyede zor bulunurduh

Bir ölçeğinde değil kardeşim:o
3.25 Lbs. Chocolate Malt
Serving Size4Scoops(150g)
Servings Per Container10
Protein 54g 108%

4 ölçeğinde 50 gram var
Bu ürünü daha önce görmemiştim güzel birşeymiş ama türkiyede zor bulunurduh
Kusura bakmayın bir servisinde dicektım...
Benim bir arkadaşım var KKTC de oturuyor o kullandıgı ıçın bılıyorum onunda yararını gormus...

Yanlıs hatırlamıyorsam Cyto Gainer in bir ölceğinde 50 gr proteın var 2.753 gramı 80 lira...

Uzun zamandır gainer kullanmıyorum.

Ancak Gainer kullandığım dönemde arayıp bulamadığım bir üründür. Bulsam kesin kullanırdım.

CytoSport'un Muscle Milk ürününü kullanıp memnun kaldıktan sonra Cyto gainer' ı kullanmayı daha çok istedim ama kısmet değilmiş.:D

İyi Sporlar.

arkadaşlar baya sayfa okudum ama cidden tam olarak anladığımı söyleyemem şimdi ben 1.80 boyunda ve 65 kiloyum 2 aydır spor yapıyorum hergün 10 dakika koşuodum sanırm bu yanlışmış lee labrada 3 aylık programı uyguluyorum videolu var bodybuilding.com da iyi bir program gibi yeni başladım bu programa 2. haftasındayım kıssaca bu ürünü aldım ne zaman ve ne miktarda kullanmam lazım bana akıl verecek var mı gün içi yemek zamanlarım
10 kahvaltı
13.30 öğün
15.30 öğle yemeği
18.00 training zamanı
21.00 * 22.00 arası akşam yemeği

hangi arada ne kadar kullanmalıyım yabancı bir ülkede yaşadığım ve dile hakim olmadığım için trainer lardan yararlanamıyorum burda yardımcı olursanız sevinirim ürünün içinde 250 ml lik ölçek var ona göre söylerseniz şimdiden yarımda bulunan herkese tşkler

Bir soru daha sormak istiyorum
Mesela ben bu ürünün 5.5 kg aldım..
5 aydır bb yapıyorum boy 18 kilo 61 yaş 15
Bu urunu ne kadar sürede biter.. yaklasık oalrak...

bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

sayn arkadaslar bi kaç sorum olacaktı weider nosx10+ xpro 6000-200 tablet amino ve yanında all star gainplex mi serious mass mı almalıyım ve bu şeklde bi komb. nasıl acaba saygılar

Abilerim birde kullanımı olarak 2 yemek kaşığı diyor bu yemek kaşığı derken içindekı ölcektenmı bassedıyor yoksa Evde kullanılan yemek kaşığımı ??

ben şu an perfect nutrition kullanıyorum gayet iyi arkadaşım 2.5 ayda tam 12 kilo aldı kaldıki vücudu ne yerse yesin kilo almayan biriydi kesinlikle perfect nutritionu öneriyorum fiyatıda cok uygun 120 tl

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:01 ----------

weider miş bilmemneymiş hepsi hava amerikada kullanmıyorlar bizim türkler sagolsun kakalanmış malı almayı cok seviyorlar ne var weiderde hiçbişey bütün protein tozları aynı karbon hidratlarda ole biri weider alır kilo alır cok iyi der ötekisi muscletech alır kilo alır çok iyi der bu işler bole

weider miş bilmemneymiş hepsi hava amerikada kullanmıyorlar bizim türkler sagolsun kakalanmış malı almayı cok seviyorlar ne var weiderde hiçbişey bütün protein tozları aynı karbon hidratlarda ole biri weider alır kilo alır cok iyi der ötekisi muscletech alır kilo alır çok iyi der bu işler bole

Bu yazdığınızın konuyla ne ilgisi var?

Ayrıca Weider ürünleri gayet kaliteli ürünlerdir. Tek olumsuz yanı bu ürünlerin pahalı olmasıdır.

Diğerleri ile aynı fiyat olsun Weider'ı tercih ederim.

Evet abilerim SERIOUSS MASS 5.5 GR siparişi verdim inş faydasını gorürüm...

arkadaşlar bu mass'i nerden alabilirim kilo almam lazım çok fenayım psklojim bozuluyo bak yardımcı olun yemekte yiyemiyom nerden alcam bu ilacı adres verebilirmisiniz.

Back
Yukarı