Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
üzerinde şöyle bir kullanım geçmiş; 2 Tepeleme yemek kaşığı Serious Mass' ı 450 ml süt veya suyla karıştırarak antreman öncesi veya yatmadan önce günde bir porsiyon olmak üzere için. Eğer zor kilo alıyorsanız porsiyon miktarı hemen kahvaltı sonrası içmek üzere bir porsiyon artırabilirsiniz.

bende forumda kullananların yazdıklarından şunu çıkardım (eksta bir ürün kullanmadan, düzenli beslenme ve antreman ile),
- eğer çok zayıfsanız günde en fazla 2 kaşık, suyla. antremandan yarım saat önce içimek sanırım daha faydalı.

üzerinde şöyle bir kullanım geçmiş; 2 Tepeleme yemek kaşığı Serious Mass' ı 450 ml süt veya suyla karıştırarak antreman öncesi veya yatmadan önce günde bir porsiyon olmak üzere için. Eğer zor kilo alıyorsanız porsiyon miktarı hemen kahvaltı sonrası içmek üzere bir porsiyon artırabilirsiniz.

bende forumda kullananların yazdıklarından şunu çıkardım (eksta bir ürün kullanmadan, düzenli beslenme ve antreman ile),
- eğer çok zayıfsanız günde en fazla 2 kaşık, suyla. antremandan yarım saat önce içimek sanırım daha faydalı.

Ben 5.5 kilo olanından almıştım sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum şöyle kullandım ben içinden çıkan ölçeğe 155ml ye kadar koydum günde 3 öğün olarak kullandım sabah kahvaltısından 1 saat sonra akşam yemeğinden 1 saat sonra(spora gittiğim günse spordan hemen sonra orada içtim) bide gece yatarken içtim genelde karbonhidratın yatmadan önce alınmaması gerektiğini söylerler ama ben çok yazıf olduğum için kullandım. 2 ayda 8 kilo aldım 2 paket bitirdim.birde günde 2 kaşık alınan on serius massın kilo aldıracağını sanmıyorum.

Arkadaşlar 5.5 kg olanı açıldıktan sonra ne kadar süre içerisinde tüketilmelidir? Elimde yaklaşık 1 ay önce açılmış bir tane var ama agzındaki plastik şerit sayesinde kapalı duruyor. Sizce kullansam bir sıkıntı olur mu ?

Aynı sorum Twinlab %100 Whey protein fuel için de geçerli. O da yaklaşık 1 ay önce açıldı kapağı kapalı şekilde duruyor o zamandan beri.

1 aydan hiçbirşey olmaz merak etme ama sen yinede bir son kullanma tarihine bak paket in üstünde muhakkak yazar..

Zaten 2 sene önce falan almadıysan sorun yoktur thums:

Arkadaslar bnde bu urunu kullnmak isriorum optimum whey protein tzu ile 7. Ayimdayim hacim bir turlu yapamadim szce fydasi olur mu

Son düzenleyen: Moderatör:
bnde bu ürünü kullnmak isitorum bi 5 kg alsam yter bnm için bn hem optimum mass hemde opitmum whey le kombine edicem işallah ii olur

slm arkadaşlar boy 1,65 kilo 55 kaç yıldır aynı kilodayım ne artıyor ne azalıyor :)
bugün 2 x O.N SERİOUS MASS 2727 GAİNER + 1 SHAKER HEDİYE 180 TL ye sipariş verdim formda yazılanları okudum inş işe yarar :)

bende optimum whey ile komibne edicem bnde yarın vericem sipariş cuma elimde olur sen nerden verdin

Arkadaşlar 5.5 kg olanı açıldıktan sonra ne kadar süre içerisinde tüketilmelidir? Elimde yaklaşık 1 ay önce açılmış bir tane var ama agzındaki plastik şerit sayesinde kapalı duruyor. Sizce kullansam bir sıkıntı olur mu ?

Aynı sorum Twinlab %100 Whey protein fuel için de geçerli. O da yaklaşık 1 ay önce açıldı kapağı kapalı şekilde duruyor o zamandan beri.
Bir sıkıntı olmaz ağzı kapalı dursun hava almasın son kullanma tarihine kadar gider.

slm arkadaşlar boy 1,65 kilo 55 kaç yıldır aynı kilodayım ne artıyor ne azalıyor :)
bugün 2 x O.N SERİOUS MASS 2727 GAİNER + 1 SHAKER HEDİYE 180 TL ye sipariş verdim formda yazılanları okudum inş işe yarar :)http://urun.gittigidiyor.com/2-X-O-N-SERIOUS-MASS-2727-GAINER-1-SHAKER-HEDIYE_W0QQidZZ35815558

Umarım İşe yarar fakat dereyi geçmeden paçaları sıvamayın zira doğru beslenme olmadan ne toz ne steroid ne başka bi anabolizan büyütemez sizi.Basit bi mantıktır karbonhidrat ortalama kilonuzun 4 katı protein 1.5 2 katı kadar olmalıdır ve Yakılan kalori alınan kaloriyi gecmemelidir.İYİ Çalışmalar(Kahvaltı yuksek karbonhidrat aksama dogru kademeli olarak protein oranını arttırın.casein yoksa yarım yaglı 2 bardak 250ml sut icin yatmadan 1 saat once)thums:

arkadşlar bnde aldım bu üründen pazrtesi başlıcam serious mass ile optimum whey kombine edip kullanıcam ama serious mass nasıl kullanıcam günde kaç kere yazabilir misiniz

Merhabalar, bu kullanacağım 2. ürün olacak. Bundan önce Hardline'ın 4.5 kg'lık ProGainer'ını kullandım ve 4.5 kg aldım. Dün 5.5 kg'lık O.N. Serious Mass siparişi verdim.

Beslenmeme çok dikkat ediyorum makarna, haşlanmış tavuk göğsü, peynir, yumurta akı vb. besinleri düzenli olarak tüketiyorum. Hardline'ı 2 buçuk aya yakın bir sürede bitirdim. Düzenli olarak kullandım fakat çok az miktarlarda toz tükettim. Gainerdan ziyade beslenmeye ağırlık vererek kilo almaya çalıştım sanırım azda olsa başarabildim.

Optimum gelince yine aynı şekilde kullanıp gelişmelere gözlemliyeceğim. Bu konu hakkında önerisi olan var mı ?

90 kg altındaysan 170 gramı günde 3 e böl kullan hardlinedan daha iyidir serious ama keşke true mass alaydın bi 20 30 lira koyup:(

arkadaslar bende aldım kullanıyorum 15 gundur. gunde 200 gr ma yakın tüketiyorum. ama bundan once ultimate massive whey gainer kullanmıştım gunde 160 gr tüketiyodum. çok agır içimi wardı ama harbiden kilo aldırmıştı. ama 15 gun oldu serious la 1 kg alamadım :S

90 kg altındaysan 170 gramı günde 3 e böl kullan hardlinedan daha iyidir serious ama keşke true mass alaydın bi 20 30 lira koyup:(
70.5 Kg'ım boyum 189 yada 90 spora ilk başladığımda 64.5dum. Serious mass ile true mass arasında çok fark var mı? Birde fiyatı nekadar ortalama bahsettiğiniz ürünün, Optimum'un muz aromalı 5.5 Kg'lığını 170Tl + Shaker hediyesi ile birlikte ücretsiz kargoyla aldım.

Ürün dün elime ulaştı ve kullanmaya başladım, yararı konusunda şimdilik bir yorum yapamayacağım ama tat konusunda kesinlikle harika. Muzlu Kido sütlere benziyor süt ile karışım yapılınca. Su ile de oldukça güzel bir tadı var. Hardline'ın vanilya aromalısını su ile karıştırınca pek güzel olmuyordu. Gerçi ben tada pek önem vermem ne bulursam yerim. Ama şeker tadını sevmiyorsanız Hardline'ı öneririm suya benziyor tadı :)

Saygılar

ürüne başlıyalı tam 1 hafta oldu. 1 haftada 1,5 kg aldım yemeklerden sonra 150 gr yatmadan once 100 gr idmandan önce , sonra kafama göre alıyorum fazla yemekte yemiyorum 1. kutunun dibi göründü 3/4 ünü tükettim sayılır 500 ml suyla karıstırıp kullanıyorum sütle içince midem bulanıyor bide uykum geliyor ben suyla kullanıyorum gögüs kaslarım hacimlenmeye basladı işe yarıyor :) denemeye devam :)

beyler bende ölçekle koyuyorum ama ölçekte gramı yazmıyor tam ayarlayamıyorum. içinden çıkan ölçek çok büyük ve kullanım tavsiyesinde 2 ölçek yazıyor çok fazla gibime geldi. gramını nasıl ayarlayabilirim ?

Arkadaslar belkı konuyla alakalı gelmıycek ama :(
Bnde bu ürünü almak istiyorum ama şu soru acayıp aklıma takıldı..

Bu arada Boy 180 Kilo 61 Yaş 15 body de 4. ayım

Diyelım bu urunu aldım 5-6 kilo aldım ama bu urun bıttıkten sonra ıllakı buna devam edıp veya whey protein gibi ürünler kullanmak zorundamıyız...

Yanıtlarsanız cok sevınırım.. :(:(
iyi vg ler...

beyler bende ölçekle koyuyorum ama ölçekte gramı yazmıyor tam ayarlayamıyorum. içinden çıkan ölçek çok büyük ve kullanım tavsiyesinde 2 ölçek yazıyor çok fazla gibime geldi. gramını nasıl ayarlayabilirim ?

1 yemek kaşığı 30 gr denk geliyor.. onların 1 ölçeği 170 gr yani 5-6 yemek kaşığı gibi bişey böle firmalar çabuk bitsin bidaha alalım diye 2 ölcek 340 gr tüketmemizi istiyor standart olarak ant önc 3 yemek kaşığı ant sonrası 3 yemek kaşıgı tavsıye ederım...ben öyle kullanıyorum..

Back
Yukarı