famousrapper
Üye
Arkadaşlar ürün bugün elime geçti 5.5 kiloluğu, sormak istediğim sadece antreman günlerinde mi alıyım yoksa her gün mü ?
siteyi uzun zamandır takip ediyorum.
bu ürünün 5.5 kiloluğunu almak şimdi nasip oldu malum öğrenciyim.boyum 1.82 kilom 64 civarında ve 1 ay önceye kadar ek besin olmadan okuldaki salonda haftada en az 3 gün programlı vücut çalışarak 1.5 2 kg almıştım ama 3,4 ay gibi bi sürede.
sormak istediğim şu;bu ürünü hergün almak suretiyle spor yapmadan mı almalıyım yada yine hergün almak üzere haftada 3,4 gün hafif idmanla mı kullanmalıyım??
göbek olur derseniz;çok zayıf olduğum için vucudumda hafif yağlanma olması beni rahatsız etmiycek ama açıkcası ilk defa böle bi ürün kullandığım için spor yaparak ürünü aldığımda faydası olmıycak gibi hissediyorum??bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..
Tam tersine spor yaparak ürünü aldığında faydası olur. Yoksa sadece göbek büyütmeye yarar.
Nasıl kullanılacağı önceki sayfalarda yazılmış.
Arkadaşlar bende daha önce hardline progainer kullanmıştım.Ürün başlığında gerekli olumlu ve olumsuz açıklamaları yapmıştım.
şimdi ise optimum nutrion seriass mass siparişini bugün verdim.
ürün gelince kullanım şeklini ve ürün hakkında deneyimlerimi bu başlık altında tekrar sizlerle paylaşacağım. Umarım sağlıklı bir şekilde kilo almama yardımcı olabilecek bir üründür.
Boy: 181 Cm
Kilo: 81 Kg
Arkadaşlar bu ürünün SERİOUS MASS (2727 g) + İÇECEK + SHAKER şeklinde versiyonunu 100 liraya buldum (134 liradan indirimli). Reklam olmaması açısından sitenin linkini vermiyorum fakat Optimum'un distribitörü olduklarını öğrendim. Bir de şöyle bir olay var 2 X O.N SERİOUS MASS 2727 (5454 gr) ÇİKOLATA AROMA 180 lira bu da.
77.5 kiloyum fakat biraz daha almam lazım. Sizce hangisini sipariş vereyim? Ayrıca 2.7 lik olanda aroma yazmıyor, bi standartı mı var?
Bahsini ettiğin siteyi bende bugün gördüm. serious mass 3,6,12lbs lik 3 çeşit var. O sitede 6 yerine 5lbs diyor ama kilosu 2727g. Üzerinde kaç lbs yazıyor acaba ?
Bende ordan almayı düşünüyorum. yanındaki açıklamasında çikolatalı olduğu yazıyor.
Arkadaşlar bu ürünün SERİOUS MASS (2727 g) + İÇECEK + SHAKER şeklinde versiyonunu 100 liraya buldum (134 liradan indirimli). Reklam olmaması açısından sitenin linkini vermiyorum fakat Optimum'un distribitörü olduklarını öğrendim. Bir de şöyle bir olay var 2 X O.N SERİOUS MASS 2727 (5454 gr) ÇİKOLATA AROMA 180 lira bu da.
77.5 kiloyum fakat biraz daha almam lazım. Sizce hangisini sipariş vereyim? Ayrıca 2.7 lik olanda aroma yazmıyor, bi standartı mı var?
bahsettiğin site evet distribitörleri ama bu işi beceremiyolar.gerçekten yanlış ellere veremişler yada ithalat ,gümrük sorunları nedeniyle optimumum çoğu ürünü yok , olanlarında çeşitleri yok ,en basit ürün bile ellerinde bulunamıyabiliyor.
onun dışında alıcaksan kesinlikle 2* şeklinde almalısın1 tane si işine yaramaz.sanırım sitede direk 5,4 kg lik kalmamış.
ürün fiyat performans açısından çok başarılı, sindrimi kolay ,hazımsızlık yapmıyor,mideyi şişirmiyor,tadı güzel.
-fena gaz yapıyor ama sanırım sütle alakalı.
bu sefer hardline denemek istiyorum . hardline gainer ile bu ürünü kullanan var mı ? , bi yorum rica edelim.