Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
ürünü kullanalı yaklaşık 1hafta oldu...
sütle içildiğinde biraz gaz yapabiliyor insanda...
Tadını soracak olursanız gayet güzel(çikolatalısı)
içinde şeker oranı az olduğu için tokluk hissi vermiyor...
Kiloda alıyorum gayet memnunum 5.5kg luk aldım.
Ürün bitince gelişmeleri tekrar yazarım...

siteyi uzun zamandır takip ediyorum.

bu ürünün 5.5 kiloluğunu almak şimdi nasip oldu malum öğrenciyim.boyum 1.82 kilom 64 civarında ve 1 ay önceye kadar ek besin olmadan okuldaki salonda haftada en az 3 gün programlı vücut çalışarak 1.5 2 kg almıştım ama 3,4 ay gibi bi sürede.

sormak istediğim şu;bu ürünü hergün almak suretiyle spor yapmadan mı almalıyım yada yine hergün almak üzere haftada 3,4 gün hafif idmanla mı kullanmalıyım??

göbek olur derseniz;çok zayıf olduğum için vucudumda hafif yağlanma olması beni rahatsız etmiycek ama açıkcası ilk defa böle bi ürün kullandığım için spor yaparak ürünü aldığımda faydası olmıycak gibi hissediyorum??bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

siteyi uzun zamandır takip ediyorum.

bu ürünün 5.5 kiloluğunu almak şimdi nasip oldu malum öğrenciyim.boyum 1.82 kilom 64 civarında ve 1 ay önceye kadar ek besin olmadan okuldaki salonda haftada en az 3 gün programlı vücut çalışarak 1.5 2 kg almıştım ama 3,4 ay gibi bi sürede.

sormak istediğim şu;bu ürünü hergün almak suretiyle spor yapmadan mı almalıyım yada yine hergün almak üzere haftada 3,4 gün hafif idmanla mı kullanmalıyım??

göbek olur derseniz;çok zayıf olduğum için vucudumda hafif yağlanma olması beni rahatsız etmiycek ama açıkcası ilk defa böle bi ürün kullandığım için spor yaparak ürünü aldığımda faydası olmıycak gibi hissediyorum??bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

Tam tersine spor yaparak ürünü aldığında faydası olur. Yoksa sadece göbek büyütmeye yarar.

Nasıl kullanılacağı önceki sayfalarda yazılmış.

ben bu ürünü 25 gün kadar kullandım biteli 1 hafta oldu. boyum 1.87 kilom 61 di 6 aydırda body e gidiyordum. daha kullanmaya başlayalı 10 gün içinde 3 kilo aldım sonraki günlerde 2.5 kilo daha aldım hayatımda ilk defa 65 kg yi gördüm ama yemek düzenime çok dikkat ettim her sabah 5 yumarta 4 ünün beyazını birini sarısıyla birlikte yedim + 100 gram kadar peynir bide yiyebilirsem yulaf ezmesi yedim.1 saat sonrada karbonhidrat tozunu içtim öğlen makarna veya pilav + ton balığı veya tavuk yedim ( gerideki sayfaları takip ederseniz işinize yarıyacak beslenme bilgileri var.) günde 1 porsiyon kullandım 335 gr a denk geliyormuş içinden çıkan ölçek 250 ml bende bunu 160 ml sine kadar doldurarak günde 3 kere bu şekilde kullandım.sabah , spora gittiğim günse spordan çıkar çıkmaz hemen orada gitmiyorsam 3-4 gibi yemekten 1 saat sonra içiyordum bide gece yatmadan önce içiyordum.1 kaç gün içinde 1 tane daha alıcam. benim metabolizma sistemim çok hızlı çalışıyor 10 günlük bi hastalık geçirdim grip gibi aldığım kilonun 2.5 kilosunu verdim yemeği kesmedim ama azalttım hastalık yüzünden, o sürede korbonhidrat tozunuda kullanmadım hastalık olmasaydı tahminim 67 kiloya ulaşacaktım ama aksilik işte umarım sizede yarar.

sağlıklı mutlu günler.

Tam tersine spor yaparak ürünü aldığında faydası olur. Yoksa sadece göbek büyütmeye yarar.

Nasıl kullanılacağı önceki sayfalarda yazılmış.

teşekkürler şimdilik kullanmamaya karar verdim yazın terleme falan derken kilo almak zor oluyormuş sanırım 3 4 ay antremenla iyi beslenicem daha sonra toza başlıcam sporla beraber thums:

Arkadaşlar bende daha önce hardline progainer kullanmıştım.Ürün başlığında gerekli olumlu ve olumsuz açıklamaları yapmıştım.
şimdi ise optimum nutrion seriass mass siparişini bugün verdim.
ürün gelince kullanım şeklini ve ürün hakkında deneyimlerimi bu başlık altında tekrar sizlerle paylaşacağım. Umarım sağlıklı bir şekilde kilo almama yardımcı olabilecek bir üründür.

Boy: 181 Cm
Kilo: 81 Kg

Evet arkadaşlar biraz geç cevap veriyorum. Nedeni ise Düzenli bir şekilde seriass mass ı kullanamayaşımdandır.
tavsiye edilen miktar yada kullana arkadaşların miktarları kadar bile kullanmadım. yani akşam yatmadan ant. öncesi ve sonrası olarak kullanmadım
protein ölçeği ile 2 ölçek sadece antraman sonrası su ile karıştırıp aldım.
Ürünün tadı oldukça güzel.Ama kullanmaya başlamadan önce inanılmaz bi kilo kaybına uğradım 77.5 KG kadar indim.
Ürünü dediğim gibi çokta düzenli bi şeklilde kullanmadım.ama tekrardan 82-82,5 Kg ya çıktım...Bunda kesinlikle ürünün faydası vardır ki kuşkusuz tek başınada aman aman fayda sağlayamaz.Ürünü kullanmaya başlayınca karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ettim.
Kısacası ürün kaybettiğim kısa süredeki kiloları kısa sürede geri kazandırdı.

Arkadaşlar bu ürünün SERİOUS MASS (2727 g) + İÇECEK + SHAKER şeklinde versiyonunu 100 liraya buldum (134 liradan indirimli). Reklam olmaması açısından sitenin linkini vermiyorum fakat Optimum'un distribitörü olduklarını öğrendim. Bir de şöyle bir olay var 2 X O.N SERİOUS MASS 2727 (5454 gr) ÇİKOLATA AROMA 180 lira bu da.

77.5 kiloyum fakat biraz daha almam lazım. Sizce hangisini sipariş vereyim? Ayrıca 2.7 lik olanda aroma yazmıyor, bi standartı mı var?

Arkadaşlar bu ürünün SERİOUS MASS (2727 g) + İÇECEK + SHAKER şeklinde versiyonunu 100 liraya buldum (134 liradan indirimli). Reklam olmaması açısından sitenin linkini vermiyorum fakat Optimum'un distribitörü olduklarını öğrendim. Bir de şöyle bir olay var 2 X O.N SERİOUS MASS 2727 (5454 gr) ÇİKOLATA AROMA 180 lira bu da.

77.5 kiloyum fakat biraz daha almam lazım. Sizce hangisini sipariş vereyim? Ayrıca 2.7 lik olanda aroma yazmıyor, bi standartı mı var?

Bahsini ettiğin siteyi bende bugün gördüm. serious mass 3,6,12lbs lik 3 çeşit var. O sitede 6 yerine 5lbs diyor ama kilosu 2727g. Üzerinde kaç lbs yazıyor acaba ?
Bende ordan almayı düşünüyorum. yanındaki açıklamasında çikolatalı olduğu yazıyor.

Bahsini ettiğin siteyi bende bugün gördüm. serious mass 3,6,12lbs lik 3 çeşit var. O sitede 6 yerine 5lbs diyor ama kilosu 2727g. Üzerinde kaç lbs yazıyor acaba ?
Bende ordan almayı düşünüyorum. yanındaki açıklamasında çikolatalı olduğu yazıyor.

6 lbs yazıyor.

Bu arada ben bu ürünü hala doğru kullandığımdan emin değilim. Sadece antrenman günleri antrenmandan 30 dk önce ve 30 dk sonra şeklinde kullanıyorum. İçinden çıkan ölçeğin 1/2 si kadar dolduruyorum. Fakat açıklamasında 2 tepeleme yemek kaşığını 600 ml suya karıştırın diyor. Ben ölçeğin yarısını doldurana kadar rahat 4 tepeleme yemek kaşığı kullanıyorum hatta daha fazla. Biri lütfen aydınlatabilir mi şunu tam olarak nasıl kullanabileceğimiz konusunda. Herkes farklı bir şey söylüyor.

bahsettiğin site evet distribitörleri ama bu işi beceremiyolar.gerçekten yanlış ellere veremişler yada ithalat ,gümrük sorunları nedeniyle optimumum çoğu ürünü yok , olanlarında çeşitleri yok ,en basit ürün bile ellerinde bulunamıyabiliyor.

onun dışında alıcaksan kesinlikle 2* şeklinde almalısın1 tane si işine yaramaz.sanırım sitede direk 5,4 kg lik kalmamış.

ürün fiyat performans açısından çok başarılı, sindrimi kolay ,hazımsızlık yapmıyor,mideyi şişirmiyor,tadı güzel.
-fena gaz yapıyor ama sanırım sütle alakalı.

bu sefer hardline denemek istiyorum . hardline gainer ile bu ürünü kullanan var mı ? , bi yorum rica edelim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:58 ----------

bahsettiğin site evet distribitörleri ama bu işi beceremiyolar.gerçekten yanlış ellere veremişler yada ithalat ,gümrük sorunları nedeniyle optimumum çoğu ürünü yok , olanlarında çeşitleri yok ,en basit ürün bile ellerinde bulunamıyabiliyor.

onun dışında alıcaksan kesinlikle 2* şeklinde almalısın1 tane si işine yaramaz.sanırım sitede direk 5,4 kg lik kalmamış.

ürün fiyat performans açısından çok başarılı, sindrimi kolay ,hazımsızlık yapmıyor,mideyi şişirmiyor,tadı güzel.
-fena gaz yapıyor ama sanırım sütle alakalı.

bu sefer hardline denemek istiyorum . hardline gainer ile bu ürünü kullanan var mı ? , bi yorum rica edelim.

-bu arada 5,4 kg liğini 1 ayda düznli kullanıp bitirmeyecekseniz bu tarz ürünlere hiç boşuna para vermeyin,tabi yanında beslenmeyide unutmamak lazım

Selam arkadaşlar bu ürünü bugün kullanmaya başladım kilo almak için

Size sormak istediklerim

Şu an salona gitmiyorum 1 ay sonra askeri mulakat sınavlarım var

40 şınav 40 mekik 1500 metre koşu yaptıracaklar.

Kendi şınav ve mekik programım var bunları evde haftada 3 gün çalışıyorum.Ayrıca iki günde bir bisiklete biniyorum.
Yarından itibaren koşmayada başlayacağım.

Size sormak istediğim ekstradan salona gitmeme gerek varmı ?
Günlük aktivitelerim bunlar serious mass kullanmamım bir sakıncası var mı ?

Günaydın arkadaşlar.

Şimdi danışmak istediğim bir kaç şey var.
Öncelikle Dün vermiş olduğum Optimum Nutrition Serious Mass bugün elime geliyor.
Daha önceden aldığım ve kutusunda yaklaşık yarım kilo veya 750 GR kadar Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) var. Bu iki ürünü önümüzdeki pazartesi kullanmaya başlayacağım cünkü şu haftayı ısınma ile geçirmek istiyorum. Yaklaşık 1,5 aydır dinlenmede idim...

Sizce elimdeki bu iki ürünü nasıl kullanabilirim ? Nasıl kombine edebilirim ? İyi forumlar.

muzlusunu büyük bir heves ve heyecanla aldım.sanırım Tr ye yeni getirdiler.

şimdiye kadar kullanığım ürünlerin hepsi çikolata ve çilekliydi.pek rahat içemediğimden muz aromalı bu üründen acayip umutluydum.sonuç tam bir fiyasko oldu benim için.distiiribitörlerinin sitesinden almasam kesin sahte diyeceğim.o derece beğenmedim.

bende büyük bir hevesle aldım muz aromalıyı vede aldıktan sonra tam bir fiyasko olduğunu anladım mısır ununun muz kokan hali resmen kafa_ inşallah etki bakımından fiyasko çıkmaz

Ben çikolatalısını kullanıyorum gayet iyi bu 2. kutu 2 aydan kısa sürede 8 kilo aldım.Belki 3. kutuyu muzlu alabilirdim ama yorumları okuyunca caydım.

Back
Yukarı