Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
öncelikle hepinize selam.aranızda yeniyim.bu uğraştada yeni sayılırım.size ufak bi sorum olucaktı.mümkünse profsyonel arkdşlar cevaplarsa memnun olurum.geliyim soruma;ben gainer alıcam fakat 2 ürün arasında kaldım birincisi optimum diğeri ise hardline progainer.bildiginiz gibi aralarında fiyat farkı yok fakat hangisini önerirsiniz? dediğim gbi bu işte yeni sayılırım 1.75 boy ve 56 kiloyum.

Optimum Serious Mass i yaklasik 1 haftadir kullaniyorum antreman gunleri haricinde sabah kahvaltidan 30,45 dk sonra 1 olcek yarim yagli sut ile aksam ise yatmadan once 1 olcek yarim yagli sut ile aliyorum, antreman gunlerinde ek olarak antremandan yaklasik 30 dk once ve antreman dan hemen sonra 1 er olcek yarim yagli sut ile. Ilk gun gecenin 4de kendimi wc de buldum bagirsaklari bozar gibi yapti. ondan sonraki gunlerde yavas yavas alistim su anda asiri derecede gaz yapmasindan baska bir sikayetim yok. Cikolata aramosi gayet guzel. Internet de 175-185 TL civarinda cesitli fiyatlarda satiliyor

Sütle karıştırılarak içildiğinde bu tarz sorunlara neden olabiliyor o yüzden en güzeli su ile bir dakika kadar karıştırıp içmek.Su ile içildiği zaman hiçbir şekilde şişkinlik yada gaz yapmıyor,ben iki tane 5,5 kg lık bitirdim hiçbir sorunla karşılaşmadım.

bu ürünü açıkcası boş durmamak için aldım hem protein hemde karbonhidrat zengin olduğu için 3 ay oldu spora basladgım 2.5 kglık gainfast bitirdim 63.5kgdan suan 72 kgım aldıgım kilolarında %70i kas olarak bu ürünü performans amaçlı aldım creatin glutamin protein vs oldugu için idmanlarda yorgunluk hissini azaltırmı daha iyi idman çıkartmamı sağlarmı?

bu ürünü açıkcası boş durmamak için aldım hem protein hemde karbonhidrat zengin olduğu için 3 ay oldu spora basladgım 2.5 kglık gainfast bitirdim 63.5kgdan suan 72 kgım aldıgım kilolarında %70i kas olarak bu ürünü performans amaçlı aldım creatin glutamin protein vs oldugu için idmanlarda yorgunluk hissini azaltırmı daha iyi idman çıkartmamı sağlarmı?

en büyük boyunu alıcaksın en küçüğü tadına bakmak amaçlı üretilmiş bir faydasını göremezsin

bana 5gün gitsede olur istediğim zaman kilo alabiliyorum zaten bu ürünlere medet ummuyorum sadece biraz takviye olsun diye aldım(kilo yönünden ne kadar kullanrsan kullan beslenmedkten sonra bi faydası olmaz medet ummuyorm derken yanlıs anlasılmasın)

Son düzenleme:
bana 5gün gitsede olur istediğim zaman kilo alabiliyorum zaten bu ürünlere medet ummuyorum sadece biraz takviye olsun diye aldım(kilo yönünden ne kadar kullanrsan kullan beslenmedkten sonra bi faydası olmaz medet ummuyorm derken yanlıs anlasılmasın)

5.5 Kilosu 170 ytl 2 arkadas ortak alsanız kişi başı 85 felan düşüyor 2 buçuk kilonun üstündeki gainer 85 ytl ye gelir 1 kiloluğu ise 55 ytl.

5.5 Kilosu 170 ytl 2 arkadas ortak alsanız kişi başı 85 felan düşüyor 2 buçuk kilonun üstündeki gainer 85 ytl ye gelir 1 kiloluğu ise 55 ytl.

bana 1300grlık + 2tane 500ml hediye olarak sıvı carnitin geldi kargoyuda aldıgım firma karsıladı 50 tl ye toplam

o dediğin gibi gainfast almıstım 4,5 kglık 2 arkadas 75er tl ye ilk onunla basladım 3 ay önce zaten baya yardımı oldu ama ama cok yiyiyordum kilo almayı kafaya koymuştum kilo almayı ömrüm boyunca ilk defa 73kiloya çıktım :)

bana 1300grlık + 2tane 500ml hediye olarak sıvı carnitin geldi kargoyuda aldıgım firma karsıladı 50 tl ye toplam

o dediğin gibi gainfast almıstım 4,5 kglık 2 arkadas 75er tl ye ilk onunla basladım 3 ay önce zaten baya yardımı oldu ama ama cok yiyiyordum kilo almayı kafaya koymuştum kilo almayı ömrüm boyunca ilk defa 73kiloya çıktım :)

Hadi bakalım Hayırlısı =) İyi idmanlar...

ben bugün 5.5 kiloluk olanindan aldim.yaklasik 3-4 aydir da VG yapiyorum 1.73 boy 62 kiloyum. Sizce icinden cikan ölcegin tamamini mi kullanayim yoksa yarim ölcek mi kullanmaliyim,kaldigim yurdun spor salonunda VG yaptigim icin sorabilecegim profesyonel bi hocam yok.Her seyi burdaki bilgiler isiginda yapmaya calisiyorum.Özellikle hocalarim yada kullanan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.Benim vücut ölcülerimdeki biri nasil kullanmali bu ürünü,cok da zayif diilim cünkü ?

ben bugün 5.5 kiloluk olanindan aldim.yaklasik 3-4 aydir da VG yapiyorum 1.73 boy 62 kiloyum. Sizce icinden cikan ölcegin tamamini mi kullanayim yoksa yarim ölcek mi kullanmaliyim,kaldigim yurdun spor salonunda VG yaptigim icin sorabilecegim profesyonel bi hocam yok.Her seyi burdaki bilgiler isiginda yapmaya calisiyorum.Özellikle hocalarim yada kullanan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.Benim vücut ölcülerimdeki biri nasil kullanmali bu ürünü,cok da zayif diilim cünkü ?

kahvaltıdan sonra 1 tam ölçek iç birde akşam yemeğinden sonra "1 tam ölçek iç günde 2 kere.

ayrıca elimde whey var ve amino 2700 siparişi verdim bunları nasıl kombine edeyim sizce? ben sabah kalkış 3 amino ac karna idman öncesi 1porsiyon gainer+3 amino idman cıkısı 45 dk sonra 4amino + whey olarak kullanmayı düşünüyorum

whey bir besin desteğidir.gainer da öyledir.yani sen karbonhidratını beslenmeni sağlam alırsın ekstradan gainer veya whey alırsın.ama aminoasit aynı mantıkta değil.bence zayıf birinin aminoasit kullanmasına gerek yok.en azından aminoasitle proteinin aynı şey olduğunu bilmek lazım.aminoasit proteinin yapıtaşıdır.peki whey ile aminoasit arasındaki fark nedir?

whey kana 40 dakikada filan karışır.çünkü önce protein tozu aminoaistlerine ayrıştırılır sonra eminlir.

aminoasit ise zaten ayrıştırılmış olduğu için 15-20 dakikada kana karışır.

ikisi aynı şeydir.ama aminoasit biraz daha prfesyoneldir.nedenmi?

antremandan çıktığınızda vucut ilk 45 dakika içinde kas yıkımı yapar.bu antreman sonrası ilk 45 dakika içinde karbonhidrat ve protein almazsanız antreman boşa gider.bu ilk 45 dakika çok önemlidir.

tabi para olunca aminoasit alınır ve hop 20 dakikada kana aminoasit geçer.daha ucuz yollu ve kilo almaya yönelik etkiside bulunan whey alırsanız oda kana 40 dakikada filan geçer.

bu sebepledirki aminoasitler kesinlikle ya sabah kalktığın anda aç karna yada antreman öncesi 25 dakika içinde ve antremandan çıktığın anda kullanılmalıdır.

ikisi aynı şey olduğu için kombine edilmesi mantıklı değildir.ama benim param var diyosan elbette faydalıdır.şöyle kullanılmalıdır;

whey besin takviyesidir.yani sen yemeğini yersin.örneğin öğlen yemeği.makarna veya pilavını yedin.yanında da tavuk.yediğin tavuk 250 gr ise ekstradan toz veya aminoasit almana gerek yoktur.ama 150 gr tavuk yiyorsan üstüne bir ölçek whey içebilirsin.(bir öğünde 3 saatte bir en fazla 50 gr proteini vucut sindirir fazlasını atar.bu oran kiloya göre değişir.80 kilonun altında 50 gr yeterlidir.üstünde ise 55-60 a çıkarılabilir.

gainerda aynı mantıktadır.sen günde bir paket makarnayı yiyebilirson aslında gainer almana pek gerek yok.ama az yiyorsan işte ARAÖĞÜN OLARAK gainer alabilirsin.

öğlen yemeğini yedin.1 saat sonra araöğün olarak 100 gr gainer ve bir ölçek whey alabilirsin.nolur ekstradan kilo alırsın.

kilo almanın tek yolu öğün sayısını arttırmaktır.

araöğünler kahvaltı öğlen yemeği arası 1 araöğün
öğlen yemeğinden 1 saat sonra
ve antremandan sonra olmalıdır

gece 10 dan sonra mümkün olduğu kadar karbonhidrat (şeker yağvb. alınmamalıdır protein alınmalıdır.)

aminoasit ise üç şekilde bu söylenenlere ek olarak kullanılabilir.
sabah kalktığın anda aç karna
antremandan yarım saat önce
antremandan çıktığın anda

ama antremandan çıktığın anda protein tozu kullanırsan aminoasit almana gerek yok.onun yerine aminoasiti gece yatarken alabilirsin.kısaca aminoasitler araöğün yerine geçmez.ilerde klionuz dengelenindiğinde vucut biraz şekillendiğinde yağsız kas almak için aminoasit tercih edilebilir.ama zayıf birisi için boşuna para harcaması olur.

en güzeli gece yatarken optimum casein almaktır.bir ölçek kadar.aminoasite ilk etapta gerek yoktur.kol 38-39 oldumu aminoasite başlarsın protein tozunu bırakırsın toz yerine tavuğu arttırsın.gainer yerinede temiz karbon alırsın makarna pilav gibi.sadece aminoasitle antremanlarını geçireiblrsin.

whey olarak optmum kullanılabilir.keşke paranız olsada weider alsanız
gainer olarka optimum kullanılabilir.keşke paranız olsa bunuda giant mega mass 4000 alsanız 7 kiloluk
casein optimum
aminoasit ise tavsiyem weider 3050 dir.yutamayabilrsiniz ama diğerleriyle arasında kalite olarak uçurum vardır.ama param yok diyorsan prolab ın aminoasitleride kalitelidir.

Yarım ölçeği 500ml sütle karıştırarak iç.Ben sadece antremanlardan sonra kullanarak inanılmaz bi gelişme gördüm.Günde şu kadar tam ölçek v.b. ifadeler ürünün sitesinde ve üzerinde yazan tüketimi arttırmak amacıyla bulunan şeyler.Sonuçta vücudun ihtiyacı günlük 80g ise sen 200g alsanda onun büyük kısmı tuvalete gidecektir.

Bu ürün ÇOK ciddi :D

animal pak + serious mass kombinesi nasıl olur sizce? animal pak ımı da bgun aldım direk yurtdısından gelme besin değerli biraz deişik orjinalmi yan sanayi mi anlamış deilim :S tr deki animal paklarla besin değerini degerlendirince 2serviste 16caloris diyo benm pakın kutusunda 40 caloris dio bi cok besin değerleri böyle yüksek orj. yada sahte oldugunu nasıl anlarım

Back
Yukarı