But now a U.S. geneticist is thought to have discovered the secret to a long life, full of health and energy. And the answer might be as simple as cutting down on carbohydrates.
Professor Cynthia Kenyon, whom many experts believe should win the Nobel Prize for her research into ageing, has discovered that the carbohydrates we eat — from bananas and potatoes to bread, pasta, biscuits and cakes — directly affect two key genes that govern youthfulness and longevity.
Bu bizim anlattığımız durumu kanıtlayan professör Cynthia Kenyon nobel ödülüne diğer beslenme uzmanları tarafından kazanılması öngörülmüş. Profesör yediğimiz karbonhidratın '' muzdan patatese ekmeğe bisküviler ve krakerlere kadar 2 tane geni etkilediğini kanıtlamış. Bu genler ne ? Gençlik ve uzun yaşam.
Sanırım bu bile ne kadar durumun aslında önemli olduğunu kanıtlıyor.
Zaten ismini yazınca profesörün google a direk çıkıyor nobel ödülünü alabileceği....