oneri istiyorum.

Merhaba arkadaslar. Yaklasik 1 aydir fitness yapiyorum. Yurt disinda oldugum icin hocalar pek ilgilenmiyor. Net uzerinden arastirma yaptim ama her her farkli birsey diyor. Daja onceden bir spor gecmisim var oyuzden en alt seviye baslamadim. Ama nasil bir egzersizle basliayacagimi bilmiyorum. Salona girince 30 dakka 350 kalori verene kadar kosuyorum ve geri kalan 1.5 saatte de butun aletleri 3 er set yaparak kullaniyorum kimi diyor her gun bir bolgeni calistir belki bu dogru ama ben bir bolgeye odaklanamiyorum. Koldan karina omuzdan goguse gogusden sirta butun makineleri kullaniyorum. Arti bir yerde okudum gunde 1900 kalori almak gerekiyor yaziyordu bu dogrumudur?. Simdi uzun sure fitness yapan arkadaslardan bana yapmam gereken bir program onerirlerse yemek de dahil cok sevinicem. 174. Boy. 76 kilo ekledigim resim spordan sonra cektigim bir resim

Eklentiler

• IMG_20140402_082603.jpg
    IMG_20140402_082603.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 382
pazartesi omuz (6 hareket)
salı ön arka kol (6 hareket)
çarşamba sırt (4 hareket)
perşembe gögüs (5 hareket)
cuma bacak (4 hareket)
cumartesi karın (yarım saat)
pazar ye iç yat gez toz.
her hafta tekrar et.
hareketler için : Vücut Geliştirme Egzersiz Hareketleri | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Şunu her yere yapıştirıp durma allah aşkına :D 1 aylık adama bu program nedir .[DOUBLEPOST=1396721980][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 1 aydir fitness yapiyorum. Yurt disinda oldugum icin hocalar pek ilgilenmiyor. Net uzerinden arastirma yaptim ama her her farkli birsey diyor. Daja onceden bir spor gecmisim var oyuzden en alt seviye baslamadim. Ama nasil bir egzersizle basliayacagimi bilmiyorum. Salona girince 30 dakka 350 kalori verene kadar kosuyorum ve geri kalan 1.5 saatte de butun aletleri 3 er set yaparak kullaniyorum kimi diyor her gun bir bolgeni calistir belki bu dogru ama ben bir bolgeye odaklanamiyorum. Koldan karina omuzdan goguse gogusden sirta butun makineleri kullaniyorum. Arti bir yerde okudum gunde 1900 kalori almak gerekiyor yaziyordu bu dogrumudur?. Simdi uzun sure fitness yapan arkadaslardan bana yapmam gereken bir program onerirlerse yemek de dahil cok sevinicem. 174. Boy. 76 kilo ekledigim resim spordan sonra cektigim bir resim

Bütun alerlerde çalışmak derken ? Düzgün bir program yaptir hocana onu uygula. Bòyle ilerleyemezsin. Günluk alman gereken kaloriyi hesapla kilo vermek icin 500-600 daha az al. Almak icinde 750 fazlasi

sana tavsiye yorumlara yorum yapcagına sorulara öneri ver m*L +bonus kaybol.

Son düzenleme:
Şunu her yere yapıştirıp durma allah aşkına :D 1 aylık adama bu program nedir .[DOUBLEPOST=1396721980][/DOUBLEPOST]

Bütun alerlerde çalışmak derken ? Düzgün bir program yaptir hocana onu uygula. Bòyle ilerleyemezsin. Günluk alman gereken kaloriyi hesapla kilo vermek icin 500-600 daha az al. Almak icinde 750 fazlasi
Yani salonda ne kadar alet varsa hemen hemen hepsinde 3 er set çalışıyorum. Yani gun gun bir bolgeye yuklenmiyorum. Hergun ayni bolgeleri ayni aletlerle calisiyorum omuz gogus karin kol hepsi bir arada valla )) ben rusyada yasiyorm hocalarda rus oldugu icin pek ilgilenmiyolar ))

Parayla gitmiyormusun sen salona ilgilenmek zorundalar :)

Tüm Vücut Antrenman Sistemi (Program İskeleti) - Full Body Workout | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Bu başliga bi bak derim. Programsiz calismayla gelişemezsin.
parası ıle gıdıyoruz da adamlar nerde karı varsa onlara yapısıyor bıze sıra gelmıyor )) zten etrafı ızleye ızleye yapıoz bızde bıseyler bakalm sonuc ne cıkacak ben cok abartı bırsey zaten ıstemıyorm sadece yagsız derı ve kastan olusan bır goruntu yeter :) her gun 2 saat lık bır ıdman bunun 30 dakkası kosu bu yeterlımıdır bunu ogrenmek ıstıyorum.. bırde gun gun bolge calısmıyorum hergun her bolgeyı calısıyorum

Back
Yukarı