Kardanadam88
Üye
Bir olcek protein tozunun servis fiyati 3tl civari. 100gr tavuk gogsu ile ayni proteini veriyor. 100gr tavuk protein tozundan cok daha ucuza geliyor.
Protein tozunun ucuzu varsa tavuk etinin de var.
Hicbir uzman, supplement firmasi, yada sporcu protein tozunun ogun yerine alinmasini oneremez.
Cunku bunu onermek cok yanlis bir sey olurdu.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam böyle söylüyorsun haklısın aslında ama ben olayı kendi açımdan ele aldığım zaman , ben yemek olayını tam beceremiyorum. Öğlen tavuk ızgara göğüs falan yeniyor ama gün içerisinde ne kalori olarak nede almam gereken protein miktarını protein tozu olmadan tamamlayamıyorum. Evde yapıp işe götürsem ısıtma şansım yok soğuk birşey yiyemiyorum , dışarıdan söylesem çok masraflı. Böyle durumlarda protein tozu hayat kurtarıcı oluyor bence. 3 öğün yemek yiyorum spordan önce ve sonra protein tozu alarak da beslenmemi tamamlamaya çalışıyorum. Bence burada yapılan en büyük yanlış " Profesyonel Sporcu " insanlar ile vucudunun şekilli durmasını isteyen insanları karıştırmak. Sporcular kendilerine göre doğruları söylüyorlar ki bunlar herkes tarafından benimsenmiş doğrular olsa da hayatın gerçekleri bazen buna uymuyor. Adam bütün gün spor salonunda , işi bu. Beslenmesinide düzgün ayarlayabilir supplementlerini de antremanını da ama sabah 6:30'da iş için yola çıkan ve akşam 18:00'de paydos eden insanlar ( ki çoğu zaman bu saate yukarı doğru haraket edebilir) bunları düzgünce ayarlama şansı imkansıza yakın.
Ben en geç 07:00'da evden çıkıyorum iş , güç , spor derken akşam eve gelmem 21:00-22:00'yi buluyor. Şimdi nasıl hocamın dediklerini tam anlamı ile yapabilirim ?