Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben 178 boyunda ve 70 kiloyum.belim 75cm, omuzlarım 115 cm. bana dar gibi geliyorlar aynada filan ama aynadan aynaya değişiyor. kimi aynaya bakıyorum hoşuma gidiyor kimisine bakıyorum "aa bu şebek kim" diye bi tepki veriyorum. sizce omuzlarım boyuma göre dar mı?
o birazdaha genetiğe bağlıymış. benim omuzlarım kaslı durmasına rağmen 115cm. ama ben 125-130 cm olmasını isterdim. omuzlar geniş olmayınca vücutlu olduğun fazla belli olmuyor
o birazdaha genetiğe bağlıymış. benim omuzlarım kaslı durmasına rağmen 115cm. ama ben 125-130 cm olmasını isterdim. omuzlar geniş olmayınca vücutlu olduğun fazla belli olmuyor
bence dar degılde omuzların normal body yaparak gelısırtırırsınız ama salona gıtmıyorsanız bıle barfıks cekerek hem sırtı calıstırmıs olursunuz hemde arka omuzlar calısmıs olur aynıca yana acıs ve ön omuzda eklersenız zamanla gelısıcektır omuzu asıl genıs gösteren sırttır.
Arkadaşım bak sana güzel bi kıyak geçeyim Basketbolla biraz ilgileniyosan Dwight Howard'ı tanıyosundur.. Ve onun omuzlarını bilmeyen yok .. al aşşagıdaki linkte onun omuz çalışma programı var ...