Omuzlarım dar ve düşük gözüküyor

Merhaba yaşım 15 omuzlarım 109 cm ama kiloluyum ve belim çok kalın omuzlarım düşük ve dar gözüküyor boyum 178
Kilom 98 100 civarı omuzlarını genişletme şansım varmı

Kanatlarını ve yan omuzlarını geliştirdiğinde genetiginin el verdiğince omuzlarin genişleyecektir. Bunun yanında ne kadar ince belin olursa o kadar üçgen gözükürsün.

Benim de omuz sorunum vardı kollarım flex de büyük gözüküyor ama omuzlar kötü duruyordu haftada 3 gün en az 1 ay olmak şartıyla omuz programı koy kendime side lateral, arnold press , shoulder , military press uygula değişimi görüceksin

Merhaba yaşım 15 omuzlarım 109 cm ama kiloluyum ve belim çok kalın omuzlarım düşük ve dar gözüküyor boyum 178
o belini inceltmediğin sürece omuzların küçük gözükür her daim

Gercekten cok dar omuzun varmis.Allah yardım etsin[DOUBLEPOST=1547469579][/DOUBLEPOST]
sen illa ki kaç cm olur diyorsan senin kilonda çok çalışmayla 130 filan olabilir. 140 bile olabilirsin.
Yok abi daha da fazla olur bu genetik isi.ben 173 cm86 kg yin 137 cm mesela.ki zaten dogal bir adam 178 cm boyda 100 kg fit bir fizik imkansiz

Back
Yukarı