Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Ektomorfum. 17 yaşındayım. 1.85 - 70 kg. Omuzlarım çok dar . Ne kadar yan omuz egzersizleri yapsamda genişlemiyor. Forumları didik didk ettim ama yeterli cevaplar alamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben sana göre oldukça kısayım 170 cm boyum var. Birde üstüne omuzlarım dar oldukça ama yapıcak birşey yok zamanla büyüyüp dolgunlaşacaklar stres olmamak lazım ben ona karar verdim.
daha 70 kilosun hele dur.O kiloyu sağlıklı bir şekilde yağ değil kas alarak 80-85 yap o zaman görelim.2 günde olacak iş değil bunlar.Yapabildiğin kadar barfix (internetten nasıl çekildiğine iyice bak ) ve yüzme öneririm.Omuzu en çok genişletecek egzersizlerdir.İstediğin düzeye gelirsin ama maalesef omuz genişliği büyük orandada genetiktir.Çalışarak istediğin düzeye gelirsin ama merak etme.
forumları didik didik ettiğini hiç ama hiç sanmıyorum hele ki bu forumu etsen sorma gereği bile duymazsın kaldıki ne fotoğraf var ne ölçü var ne dememizi bekliyorsun?