Omuz problemim(resimli)

fe1453

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bb yapıyorum. Amacım omuzlardaki düşüklüğü gidermek. Omuzlarım fotoğrafdaki gibi ve benim hiç hoşuma gitmiyor. Acaba dikleşmesi ve genişlemesi için bana ne önerebilirsiniz?
CYMERA_20140604_125654.jpg[DOUBLEPOST=1401876429][/DOUBLEPOST]Bu arada eklemeyi unuttum. Yaş 23 boy 1.76 kilo 73

Genetikten kaynaklanıyor . Bu konuda pek bilgim yok ama trapez çalışma beslenmene protein ağırlıklı dikkat edersen omuzların gelişir

1.gün : göğüs&ön kol
2.gün : off
3.gün : omuz & arka kol
4.gün : off
5.gün : sırt&kanat
6.gün : off
7.gün : bacak

Omzun hiçbir bölgesini ihmal etmeden çalış zamanla daha iyi olacaktır ama tabiki genetiğin yine belirleyici unsurdur. Tüm vücudu çalıştır, su akar yolunu bulur sabırlı ol.

Kardeş beninde ayni senin gibi düşüktü calisip kaslar güçlendikçe zamanla diklesiyor eğer omuzunun geniş ve dik olmasini istiyorsan kanat calismayida ihmal etme

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece omuz olarak degil vücudunu bir bütün olarak ele alarak calisirsan sonuclar muazzam olur,sadece omuz icin yapacagin bir calisma belki omuzlarinin düsüklügünü bir nebzede düzeltsede genel olarak vücuduna bakinca yine bicimsiz bir görüntü olusturucaktir.
Kolay Gelsin.

Back
Yukarı