Omuz, kol dengesizliği

Boy 1.80
Kg 70-71

Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım yaklaşık 1 aydır VG sporuna başladım fakat gün geçtikçe vücudumun dengesiz olduğunu fark ettim sol omzum sağ omzuma göre biraz yüksekte kalıyor ve sağ kolum sol koluma göre daha güçlü hocama sorduğumda senin vücut yapın öyle omuzların için birşey yapılmaz kol içinde herkesde öyledir günlük hayatta kullandığın kol daha güçlü ve hacimli olur diyor fakat bu sporla uğraşan sporculara baktığımda kolları eşit vücutları çok estetik yardımcı olursanız sevinirim.

Köprücük krmiğinle alakalı bi durum olabilir ben dips girerken haraketsiz kosmi zedeledim simdi sol omuz yukarda duruyor fizik tedavisi goruyorum kas acisindanda dumbel felan degil tel yada z barla girmeni oneririm duz barda olur barin esit tutulmasina ve yere paralel olmasina ozen goster yeter

Hareketleri dengeli düzenli yapmaya özen gösteriyorum zaten fakat merak ettiğim bu şekilde dengeli ve düzenli yapmaya devam edersem gün geçtikçe omuzlarım eşitlermi yoksa bu duruma alışmayı öğrenmelimiyim?

spor her türlü o fiziği düzeltir, güzelleştirir. 2 bacağı olmayan engelli arkadışımızı gördüm tvde. emin ol oldukça çekici vücudu vardı. kollar omuzlar şişince, bacağın yokluğu bile göze batmıyor. sen devam et.[DOUBLEPOST=1414649128][/DOUBLEPOST]en abartılı örneği verdim ama, senin problem diye kafana taktığın şey dikkatli bakınca gözükmeyecek kadar ufak bir mesele.

Benımde sol omzum yuksekte ustune sol kolumda daha kalın ve guclu bazı hareketlerı dengesız yapmaktan bence

Back
Yukarı