laterel bildiğim kadarıyla daha ziyade hat kazandırmaya yönelik bi hareket tıpkı tüm yana açış hareketleri gibi ama doğru yapıldığı zaman kasılması cok yüksek dolayısıyla nispeten o kısmı doldurup dolayısıyla büyüme sağlıyodurLatarel Omuz genişletmeye Yardımcı olur mu ?
Kac tane omuz press var? Ben 1 tane biliyorum. Shoulder Press.[DOUBLEPOST=1472256030][/DOUBLEPOST]2 tane 3 kilo dambıl ile yana açma hareketinde tek seferde 140 tekrar yapabiliyorum.merhaba
yana açış dediğiniz hareket sanıyorum laterel dediğimiz laterel kas grubunu çalıştıran hareket
bu hareketin en önemli püf noktası ağırlığı omuz hizasına getirene kadar her ne kadar deforme de olsanız dumbellı eğip büğsenizde dumbell omuz hizasına ulaştığı zaman suratınızın baktığı yöne bakan dumbell baslarını hafiften aşağı eğin ve yarım saniye kadar orada o pozisyonda tutun
omuzu büyüten hareketler press hareketleridir dolayısıyla laterel çok ağır girmenize gerek yoktur.
saygılar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:09 ----------
merhaba
bizimle kendinize ait olan fotoğrafları paylaşırsanız önerdiğiniz antreman tarzı hakkında fikir sahibi olmuş olabiliriz.
Kasların şekillenmesi için vücut yağ oranının düşük olması gerekmez mi? Benim gibi 172 santim boya 70 kilo olan bir insanda şekil mi olur? Üzerindeki yağlardan dolayı hiçbir şekil gözükmezkaslarım şekillensin diyorsan az ağırlık çok tekrar yapacaksın.Hacim istiyorsan çok ağırlık az tekrar yapacaksın.Bu kadar basit arkadaşlar.