Arkadaşlar sizinle kendi yazdığım programı paylaşmak istiyorum.Kendi denemelerim ile oluşturduğum, son 2 sette düşük ağırlık ve yüksek tekrarla adeta kası bitiren bir program.Kendim de uyguluyorum.Omuz-Trapez beraber çalışıyorum.Düşük ağırlık ve çok tekrar ana hedefimiz.Olabildiğince son setlerde pump etkisi yaratmaya çalışacağız.Son 2 setlerde yapılacak olan drop setleri aşağıya yazdım.
İyice ısındığınızı varsayıyorum.
Bar ile enseye press: 12-10-8-8
Dumbell press: 10-10-8-8(Son 2 sette yani 8 i bitirdiğiniz zaman hiç dinlenmeden daha hafif bir dumbell alarak 4 tane daha yapıyoruz.Yani son 2 sette drop set yapıcaz.)
Makinada kabloyla yana açış : 10-10-10
Dumbell ile öne açış: 12-12-10-10
Dumbell yana açış:15-15-12-12(Son 2 sette 12 yi yaptığınız zaman düşük bir ağırlıkla 4-5 kere daha yana açış yapın ki pump etkisi artsın)
Z-bar çekiş : 8-8-8
Sadece kendi kullandığım ve gerçekten acılı bir pump etkisi veren bu programı denemek isteyen arkadaşlar için paylaştım.
Bol Şans.
İyice ısındığınızı varsayıyorum.
Bar ile enseye press: 12-10-8-8
Dumbell press: 10-10-8-8(Son 2 sette yani 8 i bitirdiğiniz zaman hiç dinlenmeden daha hafif bir dumbell alarak 4 tane daha yapıyoruz.Yani son 2 sette drop set yapıcaz.)
Makinada kabloyla yana açış : 10-10-10
Dumbell ile öne açış: 12-12-10-10
Dumbell yana açış:15-15-12-12(Son 2 sette 12 yi yaptığınız zaman düşük bir ağırlıkla 4-5 kere daha yana açış yapın ki pump etkisi artsın)
Z-bar çekiş : 8-8-8
Sadece kendi kullandığım ve gerçekten acılı bir pump etkisi veren bu programı denemek isteyen arkadaşlar için paylaştım.
Bol Şans.