2 gün yeterli değil.fakat yeni başladığından olumlu etki etmiştir şimdilik...
en ideali 4.fakat 3de yapabilrsin sıkılıyorsan,önemli olan uzun süre bu sporu yapabilmen...
sabah 2 yumurta ve yanında herhangi bişey olabilr.yeterki hergün sabah aksatmadan yap
sık yemek ye sık.bi öğünde çok yeyip tamam bugun bayag yedim diyemezsin.az az yiyip sık yiyebilrsin
çok az yağlansam önemli değil diyorsan istediğini yiyebilrsin zayıf olduğun için.ama az yağlansam sorun değil diyorsan...ben kendimden biliyorum zayıf olunca yağlı yesende yaptığı yağlanma kötü bi görüntü yapmıyor.ama ben sırf kas olcam diyosan bilemem tabi
yumurta en kaliteli protein kaynaklarından biri.miden bulanmıyorsa bişey bulamadıysan ye yani..spor yaptığn sürece eğer özel bi alerjin yoksa günde 4 yumurta sarısını aşmassan alerji yapmaz,sarısını atabilrsinde ama oda önemli
örnek olarak öğünlerin hem karbonhidrat hem protein almaya çalış.mesela pilavla et.veya ekmek içi ton balığı.veya makarna ile yumurta ve et,ton
şimdillk beslenmene çok dikkat etmesende gelişim iyi olur
mesela benm beslenme programım böyle.herşey yolunda giderse 4. aydan sonra böyle yapabilrsn,tabi şimdi fazla gelir ama ozman kapasiten çok artacağndan farketmicen.ben böyle yapıyorum şuan
şuanki beslenme
10:00=5yumurta,azcık beyaz peynir,pekmezle ekmek veya balla ekmek,balık yağı
11:30=erik(b,c vitaminlerini alabilceğim herhangi bişey)
12:30=yarım bardak pilav-100gr tavuk,balık yağı,maynz ketcap
14:00=1.15dk verimli antreman,son sette zorlayarak
15:30=meyvesuyu-muz
16:00=eve gelince 2cup universal whey
16:30=ekmek içi 80lik tonbalığı,domates,mayonez(veya 4 lahmacun),
19:30=pişmemişi yarım bardak olan pilav-100gr tavuk,balık yağı
22:30=yine etli karbothidratlı bişeyler veya (4yumurta ve makarna)
23:30=erik
00:30=bir tabak yoğurt veya 2 bardak süt
01:00=yatış