Omuz günlerinde kaç Press Hareketi Yapıyorsunuz ?

Omuz antremanlarınızda kaç press uyguluyorsunuz ?

• Total voters
    88
mesela çogu kişi 2 press üst üste yapıyor
göğüs de yaptıgımız gibi bir press bir açış yapsak nasıl olur
enseye press yana açış
öne press öne açış şeklinde

mesela çogu kişi 2 press üst üste yapıyor
göğüs de yaptıgımız gibi bir press bir açış yapsak nasıl olur
enseye press yana açış
öne press öne açış şeklinde

olmaz diye birşey yok fakat ben göğüstede pressleri üst üste yapıp açışa geçiyorum,tanıdığım birçok kişide öyle yapıyor.Presslerin ilk girilme sebebi gücün maximum olduğu zaman maximum ağırlığı basabilme ihtiyacındandır.Yoksa istersen omuz presi en son hareketde yapabilirsin eğer gücün kalıyorsa :D ki eğer gücün kalıyorsada bir sorun vardır :D

Omuz ufacık bir kas beyler , ne o 5 6 hareket omuz mu girilir ? Bacak ta yapmassınız o kdr set.
Omuz larını geliştiremeynler surekli aynı antreman sıstemını ızlemsn hareketler 2 haftada bir değişsin mümkün oldugu kdr çeşitlendirin. 2 press hareketınden fazlası gereksiz

Omuz ufacık bir kas beyler , ne o 5 6 hareket omuz mu girilir ? Bacak ta yapmassınız o kdr set.
Omuz larını geliştiremeynler surekli aynı antreman sıstemını ızlemsn hareketler 2 haftada bir değişsin mümkün oldugu kdr çeşitlendirin. 2 press hareketınden fazlası gereksiz

dostum 5-6 hareket omuz hareketi girmiyoruz.Kendi adıma konulacak olursam genelde 4 hareket omuz 2 hareket trapez olarak 6 hareket oluyor.Omuzun 3 başınıda çalıştırmazsan o omuz programı eksiktir.Diğer söylediklerine aynen katılıyorum.

1 pres bide arnold pres ama o tam preskadar ağır değil
bir buçuk diyeyim

• Dumbell Press
  • Side lateral raise
  • Arnold Press
  • Seated Bent Over Lateral Raise

Bu program omuz bolgesi için hareketler olarak sizce yeterlımı ve sırası dogrumu?

Behind The Neck Press
Dumbbell Rear Lateral Raise
Dumbbell Military Press
Dumbell Front Raises
Dumbbell Lateral Raises

Gayet güzel verim alıyorum.

Sadece dumble press yapıyorum.Hareketi hakkıyla yapıp gerilimi azaltmadan setleri tamamlayabilirsem ikinci pressi gereksiz buluyorum.

3-4 set military press her derde deva :)

1 adet press hareketi yapıyorum. Birkaç press hareketini dönüşümlü olarak hafta hafta değiştiriyorum. Benim için yeterli oluyor.

Çoğu zaman sadece standart dumbell press, eğer etkisini gösterdiğini hissetmezsem birde arnold press giriyorum arkasından.

2press yapmaya başladım.

Back
Yukarı