Omuz Gününden Sonra...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zero59

Üye
Merhaba Arkadaşlar Omuz Gününden Sonra Ertesi Gün Göğüs Veya Sırt Girmekte Herhangi Bir Sakınca Yoktur Dimi Ters Yerler Ve Ben Sağlıklı Şekilde Antremanımı Sorunsuz Yapabiliyorum.

Omuz yorulduktan sonra göğüs antrenmanını kaliteli yapman zorlaşır bence. Hissetmiyor musun gücünün azaldığını?
Ben kendi programlarımda göğüs ve omuzu birbirinden mümkün olan en uzak günlere koyarım.

Vizelerden dolayı günler birbirine girdi. Bende dün omuz-bacak çalıştım bugün sırt düşünüyordum fakat omuzlarımın ağrısı performansı etkileyeceğinden vazgeçtim gyme gitmeye.

göğüs omuz arkakol itiş kaslarıdır
sırt önkol çekiş kaslarıdır
program yaaprken kendi çekerine göre gunlerini ayarlayabilirisn bunların.yada ben gibi spora birgun gidip bir gun gitmezsin o arada dinlenmiş olur performansını olumsus yönde fazla etkilememiş olursun.

Dün Omuz Karın çalışmıştım mesela bugün Göğüs Sırt tabi 5 hareket ondan 5 harket ondan gibi fazla fazla yapmıyorum 3 hareket 3 hareket ve göğüs sırtı haftada 2 kez calısıyorum dün omuz calısmama rağmen bugün idmanımda rekor kırdım bench presste falan baya iyi hissettim yani pumpı falan ozaman bi sorun yokmu sizce?

Dün Omuz Karın çalışmıştım mesela bugün Göğüs Sırt tabi 5 hareket ondan 5 harket ondan gibi fazla fazla yapmıyorum 3 hareket 3 hareket ve göğüs sırtı haftada 2 kez calısıyorum dün omuz calısmama rağmen bugün idmanımda rekor kırdım bench presste falan baya iyi hissettim yani pumpı falan ozaman bi sorun yokmu sizce?
sorun olsa zaten idmanda hissedersin bunu sana sinyali verir.demekki sorun yok :)

Back
Yukarı