C
CENTAUR
Guest
Omuz Antrenmanından Sonra Yapmakta En Çok Zorlandığınız Şey Nedir
Despo dedi:Cok güzel bir baslik olmus tebrik ediyorum
Ama bir eksik var bence oda Servolu bir arabayi sürebilmek![]()
CENTAUR dedi:Aslında oy verip geçmek yerine bir yorum getirseydinizde fena olmazdı kanımca.
Ben geçen yaz salonda çok fazla yalnızlık çektim, hemde çok :cry: , öyleki göğüs antrenmanında yardımcı bulabilmek için akşama kadar bekliyordum veya kadın çocuk yaşlı genç yoldan geçen tanıdıklar vs. kimi bulursan değerlendirmek zorunda kalıyordum çünkü salonda çalışıyordum ve sinek avlama mevsiminde tek duruyodum.
O dar ve terli t şörtü çıkarmak kadar adama işkence veren birşey yok, hele benim durumum gibi yardım edecek kimse yoksa kafayı yedirtir adamı nadirende denk geldiği zaman perde takmak tam bir dayanıklılık idmanına dönüşüyor :? ,
İnsanın başına en sık gelen ve çevredede görülen ceple konuşurken çektiğimiz çile, benim arkadaş var 30 saniyede bir el değiştiriyor telefonla konuşurken birde dirseğini yukarı kaldırıyor :lol: .
Daha önce 46 cm kola sahip olduğunu söyleyen 1.65 boyunda bir abide bu ölçülerle atom karınca gibi tıknaz olduğu için sigara içerken elini ağzına zor götürüyormuş hatta kafasını ileri uzatıyormuş sigara içerken :lol: .
Omuz antrenmanından sonra birde biceps antrenmanından sonra yarım saat bi dart oynayın bakalın oda tam bir biceps ve ön omuz işkencesi bizim için.
Saygılar.