Omlet Yapmak Proteini Düşürür mü?

Omlet yapmak (zeytinyağı veya tereyağında) haşlanmış yumurtaya göre ne değişiklik gösterir? Define olmak için atkins diyeti yapıyorum. Yumurtayı kızartmak besin değerlerini nasıl etkiler?

Araştırdım ancak kimisi değişiklik olmaz hatta %2'lik protein artışı olur derken kızartmanın proteinin tüm değerini kaybettirdiğini söylüyor.
 
Omlet yapmak (zeytinyağı veya tereyağında) haşlanmış yumurtaya göre ne değişiklik gösterir? Define olmak için atkins diyeti yapıyorum. Yumurtayı kızartmak besin değerlerini nasıl etkiler?

Araştırdım ancak kimisi değişiklik olmaz hatta %2'lik protein artışı olur derken kızartmanın proteinin tüm değerini kaybettirdiğini söylüyor.
Protein değerinde %2lik artış nedir kim nasıl bu bilgileri veriyor? Hiçbir değişiklik olmaz sadece vitamin değerleri değişir. Zaten proteini eksiltecek kadar pişiriyorsan yakmışsındır o omleti yenmez

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Protein değerinde %2lik artış nedir kim nasıl bu bilgileri veriyor? Hiçbir değişiklik olmaz sadece vitamin değerleri değişir. Zaten proteini eksiltecek kadar pişiriyorsan yakmışsındır o omleti yenmez

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu %2 artış aslında 100 gramdan ölçülüyor çünkü omlet pişerken suyunu kaybediyor bu yüzden daha yoğun oluyor ve 100 gram içerikteki protein %2 artmış oluyor
 
Back
Yukarı