OLIMP L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT™ 20 AMP(3000 mg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 34 56,7%
  • Orta karar

Votes: 19 31,7%
  • Basarisiz

Votes: 7 11,7%

• Total voters
    60
Definisyon döneminde olmakla birlikte arkadaşımın hediye ettiği bir ürün. 5-6 tüp bitirdim henüz. Kabaca antrenmana 20 dk kala 2000mg şeklinde tüketmeye çalışıyorum.

Güzel terletiyor. İyi bir beslenme ile güzel sonuçlar alınacağından emin olabilirsiniz. Olimp zaten avrupada kendini yeterince kanıtlamış bir marka. Almanya'da bulunduğum dönemde
bir çok sporcununda Olimp markasını tercih ettiğini gördüm.

Bende multipower cla kapsül ve bu ürün var. Bu ikisini beraber nasıl kombinleyip kullanmalıyım antrenman ve off günlerde ?

Merhaba kardeş.Geçen supplementer satan bir dükkandan bütçeden dolayı daha makul fiyatlı bir ürün aldım L-Carnitine.Sorumuya sordum CLA ve L-CARNİTİNE kombinasyonu nasıl olur diye, CLA dedi yağlanmayı önler dedi, CARNİTİNE gibi yağ yakma özelliği yok dedi.Ama elbette kombine edilebiliyor.birini antremandan 1 saat diğerinide 20-30 dk kala filan alabilirsin diyorlar genel duyumlarım.diyet olayını unutma.kolay gelsin.:cool:[DOUBLEPOST=1390542034][/DOUBLEPOST]
Bende multipower cla kapsül ve bu ürün var. Bu ikisini beraber nasıl kombinleyip kullanmalıyım antrenman ve off günlerde ?
söyleyecektim unuttum :D en az 45 dk ile 1 saat civarı kardiyo yapman lazım sağlam bir tempoda.o zaman daha etkili oluyormuş.:cool:

Merhaba kardeş.Geçen supplementer satan bir dükkandan bütçeden dolayı daha makul fiyatlı bir ürün aldım L-Carnitine.Sorumuya sordum CLA ve L-CARNİTİNE kombinasyonu nasıl olur diye, CLA dedi yağlanmayı önler dedi, CARNİTİNE gibi yağ yakma özelliği yok dedi.Ama elbette kombine edilebiliyor.birini antremandan 1 saat diğerinide 20-30 dk kala filan alabilirsin diyorlar genel duyumlarım.diyet olayını unutma.kolay gelsin.:cool:[DOUBLEPOST=1390542034][/DOUBLEPOST]
söyleyecektim unuttum :D en az 45 dk ile 1 saat civarı kardiyo yapman lazım sağlam bir tempoda.o zaman daha etkili oluyormuş.:cool:
Sağol cevabın için. Zaten yaklaşık 1 saat 1 saat 15 dk arası sürüyor kardiyom. Ben cla yı sabah aç karına ve antrenmandan 1 saat önce alınmalı diye duymuştum ama emin olmak istedim teşekkürler

Sağol cevabın için. Zaten yaklaşık 1 saat 1 saat 15 dk arası sürüyor kardiyom. Ben cla yı sabah aç karına ve antrenmandan 1 saat önce alınmalı diye duymuştum ama emin olmak istedim teşekkürler

öylede yapabilirsin.sonuçta CLA da faydalı olacaktır düzgün kullanıldığında ben yaklaşık 1 saat civarı saldırıyorum kadioya karışık. 400 kalori yakmadan bırakmıyorum.haftada 4 gün gidiyorum salona.antremandan sonra kesin muz ye 1 tane.salondaykende en az 1,5 litre su gerekli.

Boy:187
Kilo:97
Bel:99
Omuz:127
Göğüs:102
Kol:36
ölcülerim bunlar ve kilodanda anlasıldığı üzere yağ fazlam var bu olimp 3000 ürününü kullansam ve yanında 25dk bısıklet 40 dk uzay bısıkletı kardiyoma eklesem kilo verme hızında artış olurmu?

OPTIMUM L-CARNITINE shot 12 amp portakalıısını aldım. yeni başlayacagım kullanmaya nasıl kullananlar etkilerini gördülermi yazabilrmisiniz?

MERHABA Arkadaşlar.

Salonda L-Carnitine kullanarak geçirdiğim ilk ay bitti.Bütçe sıkıntısından dolayı BMX L-carnitine liquid 1500 mg almıştım 20 ampül...haftada 4 gün gittiğim için bazı gittiğim günler 2 kapsül alarak toplam 1 ayda bitirdim kutuyu.Yarın değerlerimi tekrar ölçtüreceğim.İlk yazdığım mesajlar geride kaldığı için görmeyenler için tekrar yazıyorum....YAŞ 35, 185 cm, 97.8 kg, %23 yağ oranım vardı ( ölçüm değer kağıdım yanımda yok şu an yoksa kas oranı,kemik ağırlığı,ideal kilo falan detaylı bir ölçüm yapıyor salondaki alet) bu ürünü kullanmadan önce. :)

Haftada 4 gün gelmeye çalıştım.Hocanın tavsiyelerine ve internetten araştırmalarıma göre bütçem doğrultusunda kendimce bir diyet yapmaya çalıştım ( tavuk,balık,et,süt ve süt ürünleri,yumurta,meyve hepsinden dengeli yemeye çalıştım.unlu,şekerli,yağlı ve tuzlu gıdalardan uzak durmaya çalıştım.haftada 1 gün canım ne çektiyse mesela pasta,börek,tatlı,kurabiye vs...çok az ondan yiyip nefsi tatmin ettim :D ) 60-75 dk arası koşu,yürüme bandı+bisiklet,crosstrainer(eliptik bisiklet veya uzay bisikleti) +ClimbMill denen hareket eden merdiven gibi bir alet var seviye artırılabilen ( az önce rekorumu kırdım.43 kat ve 696 basamak pehhhh :p boncuk boncuk terliyorsunuz, bacaklar cayır cayır yanıyor ) son bir kaç günde hocanın tavsiyesiyle(sadece cardio yetmez artık,kilo kaybedebilirsin ama sarkma olur,kas oranındanda kaybedersin,vücudun sıkılaşması için ufaktan aletli jimnastiğede başla dedi) aletli çalışmalara başladım ufaktan.Görünüşe göre 3-4 kilo kaybettim gibi.Ama yağ oranımdan ne kadar azalma oldu veya oldumu,olduysa L-Carnitine'in ne kadar etkisi oldu bilinmez.Sonuçta 1,5 saat civarı deli gibi cardio yapıyordum.ilk günlerde 300-400 kalori yakarken, son günlerde 750-1000 kalori arası kafam nasılsa artık,vücudumun el verdiği derece kastırdım.

Sonuç: Yarın değerlerimi ölçtüreceğim hayırlısıyla yoğun çalışmalarımın karşılığını alırım inşallah. Şu an elimde Hardline Creatine Carnipure var ufak kutu olandan.Bu ayda onu kullanarak geçireceğim.Not: Filanca ürünüle kombine etseydin, o filanca dönemde kullanılmaz diyenleriniz olabilir ama bütçe meselesi işte.Sonraki ay Olimp 3000mg Carnitine alabilirim belli olmaz.Ölçüm sonuçlarına göre bakacağım artık
:cool:

Haberler güzel.Bir önceki mesajımda vaziyetten bahsetmiştim.Az önce ölçümlerim yapıldı.:)

Salona ilk başladığımda durum şöyleydi.YAŞ 35, 185CM, 97.8 KG, %23 YAĞ ORANI ( 22.5 KG YAĞ VARMIŞ VÜCUDUMDA ), METABOLİK YAŞIM 41 idi....Aradan 1 ay geçti, şimdiki ölçülerim ise şöyle çıktı.

YAŞ 35, 185CM, 94.6 KG, %20.4 YAĞ ORANI ( 19.3 KG YAĞ KALMIŞ ) METABOLİK YAŞ 33 OLMUŞ .... SONUÇ 3.2 KG KAYBETMİŞİM VE HEPSİ YAĞ YAKIMINDAN GİTMİŞ. KAS ORANIMDAN KAYIP OLMAMIŞ. :D:D

Oleyyyy :D Deli gibi kastırmanın ödülünü ilk ay aldım darısı başınıza.BMX L-carnitine liquid 1500 mg almıştım 20 ampül almıştım ve haftada 4 gün kastırdım salonda deli gibi cardio 1 ila 1,5 saat arası, son günlerdede ufaktan aletlerle çalışmaya başlamıştım.Kullandığım bu ürünün faydası oldumu, olduysa ne kadar oldu, yoksa çok sağlam çalıştığım ve kendimce düzgün bir diyet yaptığım içinmi bilinmez.Ama illaki olmuştur.Bir deneyin bence.Bu ürün 55-65 lira arası değişiyor.Sırf marka diye 100-200 lira arası tanınmış ürünler için bütçeyi sarsmayın.Benim bütçede iyi olsaydı belki bende Weider,Olimp,Whey filan alırdım bilemiyorum.Ama bence deneme amaçlı bir alın benim aldığımdan gerisi salonda kastırıp günlük hayatta düzgün bir diyet yapmada sanırım.Daha detaylı şeylerde var sonuç kağıdımda, eve gidince resmini çeker ve buraya eklemeye çalışırım.İyi kastırmalar...

Haberler güzel.Bir önceki mesajımda vaziyetten bahsetmiştim.Az önce ölçümlerim yapıldı.:)

Salona ilk başladığımda durum şöyleydi.YAŞ 35, 185CM, 97.8 KG, %23 YAĞ ORANI ( 22.5 KG YAĞ VARMIŞ VÜCUDUMDA ), METABOLİK YAŞIM 41 idi....Aradan 1 ay geçti, şimdiki ölçülerim ise şöyle çıktı.

YAŞ 35, 185CM, 94.6 KG, %20.4 YAĞ ORANI ( 19.3 KG YAĞ KALMIŞ ) METABOLİK YAŞ 33 OLMUŞ .... SONUÇ 3.2 KG KAYBETMİŞİM VE HEPSİ YAĞ YAKIMINDAN GİTMİŞ. KAS ORANIMDAN KAYIP OLMAMIŞ. :D:D

Oleyyyy :D Deli gibi kastırmanın ödülünü ilk ay aldım darısı başınıza.BMX L-carnitine liquid 1500 mg almıştım 20 ampül almıştım ve haftada 4 gün kastırdım salonda deli gibi cardio 1 ila 1,5 saat arası, son günlerdede ufaktan aletlerle çalışmaya başlamıştım.Kullandığım bu ürünün faydası oldumu, olduysa ne kadar oldu, yoksa çok sağlam çalıştığım ve kendimce düzgün bir diyet yaptığım içinmi bilinmez.Ama illaki olmuştur.Bir deneyin bence.Bu ürün 55-65 lira arası değişiyor.Sırf marka diye 100-200 lira arası tanınmış ürünler için bütçeyi sarsmayın.Benim bütçede iyi olsaydı belki bende Weider,Olimp,Whey filan alırdım bilemiyorum.Ama bence deneme amaçlı bir alın benim aldığımdan gerisi salonda kastırıp günlük hayatta düzgün bir diyet yapmada sanırım.Daha detaylı şeylerde var sonuç kağıdımda, eve gidince resmini çeker ve buraya eklemeye çalışırım.İyi kastırmalar...
DSC_0454.jpg

Bu gün aldım bu üründen. Arkadaşlar sormak istediğim sizce bir tüpü tek seferdemi almalıyım. Yoksa yarım yarım olarakmı

Bu gün aldım bu üründen. Arkadaşlar sormak istediğim sizce bir tüpü tek seferdemi almalıyım. Yoksa yarım yarım olarakmı

Şahsım adıma konuşmak gerekiyorsa, ben tek seferde tüm tüpü içiyordum. Bundan önce 1500 ve 1800 mg'lik L-carnitineler kullanmıştım. Belli süreden sonra etki etmemeye başlamıştı. Onun için direk tek tüple başlamıştım bu ürüne. İsterseniz ilk kullanımınız ise yarım tüple başlayabilirsiniz. Bir kaç gün sonra tam tüpe çıkabilirsiniz. Direk tam tüple çıkmanızda da bir zarar yoktur ama içinizin rahat etmesi de önemli bir etken

Merhaba arkadaşlar bu üründe 1 kutu bitirdim ve izlenimlerim olumlu olmasına rağmen bundan önce kullandığım ZeroShot L-Carnitine 3000mg la karşılaştırdığımda başarısız bi ürün olduğunu düşünüyorum. Keşke 20 yerine 12 ampullu ZeroShot 3000 kullanmaya devam etseydim.

Daha önce BMX 1500 MG kullandım 1 ay 3,5 kg kaybetmiştim hepsinide yağdan götürmüş.OLIMP denemek istedim bir kezde 3000 mg, yarın bitecek inşallah.Ama pek bir fark göremedim.Yarın ölçümlerim olacak.Sonuç olarak ne çıkacak merak ediyorum.Bu sefer 3,5 kg değilde 1,5 kg bile gitse yağlardan fayda faydadır.Artık ISO Protein almak istiyorum.Yaz geldi gelecek.Kısa kollular çıkacak.Biraz şekil olsun artık.Şimdiye kadar kARDİO çalıştım çoğunlukla.Neyse, BMX 60 TL, OLİMP 110-120 TL.Siz karar verin.;)

Merhabalar,

Elimde resimdeki üründen 10 tane var 10 adet shot ampul yani

3000 mg su an agır gelecegini düsündügümden 1000 mg lık Karnetin satın alacagım o yüzden elimde kalan 3000 olanları satıcam.

22.09.2016 ya kadar son kullanma tarihi var

gecen sene aldıgımdan faturası yok bakırköy ****** tan satın almıstım

10 tanesini 60 TL ye vericem isteyen varsa mesaj atabilir

Back
Yukarı