Off günler ve evde antreman

S.a arkadaşlar forumu 2 3 haftadır takip etmekteyim ama bununla ilgili konu veya mesaj bulamadım

Off günlerinde evde mekik şınav çekmelimiyiz ?

Adı üstünde off :) Yani kaslarını dinlendireceksin protein ve karbo depolayacaksın.Hafif tempoda kardiyo yapabilirsin masaj gibi gelir vücuduna kan dolaşımını hızlandırır :)

yeterince araştırmamışsın yoksa sürekli söyleniyor off günlerinde çalışmak yok dinleneceksin beslenmeye sürekli dikkat edeceksin

Ben off günlerinde şınav ve mekik çekiyorum. Ayrıca kapı arasi barfiksim var ders çalıştıkça arada çekiyorum. Kendi vücut ağırlığınla yaptığın şeyler( ağırlık kullanmadığın egzersizler) yapmakta sakınca yoktur.

Off günde bişey yapma derler ama :D ne kadar yoğun çalıştığına bağlı derim , aldığın her karbonhidratın harcanacağı bir yer vardır o yeri seçmek elindedir.Overtraining olmamak şartıyla herşeyi yap derim.6-8 saat antreman yapan 3-4 saat antreman yapan adamlar var günde ama ne tarz yaptığın önemli BB yapmıyorlar ama bunun tarzında ilerliyor , profesyonel ufcde dövüşçüleri gibi gibi 6 saat boyunca göğüs girmeyeceksin tabi :) ayrıca o tvlerdeki filmlerde oynuyan kişileri kısa zamanda nasıl oluşuyor sanıyorsun personal training ve özel bir klüb ile kısa zamanda en max seviye gelişim elde ediliyor.günde 1,5 saat yaparak ulaşmıyorlar bunu söylim :D

İlaç, doing vs kullanmayan doğal sporcularda off günler ismine uygun şeklinde dinlenilerek geçirilmelidir. Unutulmamalıdır ki kaslar idman yaparken değil idman sonrası dinlenme modunda gelişirler.

Back
Yukarı