Ocensers supplement günlüğü

9. GÜN

sabah:protein

öğlen:bsn,creatin

beslenme

sabah:sandiviç

öğlen:yumurta

3 saat sonra 2 tabak makarna

3 saat sonra makarna,ton balığı
Bugün ben makarna yiyemedim, pilav da yiyemedim tartıya bir çıktım 69 kiloyum :S

dün

sabah: protein

ant önc:bsn

ant sonrası: protein creatine

beslenme:

sabah:açma

öğlen:yumurta

ant önc:yulaf ezmesi,çiğ köfte

ant sonrası:tavuk,çiğ köfte

11. gün

sabah

kepekli sandiviç te peynir domates

öğlen yumurta

ant öncesi: peynirli makarna

ant sonrası:tavuk göğüs

akşam pasta yedim 2 büyük dilim yemesem olmazdı benim için yapmıslar :/

şu an kolum 36.7 ama bugün kol çalıştım yarın 36.5 e geri döner her halde :D

13, gün

beslenme falan rutin zaten pek bir değişiklik yok zaten başlıkla ilgilenen de yok :/ bu yüzden

daha yazmayacağım ölçü farkı olursa ya da önemli bir geliş olursa yazıcam birde sonucu tabi :)

dün bileğim incildi o yüzden bugün antrenmanım berbat geçti çok verimsizdi umarım yarın kol

çalışabilirim bu arada kol 36.7

Böyle günü gününe ölçü almak mantıklı degil yemege bi tutam fazla tuz atarsın vucut su tutar kilon fazla gelir ertesi gün düşük çıkar veya günü gününe kol ölçmek falan yanlıs 36.7 den 36.5 e düşsse ne olur düşmese ne olur...

Kilonu haftalık, ölçülerini aylık takip etmen daha doğru olur...

Supplement kullanımına bir şey demeyeceğim , ama bu beslenme ile olmaz bunu sende biliyorsun..
Pasta , açma , çig köfte ile olacak iş değildir bu...

Yulaf , bulgur , tavuk , et ,balık yumurta bunlar sana ölçü katar... Günde 5 - 6 öğün olacak şekilde düzenli karbo protein alımını whey+creatine + m.vitamin ile destekle yeter...

Ölçü konusunda da Antony ye katılıyorum , ölçüler aylık alınmalı...
Hatta bırak ölçüyü felan resimlerini çek her ay , sonra karşılaştır.. Teraziyi çok umursama , aynalar olsun ölçütün...

Doğru haklısınız

@sultanmehmed şu an yediklerimi arttırmış halim zaten yiyemiyorum daha zorluyorum ,

arttıracam ama birde sınava hazırlanıyorum tabi çok fazla dikkat edemiyorum ,ama artık

pastaya

çikolataya son ,daha yemicem

ölçüyüde ayda bir alırım artık :)

şu an iyi gidiyor, yarın off günüm öbür günde geçeceğini düşünüyorum ağrılarımın

bu arada kol 36.7 az önce ölçtüm :D (daha ölçmicem :) ) İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

sağ olun var olun :)

dsci00092.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Kol burada 36.8

Kol burada 36.8[/QUOTE]
Vaay Ocensers en sevdiğin pozu vermişsin. İyi poz ama canlısı daha iri ve kaslı gözüküyo, gerçekte daha iyisin. Yani benim şahsi görüşüm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu beslenmeyle gerçekten çok zor. Çok iyi bile gelişmişsin.

Açma,pasta, ekmek filan çıkart bunları hayatından. Yerken zevk almicaksın belki ama yulaf,bulgur, pilav vs ekle kompleks karbonhidrat olarak. Protein olarak da yumurta ekle sabahlarına. Yarım saat erken kalk nolucak :)Tavuk,balık, et, en kolayından tonbalığı ekle ana öğünlerine.

Omega3 kullanmanı öneririm. İştah için bizzat işe yaradığını test ettim.

Yanlış anlama sakın burada insanlar iyiliğini istediği için yapıyor bu uyarıları. Kolay gelsin.

@Kratos

Dediğim gibi derslerden dolayı beslenmeme dikkat edemiyorum buda biraz yememi engelliyor

şimdi sürekli yiyince derse odaklanamıyorsun sürekli bölünüyor ,,ya varsın şimdilik böyle olsun

kaçmıyor ya sınavdan sonra kalori kalorisine hesaplarım her şeyi ama şimdi gerçekten olmuyor

yane açma falanda mecbur kaldım mesela dün 50 krş vardı sgk ya gittim yol falan derken

4 saat aç kaldım anca onu aldım yane napim :(

pasta da yemezsem ayıp olurdu benim için yapılmıştı geçende birde çikolatalı ıslak kek,domtesli

kaşarlı sigara böreği,un kurabiyesi,poğaça yedim bunuda yengem yapmıştı yemiyince takıyor

beğenmediler mi diye bende ayıp olmasın diye yedim :(

ama bu sefer cidden ağzıma sürmicem şeker,unu yağda zeytin yağı yemekler de biraz sıvı yağ

başka yok

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:22 ----------

Vaay Ocensers en sevdiğin pozu vermişsin. İyi poz ama canlısı daha iri ve kaslı gözüküyo, gerçekte daha iyisin. Yani benim şahsi görüşüm :)[/QUOTE]

Teşekkür ederim erencim :)

sen benden daha hızlı gelişiyorsun foruma koyarsın 1 aya fotolarını :D

Yok boluuum mezo olmanın avanjalarını kullanarak sana yetişmeye çalışıyorum :)

son 8 gün kaldı

kolumdaki ağrı geçmedi gitti sinir ezilmesi mi var ney bilekten dirseğe uzanan bir ağrı var
Voltaren Emulgel(merhem) kullan. Eczanede satılıyor 8 tl fiyatı. Burkulma, ezilme, incinme gibi kazalar ya da spor yaralanmalarının neden olduğu ağrı, şişme gibi durumlara iyi gelir. Ağrılı yere sürüp üzerini bir bezle sarıyosun ve 1-2 güne iyileşiyor.
[FONT=&quot][/FONT]

1. ayın dolmasına 3 gün var ve dün kol 37 cm di ölçtüğümde bugün off bugünde 37 cm

yane hedefime ulaştım yardımını esirgemeyen değerli bftr üyelerine teşşekürler

1 ay önce 71 kg idim şu an 71,5 kg yim

Son düzenleme:
Back
Yukarı