Nutrex HEMO-RAGE Black Ultra Concentrate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 43 65,2%
  • Orta karar

Votes: 17 25,8%
  • Basarisiz

Votes: 6 9,1%

• Total voters
    66
Merhaba arkadaslar;
Forumda yeniyim.seviyeli ve bilgilendirici tecrubelerin paylaşıldığı ortamı görünce katılmak istedim.

Bu ürünü bende kullanıyorum performansı arttırdığıni,gelişim sağladığını ve Yağ yaktığını Kesinlikle söyleyebilirim,5 arkadas kullanıyoruz herkes memnun ve sadece bir arkadasımızda carpinti ve uykusuzluk yaptı.oda kullanmaya devam ediyor.

Zack Khan'ın pre workout ürünü hemo rage in kalitesiz bir mal olacağına hiç olanak vermiyorum.Nutrex Mükemmel bir markadır.Şu an forum sponsoru bu ürünü getirtti,alabilirsiniz.

Ürünün uykusuluk yapma durumu nasıl kullanan var mı ?

Söz konusu ürün amerikadaki bir inceleme sitesinde 10 üzerinden 7.4 puan almışken, Cellucor C4 Extreme ise 10 üzerinden 8.3 gibi bir puan almış. Ayrıca Nutrex'in fiyatı 129 tl iken Cellucor 102 tl'den satılıyor. Bilginiz olsun arkadaşlar.

Bugün ikinci kez kullandım. Ölçeğin 1/3'ü falan hikaye. Tam ölçek attım yine vurmadı. Hatta antrenmanda bir şey hissetmediğimi söyleyebilirim, bittiğinde terliyorum ve sıkıntı basıyor. Eve gelip yarı çıplak oturmak zorunda kalıyorum. Etkisi bir garip ama ben pump alamadım. Arkadaşımla ortak kullanıyoruz, o da dünden bir şey hissetmemişti ama bugün etkisini gösterdiğini söyledi. Hayır iki doza çıkacağım da korkuyorum. Böyle de gitmez ki.

Noxplode'un 2 ölçeğini tercih ederim.

nutrex markası trde pek bulunmayan bir marka bu ürünün trde pek bulunacagını sanmıyorum kargo da sorun yasanmazsa elınızde oalbılır ama ürün gercekten güzel keske kullanabılseydık

Kimseyi caydırmak istemem ama bu ürüne para verdiğime pişman oldum. Belki de bende hiç etkilemedi... Hiç mi faydası olmaz arkadaş, sıfır!

hemorage üretimi durduruldu mu? durdurulduysa neden? bb.com da ürün yok bu konuda bilgisi olan varmı?

hemorage üretimi durduruldu mu? durdurulduysa neden? bb.com da ürün yok bu konuda bilgisi olan varmı?

icinde 1,3 dymthylamine maddesi olan tüm ürünlerin amerikada satısı yasaklandı bu üründede o madde var o madde de resmi müsabakalarda doping sayılmaktadır ve bilincsizce kullanan birkac kisi duydugum kadarı ile bu madde yüzünden amerikada vefat etmis,bu madde yüzünden ürün türkiye de satısa sunulur sunulmaz da hemen piyasadan kaldırıldı.büyük ihtimal içinden bu madde cıkartılıp formilü degistirilip tekrar piyasaya sürülecektir

amerikada satısı yasaklanmadı.Bb.com kaldırdı sadece iherb vitaminshoppe den alabiliyorsunuz.ayrıca dmaa yı tek basınada alabiliyorsunuz

icinde 1,3 dymthylamine maddesi olan tüm ürünlerin amerikada satısı yasaklandı bu üründede o madde var o madde de resmi müsabakalarda doping sayılmaktadır ve bilincsizce kullanan birkac kisi duydugum kadarı ile bu madde yüzünden amerikada vefat etmis,bu madde yüzünden ürün türkiye de satısa sunulur sunulmaz da hemen piyasadan kaldırıldı.büyük ihtimal içinden bu madde cıkartılıp formilü degistirilip tekrar piyasaya sürülecektir

bu madde amerikada yasaklandı fda tarafından jack 3d nin sayfasını okursanız orada bi arkadasın fda ya attıgı mail bile var içinde bu maddenin oldugu ürünler yasaklanmıstır diyor inglilizce olarak ona bakarsanız netrition.com da bile var ama bunlar firmaların elinde kalan stoklar onlar bitince satısları da bitecek yeni formül cıkana kadar.ayrıca bu siteler sadece amerikaya degil tüm dünyaya gönderim yapıyor amerikaya artık gönderemezler cünkü yasak sadece yurtdısına satabilirler

nereden biliyorsun ya ? bu kadar nasıl eminsin amerikadamı yaşıyorsun? vitamin shoppenin dukkanlarında hala satılıyor ürün bitene kadarda satıcaklar?
iherb den gayet adresi amerika olarak doldurdugun zaman yine gonderılıyor.
9y158.png

nereden biliyorsun ya ? bu kadar nasıl eminsin amerikadamı yaşıyorsun? vitamin shoppenin dukkanlarında hala satılıyor ürün bitene kadarda satıcaklar?
iherb den gayet adresi amerika olarak doldurdugun zaman yine gonderılıyor.
9y158.png

amerikada arkadasım yasıyor ve türkiyede olmayan bicok supplementi onun sayesinde kullandım ve o söyledi su anda amerika da eski jack 3d ler nutrex hemorageler vs yasaaak ayrıca nutrex in orjinal kendi amerikan sitesinde içeriginin degistigini kendiniz görebilirsiniz asagıda linke tıklayın supplement facts bölümüne girin ve bakın arkadaslar içinden 1,3 dymnthylamine maddesi cıkarılmıs asagıda orjinal siteden alınmıs yeni tablo ve eski tablo mevcut yenisinde bu madde yoktur cünkü artık yasaktır aklında soru olan arkadaslar için orjinal siteyide veriyorum

https://underground.nutrex.com/products/hemo-rageUC.asp

Son düzenleme:
Back
Yukarı