Haftada 1 gün 1 tatlı kaşığı az olmaz mıtüketilebilir ama ben yinede temiz bulk yapmaktan yanayım hergün yeme haftada 1 gün ye
Mrh. 1 litre süt, iki tane ton balığı, 6 yumurta beslenmede yeterli olurmutüketilebilir ama ben yinede temiz bulk yapmaktan yanayım hergün yeme haftada 1 gün ye
Mrh. 1 litre süt, iki tane ton balığı, 6 yumurta beslenmede yeterli olurmu
Kahvaltımı nutella ile ederim ben zararlı birşey değil
Ne yiyip ne içeceğiz en iyisi bu sporu bırakmak.-Eğer kilo alma sorunun varsa, yağlanma sıkıntın yoksa 1-2 kaşık nutella bir zarar vermez, ama yinede nutella çöp gıdadır içindekiler rezalet...
-her gün 1lt süt güzel seçenek, ben de yaptım. ama kilo alımını gözlemlemelisin, o kadar süt çok su tutturur yağlanma yapabilir, yaparsa azaltırsın.
-Her gün iki tane ton balığı tüketirsen ağır metal ve cıva yüklemesi olur sağlıklı değil hatta tehlikeli, haftada 1-2.
İşte cevap bu. Arkadaşım başka tavsiyelerde bekliyorum.bulgur pilavı veya pirinç pılavına a101 den alacağın ton balığının bi konservesini yağını süzüp dökersen gerçekten çok zengin bi yemek yersin. A101 dedim çünkü A101de satılan Wawa marka ton balığında darnanel tondan 2 gram fazla protein var ama illa tadı çok güzel olsun, ben basarım parayı dersen dardanel alabilirsin
Ne yiyip ne içeceğiz en iyisi bu sporu bırakmak.
bimdeki derya daha ıyı hocam o dardanelındi galıbabulgur pilavı veya pirinç pılavına a101 den alacağın ton balığının bi konservesini yağını süzüp dökersen gerçekten çok zengin bi yemek yersin. A101 dedim çünkü A101de satılan Wawa marka ton balığında darnanel tondan 2 gram fazla protein var ama illa tadı çok güzel olsun, ben basarım parayı dersen dardanel alabilirsin