Nitro-Tech'in yanına en iyi kombine

melihsalman

Yeni Üye
yağsız kas gelişimi için nitro tech yanına en iyi kombine ne olur ?? 150 liralık bütçem olcak her ay nitro tech parası dışında tabi.. nitro-tech kullanan varsa yanında ne ile kombine ettiğini ve sonucun nasıl olduğunu aktarırsa çok iyi olur

nitrotech - animal pak
nitrotech - creatin ve glutamine şu an ki aklımda ki kombineler (creatin su tutuyo o canımı sıkıyo biraz)

içinde creatin olan bir supplement nitrotech bu yüzden yanına recovery açısından bcaa ve C vitamini eklenebilir ...

Bende nitro tech kullanıyorum yanına bcaa ve komplex vitamin ekledim gayet memnunum ...

Son düzenleme:
bcaa ile glutamine de olabilir aslında ama karar vermedim.

---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

yağsız kas gelişimi için nitro tech yanına en iyi kombine ne olur ?? 150 liralık bütçem olcak her ay nitro tech parası dışında tabi.. nitro-tech kullanan varsa yanında ne ile kombine ettiğini ve sonucun nasıl olduğunu aktarırsa çok iyi olur

nitrotech - animal pak
nitrotech - creatin ve glutamine şu an ki aklımda ki kombineler (creatin su tutuyo o canımı sıkıyo biraz)

NOT : nitrotech bitince optimum gold standartta alabilirim nitrotech içinde ki creatinin su tutmasını istemiyorum.

optimum gold standart - no xplode veya animal pak
optimum gold standart - bcaa ve glutamine de olabilir

Creatin efsaneleri başlığını okumalısınız bunun için arama yapmalısınız ayrıca creatin'in su tutması için günlük tuz tüketiminizin fazla olması lazım ben creatin kullandım ama su tutmadı bunun sebebi ise günlük tuz tüketimimin az olmasıydı .

Creatine zaten nitro da var fazladan eklemeye gerek yok diye dusunuyorum.

Bu tur kombine urunler ile preworkoutlar guzel kombinleniyor.

Ayrica bu kreatine su tutar hikayelerini es gecelim. Istisnalar vardir ama kaideleri bozmazlar. Ayrica creatinin bir miktar su tutmasi zaten amaci geregidir :)

Back
Yukarı