Nitro Tech/Kabızlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aartun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aartun

Üye
Arkadaşlar selam
ben 1 haftadır nıtro tech kullanıyorum ancak çok kötu kabızlık başladı ,ilk günler çok sorun etmedim ama acaba yeterlı protein alıyorumda protein tozuna gerek yokmuymuş diye düşünmeye başladım
bır kac öneri sunarsanız sevınırım
yönetıcılerden ricam bu baslıgın cope gıtmemesı
teşekkürler.

yeterli protein alıp alamadığını hesaplayabilirsin..
gelişim için ort. kilo*2 oranına dikkat etmelisin..

bunu kabızlığa nasıl bağladın anlayamadım :)
bu tür besin desteklerinin içerdikleri diğer yan ürünlerden ötürü (tadlandırıcı, koruyucu maddeler vs..) her insanda yaratacağı tepki değişebilir..
çok fazla dert etmemeni öneririm..

tozu kullandığın saatleri değiştirmeyi denemeni tavsiye ederim..

cevabın için sağol valla böle giderse zorlamaktan basur olucaz :lol:
şaka bi yana nitro tech sağlam tozmuş helal olsun
baya iyi hissediyorum

Hala kabızlık problemi yaşıyosan sabah aç karnına 3-4 kuru kayısı yiyip üzerine su içmeni öneririm.
Genelde hemen sonuç verir.Sonuç almazsan 1 gün daha tekrarla.Sorun kalmayacaktır. ;)

BaBe ShaQ dedi:
Hala kabızlık problemi yaşıyosan sabah aç karnına 3-4 kuru kayısı yiyip üzerine su içmeni öneririm.
Genelde hemen sonuç verir.Sonuç almazsan 1 gün daha tekrarla.Sorun kalmayacaktır. ;)

pek saglıklıklı değil malesef günde bir litre süt içmeye calış bu bir nebze hafifletir sorununu en azından doğal sıvı gıdalar tüket cay içme içsende demli olmasın

aartun dedi:
Arkadaşlar selam
ben 1 haftadır nıtro tech kullanıyorum ancak çok kötu kabızlık başladı ,ilk günler çok sorun etmedim ama acaba yeterlı protein alıyorumda protein tozuna gerek yokmuymuş diye düşünmeye başladım
bır kac öneri sunarsanız sevınırım
yönetıcılerden ricam bu baslıgın cope gıtmemesı
teşekkürler.

Durumun cok kotuyse eczaneden bagirsak antisepligi alabilirsin.

testesterone dedi:
pek saglıklıklı değil malesef günde bir litre süt içmeye calış bu bir nebze hafifletir sorununu en azından doğal sıvı gıdalar tüket cay içme içsende demli olmasın

Pardon ??
Kuru kayısının kabızlık üzerinde sağlıksız olan kısmını açıklar mısın bana arkadaşım?
ve ayrıca süt ve kabızlık ilişkisini de açıklarsan sevinirim..

Protein tozları (marka önemli değil) bünyeye göre kabızlık yapabiliyor.Bunu bana Amerika'da bir doktor söylemişti.Birkaç tanıdığımında başına gelmişti ama genelde böyle bir sorun olmuyor.Akşamları yüksek lifli sebzeler yemeyi deneyin.Ekmek olarak tam buğdaylı veya çavdarlı ürünleri tercih edin.Bol su içmeyide ihmal etmeyin.Müsil tarzı ilaçlara kesinlikle yönelmeyin.

BaBe ShaQ dedi:
testesterone dedi:

Pardon ??
Kuru kayısının kabızlık üzerinde sağlıksız olan kısmını açıklar mısın bana arkadaşım?
ve ayrıca süt ve kabızlık ilişkisini de açıklarsan sevinirim..

bu gerekçenin sebebini ben de merak ettim

kuru kayısı bu şartlarda bulabilmem mümkün değil ancak sütü denemeye başladım
ama çok zor durumdayım büyük ihtimal ya tozu kesicem yada müsil falan alıcam artık :?

oooffff... Bak canım arkadaşım..

Müsil ilaçları bağırsak mukozasının ani değişimine sebep olur.Bir sonraki dışkılamada çok daha rahatsız edici hale gelebilir.Bu ilacı çok sık kullanmana sebep olabilir.Bağırsağı tahriş eder ve bazı vitaminlerin emilimini önler.Müsil ilaçlarının daha sayıpta bu sayfayı dolduracağım çok fazla yan etkisi vardır.

Kabızlık genelde, az su ve lifçe zengin besinlerden yoksun beslenme sonucu oluşur.Fazla kafein ve alkol tüketildiğinde de görülür.Kullanılan ilaçların pek çoguda etken olabilir.
(adele gevşeticiler,antidepresanlar,mide ilaçları,ek kalsiyum ve demir ilaçları vs.)
ve direk tedavisi posalı yiyecekler tüketmektir. vücuttaki dehidratasyon sıvı takviyesiyle aşılır.

Ayrıca testesterone arkadaşın açıklamasını bekledim ama henüz bir açıklamada bulunmamış.Onun yazdığı gibi süt kabızlık tedavisinde kullanılabilecek bir besin değildir.

Süt tüketimi bazen ishale değil kabızlığa neden olabilir.Ayrıca süt kabızlıkta tedavi edici değil önleyicidir..Sen zaten şu anda zor durumdasın..Ayrıca süt senin şu durumunda gaz ve şişkinliğe yol açacaktır.

Süpermarketten kolaylıkla bulabileceğin kuru kayısı şu anda sana en iyi çözümü sağlayacak besindir.Gaita,bağırsak içinde kurudugu için içindeki doymuş-doymamış yağ oranı açısından gaitanın hacmini arttırarak kolay dışkılama sağlayacak yegane besin kuru kayısıdır :!:

Bu yazdıklarımı dikkate alıp almaman da senin elinde..

her hangi bi açıklama yapmıyorum sessiz kalmayı tercih ediyorum çünkü söylediklerimin polemik yaratmasını istemiyorum gerekcem yok

Polemik yaratacağını düşünerek söylediğini savunmayacaksan o zaman ortaya tez atmanın da pek bi anlamı kalmıyor öyle değil mi?

Bir tezi çürütecek netlikle konuşabiliyorsan çürüttüğün kısmını alanına uygun olarak açıkla ki kafa karışıklığı yaratmasın..

Açıklanamayacaksa da kesin yargılı cümlelerle konuşmanın da pek mantıklı oldugunu düşünmüyorum ne dersin ? ;)

yukarıda acık sekilde belirttim ama sen hala ısrar ediyorsun bu benim tezim ama sen kabul edersin ama etmezsin ben seni deşifre etmedim kendi fikrimi söyledim sende buna katılıp katılmamakta serbestsin

testesterone dedi:
yukarıda acık sekilde belirttim ama sen hala ısrar ediyorsun bu benim tezim ama sen kabul edersin ama etmezsin ben seni deşifre etmedim kendi fikrimi söyledim sende buna katılıp katılmamakta serbestsin

neye göre tezin, nedenini istiyoruz, vahiy mi geldi kabızlık için kuru kayısı-su sağlıksız diye? kendi fikrini paylaşmıssın ama sağlıksız derken ne gibi bir sağlıksız durum oluşturduğunu veya sağlıksız olmasının sebeplerini açıklamazsan bu bilgi olmaz boş atıp dolu tutmaya çalışmaya benzer, e burası da aklına geleni söyleme forumu değil!

bodybuilding.com dan 5 günlük colon clean adlı urunu alıcam o beni rahatlatır buyuk ıhtımal bıde fıber olan urunlere yonelıcem ayrıca kayısı degılde kuru ıncır buldum onu yıyorum :D

iyi.. yedikten sonra üstüne bol su içmeyi unutma..

arkadaşım ne sorunluymuşsun ya.
illa başkalarından yardım beklıyosunuz.herkez kabız oluyo.
1-2 litre su iç hergün meyve ye bi sorun kalmaz.
boşyere tartışma yaratmışsın

arkadaşım ne sorunluymuşsun ya.
illa başkalarından yardım beklıyosunuz.herkez kabız oluyo.
1-2 litre su iç hergün meyve ye bi sorun kalmaz.
boşyere tartışma yaratmışsın

1 yıl önceki bir konu ve kullandığınız üslup doğru değil..kuraları inceleyiniz..

dostum kabızlık yaşıyosan HEMEN NITRO alımını DURDUR! kabızlıkla ilgili olarak daha 1 çok hastalığa sebep olabilirsin, ayrıca bağırsaklar günde 1.5 litre suya ihtiyaç duyarlar sindirim için o yüzden su alımı çok önemli, tabiki bu sıvı alımını öğünlere bölmelisin, bir anda alırsan böbreklere yüklenirsin

Back
Yukarı