DarkGuardian
Üye
Merhaba Şuan Olan Nickimi DarkGuardian Olarak Değiştirilmesini İstiyorum (Neden:Kimlik İsminin Yazması)
panzerkampfwagentiger olarak değiştirelim o haldeÖzgür ve aykut mevcut olmayan birer nick belirlemelisiniz..
İleri Gelen Üyeler | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Buchdich nasil ?Özgür ve aykut mevcut olmayan birer nick belirlemelisiniz..
angaralı007
sistemde olmayan bir isim seçmelisiniz..merhabalar, siteye üye olurken yanlış yazdığımdan ötürü nick değiştirmek istiyorum, mevcut olan FALCQN nickimi FALCON olarak değiştirebilirsek eğer çok memnun olurum. şimdiden çok teşekkürederim sağolun.
peki ozaman, '' ZUPERMAN '' olarak değiştirebilirmiyizsistemde olmayan bir isim seçmelisiniz..
Bunu yazmıştım fakat ret ve kabul kararı gelmedi. Hala bekliyorum vazgeçtim üstteki nickten. Nickimin; Ekt'olala olmasını istiyorum.Foruma üye olurken nick bulamadığım için böyle bir nick saçmalamıştım. O yüzden graip hissediyorum kendimi... Nickimi; Legend Killer olarak değiştirebilirmiyiz?
herhalde daha değiştirmiyorlar benimkinede cevap gelmediBunu yazmıştım fakat ret ve kabul kararı gelmedi. Hala bekliyorum vazgeçtim üstteki nickten. Nickimin; Ekt'olala olmasını istiyorum.
o zaman konu kilitlenir ve açıklama yapılırdı.herhalde daha değiştirmiyorlar benimkinede cevap gelmedi