scarface_26
Üye
s_pekel_26 olan nickimin scarface_26 olarak değiştirilmesini istiyorum.Teşekkürler
Bu bölüme kımse bakmıyormu ?ben ilk başta kayıt olurken önemsememiştim daha sonra bağımlısı oldum forumun ve hergun gırıyorum ncıkım benım soyismim kendım azerıyım soy ısmım oldugundan baskası tanır korkusu oluyor rahat yorudma yazamıyorum lütfen nickimi değişin
SpanK yaparsanız sevinirim soy ismin yerine sayılar.
Bu bölüme kımse bakmıyormu ?
kadir nickli kullanıcı 21.03.07 hesabını açmış
ve sıfır mesajla en son 05.05.07 de aktif olmuş. mümkünse bu nick name'i ben istiyorum
Ben "Red Apo" olan nickimi Red olarak değiştirilmesini talep ediyorum.Nedeni ise fotoğraflarımı koyduğumdan dolayı ismimin bilinmesini istemiyorum beni arkadaşlarım bu lakapla tanıyor çünkü. İsterse adminler bile bana istediği nicki verebilir benim için sorun değil,sadece ismimin gözükmesini istemiyorum . Gereğini arz ederim teşekkürler..
kolay gelsin.. bende çok eski kayıtlıyım sitede (2006).. anca motive oldum başladım bu işesiteyide çok sevdim.. nickimi ''Gercek'' yaparsanız sevinirim.. kontrol ettim boşta nick.. teşekkürler.
gelişmiş aramaya giriyorum kullanıcı ismi kısmına gercek yazıyorum.. sonuc bulunamadı diyor.. boşta değilse de sistem bana gostermiyor.. "Grck" de olabilir..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:31 ----------
yada "JackSniff" boşta onu rica ediyorum.. son talep![]()
değişiklik talebinden önce almak istediğiniz yeni kullanıcı adı forumda kullanılıyormu bakmanız lazım..Merhabalar Nickimin ACAR ( hepsi büyük) olarak değiştirilmesini rica ediyorum. Soyadımdır.
Nedeni: Benim bilgisayarımdan kardeşim aldığı için bu ismi koymuş. Ancak 2-3 ay forumda takılıp uğramaz olunca ve bende yeni hesap açamayınca bu nick kaldı.
Multiple account tarzı bir hata veriyordu.
Teşekkür Ederim
aslı goliath olan nickim yerine goliaht yazmışım. Değişmesini talep ediyorum