Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

ben ilk başta kayıt olurken önemsememiştim daha sonra bağımlısı oldum forumun ve hergun gırıyorum ncıkım benım soyismim kendım azerıyım soy ısmım oldugundan baskası tanır korkusu oluyor rahat yorudma yazamıyorum lütfen nickimi değişin

SpanK yaparsanız sevinirim soy ismin yerine sayılar.
Bu bölüme kımse bakmıyormu ?

kadir nickli kullanıcı 21.03.07 hesabını açmış
ve sıfır mesajla en son 05.05.07 de aktif olmuş. mümkünse bu nick name'i ben istiyorum

Bu bölüme kımse bakmıyormu ?

SpanK kullanıcı daha önce alınmıştır.Eğer hala kullanıcı adı değiştirmek istiyorsanız lütfen alınmamış bir tane belirtin..

Ayrıca Tüm üyelerimiz sadece 1 kere kullanıcı adı değiştirilecektir ve bu mutlaka geçerli bir mazaret durumunda yapılacaktır.Lütfen buna göre talepte bulununuz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:36 ----------

kadir nickli kullanıcı 21.03.07 hesabını açmış
ve sıfır mesajla en son 05.05.07 de aktif olmuş. mümkünse bu nick name'i ben istiyorum

kadir isimli üye isteyerek hesabını kapattırana kadar bu kullanıcı adı verilemez.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:38 ----------

Ben "Red Apo" olan nickimi Red olarak değiştirilmesini talep ediyorum.Nedeni ise fotoğraflarımı koyduğumdan dolayı ismimin bilinmesini istemiyorum beni arkadaşlarım bu lakapla tanıyor çünkü. İsterse adminler bile bana istediği nicki verebilir benim için sorun değil,sadece ismimin gözükmesini istemiyorum . Gereğini arz ederim teşekkürler..

Red k.adı daha önce alındığı için son 1 tane daha k.adı belirleyiniz.lütfen daha önce alınıp alınmadığını kontrol ediniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:51 ----------

kolay gelsin.. bende çok eski kayıtlıyım sitede (2006).. anca motive oldum başladım bu işe :) siteyide çok sevdim.. nickimi ''Gercek'' yaparsanız sevinirim.. kontrol ettim boşta nick.. teşekkürler.

nick boşta değil.tekrar kontrol ediniz

DUYURU:
nick değişimi talep eden üyelerimiz geçerli sebep öne sürmediği ve bu sebep yönetim tarafından kabul edilmediği sürece nicklerinin değişmeyeceğini bilmeliler.

Kolay gelsın .. Şu an nıckımı arkadaslarım ve salondakı kısılerın bıldıgı ıcın rahat yorum yapamıyorum bu yuzden gene nıckıme yakın olan jackal53 ıle deıstırılmesını talep edıyorum tesekkurler

Merhabalar Nickimin ACAR ( hepsi büyük) olarak değiştirilmesini rica ediyorum. Soyadımdır.

Nedeni: Benim bilgisayarımdan kardeşim aldığı için bu ismi koymuş. Ancak 2-3 ay forumda takılıp uğramaz olunca ve bende yeni hesap açamayınca bu nick kaldı.

Multiple account tarzı bir hata veriyordu.

Teşekkür Ederim

gelişmiş aramaya giriyorum kullanıcı ismi kısmına gercek yazıyorum.. sonuc bulunamadı diyor.. boşta değilse de sistem bana gostermiyor.. "Grck" de olabilir..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:31 ----------

yada "JackSniff" boşta onu rica ediyorum.. son talep :)

gelişmiş aramaya giriyorum kullanıcı ismi kısmına gercek yazıyorum.. sonuc bulunamadı diyor.. boşta değilse de sistem bana gostermiyor.. "Grck" de olabilir..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:31 ----------

yada "JackSniff" boşta onu rica ediyorum.. son talep :)

Moderatör arkadaşlar zahmet edip bu foruma bakabilirlerse olur :)

Merhabalar Nickimin ACAR ( hepsi büyük) olarak değiştirilmesini rica ediyorum. Soyadımdır.

Nedeni: Benim bilgisayarımdan kardeşim aldığı için bu ismi koymuş. Ancak 2-3 ay forumda takılıp uğramaz olunca ve bende yeni hesap açamayınca bu nick kaldı.

Multiple account tarzı bir hata veriyordu.

Teşekkür Ederim
değişiklik talebinden önce almak istediğiniz yeni kullanıcı adı forumda kullanılıyormu bakmanız lazım..
lütfen arama yaparak farklı bir k.adı belirleyin..

Bakmıştım çıkmadı hala çıkmıyor ama . O zaman

Şu font ile oluyorsa '' Fυякαη Acαя ''

olmuyorsa Furkan ACAR

bu arada kardeşimin üniversite sınuçlarından sonra moralım bozuktu. Kusura bakma diez. Özür dilerim :(

Nickimde ismim yazdığı için bunun değiştirilmesini ve yerine Scorponok koyulmasını istiyorum. Değişmesini talep ediyorum. Saygılar.

Back
Yukarı